Влез

View Full Version : Брат ми настоява да правя секс с най-добрия му приятел

малвина
12-15-2006, 14:29
Брат ми ме притиска да направя секс с най-добрия му приятел. Аз въобще не го харесвам, но брат ми ме заплашва че ако не се пусна на приятеля му ще ми се стъжни света :? Нз кво да права объркана съм тотално вече :x Най-лошото е че ще изпорти на нашите ако не го направя че ходя с един дето те ми забраниха да излизам с него пък аз си го обичам. И нз- кви мерки да взема за да не се случва, щото иначе май ще трябва да се пусна а хич не ми е по вкуса

lubopitniq
12-15-2006, 14:36
Vij sega prosto kaji na vashte brat ti kakvo te kara da pravish ne si dlujna da pravish nishto protiv tvoqta volq za tova v nikakuv slu4ai ne puskai na priqtelq mu shte dopusnesh golqma greshka seriozno ti kazvam

RoyTheReaper
12-15-2006, 14:40
не си длъжна да го правиш. първо, той те заплашва че ще порти на родителите ти за нещо. защо не го изпревариш и не им разкажеш как той те изнудва? мисля че това ще реши проблема ти изцяло. второ, можеш сама да си признаеш на родителите си за приятеля ти. не вярвам последствията да са по-лоши от това да правиш секс против волята си, което де юре и де факто си е изнасилване. така ще оставиш брат си обезоръжен.

едно не ми стана ясно обаче. родителите ти са забранили да се виждаш с някого? как става това? не мисля че родителите имат думата за това кой ти е приятел, кой ти е гадже - това не им влиза в работата. не могат да те сложат в метална клетка и да те принудят да се съобразяваш със всичко което казват. така че тази заплаха не бива да те впечатлява. и е време да проявиш малко неподчинение - не може все да е на тяхната.

{Poison}
12-15-2006, 14:44
Брат ти е извратено копеле да не е сводник?

12-15-2006, 14:47
ТЕМАТА Е ПОРЕДНАТА ЕБАВКА :smt012

BorderManager
12-15-2006, 15:05
Брат ти е извратено копеле да не е сводник?Или може би е гей?
И приятелят му да е "интимният му приятел"?
Тогава всичко това ще излезе, че е част от пъкленият му замисъл нарочно да накара възлюбленият си да пробва да спи с жена - в случая сестрата - което преживяване да е толкова отвращаващо и тъпо (заради самата сестра), че оня никога повече да не помисли да напуска обятията му, а?
А? А? А? :-k

malka_sladuranka
12-15-2006, 15:54
надявам се темата да е ебавка..
а ако не е...и според мен е по-добре да разкажеш на родителите си

bulgarche
12-15-2006, 16:09
Кажи на брат ти да го духа

Vercetti
12-15-2006, 16:57
Брат ти е извратено копеле да не е сводник?Или може би е гей?
Тогава всичко това ще излезе, че е част от пъкленият му замисъл нарочно да накара възлюбленият си да пробва да спи с жена - в случая сестрата - което преживяване да е толкова отвращаващо и тъпо (заради самата сестра), че оня никога повече да не помисли да напуска обятията му, а?
А? А? А? :-kЕ тва е вариант :-k :lol: :lol: :lol:

simemel
12-15-2006, 17:01
po-dobre kaji na va6te za tova 4e hodi6 s mom4eto koeto obi4a6 a te ne ti davat otkolkoto da pravi6 sex s 4ovek s koito ne jelae6 samo za da ugodi6 na brat si !!! [-X [-X [-X brat ti qvno e lud za da iska takova ne6to ot tebe !!! 4e sex protiv volqta ti si e iznasilvane !!!

Любослав
12-15-2006, 17:18
Ама явно и ти си дала някакъв повод на брат си, за да иска сега това от теб, нали?
Щото иначе някак си не виждам от къде ше му хрумне да ти набутва най-добрия си приятел.

12-15-2006, 17:19
prostotii

ачката
12-15-2006, 17:27
[quote={Poison}]Брат ти е извратено копеле да не е сводник?Или може би е гей?
А? А? А? :-kЕ тва е вариант :-k :lol: :lol: :lol:[/quotа
а може да е беден педерас който е решил да става сводник и да направи пари от сестраси! аз предлагам направо да не занимава родителите си а да звънне в полицията!!!!!
не на домашното насилие!!!! =; =; =; =;

BLaCk_LaDY_
12-15-2006, 18:15
[quote={Poison}]Брат ти е извратено копеле да не е сводник?Или може би е гей?
А? А? А? :-kЕ тва е вариант :-k :lol: :lol: :lol:[/quotа
а може да е беден гей който е решил да става сводник и да направи пари от сестраси! аз предлагам направо да не занимава родителите си а да звънне в полицията!!!!!
не на домашното насилие!!!! =; =; =; =;

mnogo filmi gledate :lol:

ачката
12-15-2006, 18:31
BLaCk_LaDY_
понякога и телевизията учи, някой филми са по действителен случай :wink:

koalka
12-15-2006, 18:39
Кажи на родителите ти за това.Той няма право да те изнудва така.

12-15-2006, 19:02
наеби оня, наеби и брат си, после ги обвини в изнасилване, сексуален тормоз, съди ги, вкарай ги в затвора и им земи сичкките пари за морални щети. :-D