View Full Version : Moderated:Един съученик ми каза, че ме смята за нищо
dnes moi sau4enik mi kaza 4e ne me smqta za ni6to a az go popitah za6to toi izmarmori ne6to ot sorta 4e ne sam imala hubavi ustni i izob6to mai ne me haresva kato li4nost.Kakto i da e dr pak sau4enik mu kaza:stiga si q obijdal.Kakvo da pravq na dr momi4eta ot klasa ne im govori taka kakto na men ?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Stefityyy
12-15-2006, 14:07
ами като не говори само с теб, защо му се твариш? Явно е такъв... няма смисъл според мен да му се хващаш :)
Извинявай, ти се влияеш от мнение на свой съученик? Да не би да си влюбена в него че те интересува какво мисли???
Не ти харесвал устните ,чакай задължително ли е да му харесват ,просто него не го е срам да изразява свободно мнението си според мен и в това няма нищо лошо, стига вече да не го е казал с подигравка към теб. Нещо не го разбирам случая доизясни..
Smiley_Girl
12-15-2006, 15:08
Казал ти го е,и други хора ще те обиждат.Да не ти пука.Важното е какво мислят за теб хората,на които държиш.Тоя да си мисли квото ще.Да го духа!
da be to lesno da hodi6 vseki den s misalta na u4ili6te 4e ima takiva deto ne te ponasqt,nali znae6?
Vercetti
12-15-2006, 20:44
Божееее да не си втори клас че да се впрягаш толкова от някакъв ташак. Защо го приемаш толкова вътрешно? Гледай ти да си си добре кво те вълнува някакъв комплексиран глупак. А и винаги можеш и ти да се заядеш с него, ако чак пък толкова...:?
NaDuFcHe
12-15-2006, 20:49
Eeee milichka ti puk verno se hvurli v ebati filma...kfo ti puka...Vinagi she ima nqkoi koito ne go kefish i kfo..Vseki s vkusa si..i men ima hora koito ne me haresvat ama ne me interesuva,vajno e mnenieto na horata na koito durjish.V moq klas 70% ot horata ne gi ponasqm i gi hranq,psuvame si se vzaimno ama kfo ot tfa...ne e doshl kraq na sveta..po-dobre taka da ti go kaje v ochite otkolkoto zda gurba ti i d ago razberesh ot 3ti hora...SPOX
недей да се паткаш от такива 'комплексари'.... [-X ааайде да въри да пасе патките като не те харесва ! :smt016
Казал ти го е,и други хора ще те обиждат.Да не ти пука.Важното е какво мислят за теб хората,на които държиш.Тоя да си мисли квото ще.Да го духа!
Точно така!!!
HopeLesss
12-15-2006, 22:14
Ако се тръшкаш за всяко едно обиждане от един недорасъл пикльо, по-добре се гръмни :lol: Споко, ще ти се наложи да се сблъскаш с много по-сериозни обиди :-({|=
teenkopele
12-16-2006, 01:25
Човек не може да се хареса на всички.
Да не ти пука, че този не те харесва, както казаха всички. :wink:
ami da ti kaja ne go vzimai navutre...vse pak nemoje vseki da te haresva. s vseki e taka
da no v moq slu4ai pove4eto ot daskaloto ne me haresvat i me mislqt za tapa(az ne se mislq za takava)
black_boy
12-18-2006, 10:33
Ne mu se hva6tai na glupostite.Ne mu obry6tai vnimanie i moje i da prestane.
Za6to tolko te interesuva kakvo misli za teb?Nali ne go haresva6.... :-k
не ,не си падам по такива дето не ме харесват като личност
Абе какво ти пука за някакъв мухльо,който оценява само по външния вид?
ThePainIsReaL
12-18-2006, 18:09
Никога няма всички да те харесват . Свикни с тази мисъл и пет пари не давай за някакъв си идиот , който само гледа как да стане интересен - дразнейки те :!:
Ако се тръшкаш за всяко едно обиждане от един недорасъл пикльо, по-добре се гръмни :lol: Споко, ще ти се наложи да се сблъскаш с много по-сериозни обиди :-({|=
Именно...
Именно...
Това бях аз.
MimityYy
12-19-2006, 07:06
kvo ti puka vaob6te kvo si misli nqkaf selqndur ... ?!