View Full Version : НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ
DaLe F®!K!t0Na!!!™
12-15-2006, 17:05
Това, че момичетата узряват по рано и тръгват с батковци над 18 знаете ли какво означава ??? ЧЕ мнозинството от момчета до 18 включително и аз нямаме шанс колкото и ни се иска да бъдем с момиче колкото нас в този кратичък кофти животец ->малките са тъпи -> а големите пък ходят с много момчета. :? :smt009 :smt011 :smt013
Bra1nS1ck
12-15-2006, 17:10
Епа , прав си Баце :)
spoko, shte dojde i tvoeto vreme kato minesh 20 :-D
И аз съм го осъзнал това.Лютата истина
BLaCk_LaDY_
12-15-2006, 17:13
ee lesno ni e :lol: :lol: :lol:
bulgarche
12-15-2006, 17:14
На мен пък никой път не ми е било проблем да съм с някое момиче, само защото била по-голяма. Мисля че ако не пораснеш самия ти...тръдн ще си намериш приятелка попринцип
|usHer_yeah|
12-15-2006, 17:18
spored men nee vajno kolko si golqm vse pak za lubovta granici nqma puk i zavisi mnogo kavi razbiraniq imash i kakvo ti e durjanieto ako se durjish kato po golqm moje i da se oredish s nqkoq kaka . opitai :~
Това, че момичетата узряват по рано и тръгват с батковци над 18 знаете ли какво означава ??? ЧЕ мнозинството от момчета до 18 включително и аз нямаме шанс колкото и ни се иска да бъдем с момиче колкото нас в този кратичък кофти животец ->малките са тъпи -> а големите пък ходят с много момчета. :? :smt009 :smt011 :smt013 гадното е да си прав, и аз минах от там самоче като стигнаш 20 и вече някак си не ти се ебе всичко наред. ЖИВОТА Е МН ГАДЕН :|
DaLe F®!K!t0Na!!!™
12-15-2006, 17:33
Мамка му колкото и тъпо да звучи май си търся управдание за това че немога да сваля момиче но и май съм прав :cry: :cry: :cry:
Мамка му колкото и тъпо да звучи май си търся управдание за това че немога да сваля момиче но и май съм прав :cry: :cry: :cry: не се вкарвай във фатални филми мойе да не е сега ама после ще поебеш яко стига да не си смотан уръфляк който кисне по форумите и дава тупи савети като някой хора тука :mrgreen:
Не е вярно.Просто,ако момчето е свястно със сигурност ще се намери и момиче,което да го оцени. :wink:
Мамка му колкото и тъпо да звучи май си търся управдание за това че немога да сваля момиче но и май съм прав :cry: :cry: :cry: не се вкарвай във фатални филми мойе да не е сега ама после ще поебеш яко стига да не си смотан уръфляк който кисне по форумите и дава тупи савети като някой хора тука :mrgreen:
тУпите съвети май ти ги даваш :-D :-D
kofti_nick
12-15-2006, 18:20
Това, че момичетата узряват по рано и тръгват с батковци над 18 знаете ли какво означава ??? ЧЕ мнозинството от момчета до 18 включително и аз нямаме шанс колкото и ни се иска да бъдем с момиче колкото нас в този кратичък кофти животец ->малките са тъпи -> а големите пък ходят с много момчета. :? :smt009 :smt011 :smt013
Прав си пич ... Ми ко да ти кажа ... Ше дъним по малките от нас :) Мухахахахахахаха :)
Shadow_Walker
12-15-2006, 18:24
Абе много е прав човека даже...
Защото всички момичета-големи и на наща възраст, че даже и по-малки ходят по така наречените батковвци...
тУпите съвети май ти ги даваш :-D :-D че да няма да ви давам умни анли трябва да прецакам някого :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
-DeliciouS-
12-15-2006, 19:20
Ами да душичко и това е,защото момичетата узряват по-рано не само физически ама и психически, което само по себе си води до това, че вие момчетата сте по умствено изостанали от нас Ха-Ха!Така че, мисля че ако спрете да се лигавите и се държите като "батковците" и вие ще успеете да избаЦате:Д
Ами да душичко и това е,защото момичетата узряват по-рано не само физически ама и психически, което само по себе си води до това, че вие момчетата сте по умствено изостанали от нас Ха-Ха!Така че, мисля че ако спрете да се лигавите и се държите като "батковците" и вие ще успеете да избаЦате:Д абе то и батковците се държат ако деца ама се цакате с тях такаче няма смисъл, като станеш на 30 ще разбереш аможе и да не разбереш
panterata
12-15-2006, 20:06
мда прав си.. мн е тъпо това че повечето момичета търсят задалжително над 20 .. а човек не трябва да се избира по годините защото може някой на 17 да има мн повече акъл от някой на 20 ии.. :)
-DeliciouS-
12-15-2006, 20:30
Ами да душичко и това е,защото момичетата узряват по-рано не само физически ама и психически, което само по себе си води до това, че вие момчетата сте по умствено изостанали от нас Ха-Ха!Така че, мисля че ако спрете да се лигавите и се държите като "батковците" и вие ще успеете да избаЦате:Д абе то и батковците се държат ако деца ама се цакате с тях такаче няма смисъл, като станеш на 30 ще разбереш аможе и да не разбереш
Нещо си се объркал мойто момче!Батковците определено не се държат като ВАС!И тука комплекси,че няма кой да ти пусне усещам аз!
Комплексие идват не само от това че ни пренебрегвате и ние седим на сухо.Комплексите идват (лично мнение) от това че се чувстваме по-слаби,никога ли не се осещате,4е когато говорите по този начин за нас и ни зарязвате наранявате достоинството ни?Мъжът се чувства силен когато е оверен в себе си,но когато всеки ден му се поваря колко е недорасъл той се чувства зле.Не сте ли се замисляли,че не сте по-силни като характер от нас че да твърдите че сме недорасли.
Нещо си се объркал мойто момче!Батковците определено не се държат като ВАС!И тука комплекси,че няма кой да ти пусне усещам аз! аз съм на 20 кои нас? O:)
Едва вчера имаше СЪЩАТА тема, за разликата в годините. Не, чакай, беше по-добра. Ако я потърсите и прочетете, ще разберете защо ви казвам това (и се отнася към поддръжниците на батковците)..
Духайте.
shizzle?!?!?!?!
не мога да те разбера, пак си го написъл на висок стил :shock: :-D
Nonsense
12-15-2006, 21:56
Абе виж кво.. ще си намериш нещо за ебан, не се притеснявай.. а това, че закъснява сигурно не е само твой проблем.Сигурно си наясно, че неможе да ти изкочи пред монитора?!?
Problema e 4e svestnite momi4eta sa malko... zaspalite pa4i mnoo me interesuva s kolko godi6ni hodqt
Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее !
Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее ! да има нещо вярно "шот стм пекан кат дейвид бекам"
:smt005
Казах ви 4е завиждате и ви е яд 4е ви крадат потенциални гаджета под носа... :wink: Но тва май в няква друга тема беше :-k
да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка :smt009
malka_sladuranka
12-16-2006, 09:53
не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател
не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател
Не съм го направил винаги във всичко има изключения , но момичетата който аз познавам.......... :( . А иначе изкрено се надявам да не съм прав !
Rocky_girl
12-16-2006, 10:21
Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!
momchenca, vzemete se malko v raze
hodil sum s 16,17 godishni ... i kato gi slusham kak se oplakvat ot vas .... kolko ste bili ligavi i tn ... mi kak edno momiche koeto te purva prohojda po stupkite na liubovta i sexa shte vi se doveri na vas ... kakvo da ochakva ot vas, samo kompleksi i ligotii
vmesto da gi obvinqvate tqh, vishte sebe si !!!!!
Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията
malka_sladuranka
12-16-2006, 10:34
Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!
и аз и аз и аз :-D
Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията
ne si pravq izvodi, kazvam ti kakvo sa mi spodelqli
vzemi se poiterisuvaj, kakvo e pedofiliq #-o :mrgreen:
Комплексие идват не само от това че ни пренебрегвате и ние седим на сухо.Комплексите идват (лично мнение) от това че се чувстваме по-слаби,никога ли не се осещате,4е когато говорите по този начин за нас и ни зарязвате наранявате достоинството ни?Мъжът се чувства силен когато е оверен в себе си,но когато всеки ден му се поваря колко е недорасъл той се чувства зле.Не сте ли се замисляли,че не сте по-силни като характер от нас че да твърдите че сме недорасли.
да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка :smt009
За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!
KisskilleRcHe
12-16-2006, 10:52
Иначе па си много прав майка му стара !!!!!!!!!!! :smt097
За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!
Batkofcite imat po "dylgi" ....... kosmi !