Влез

View Full Version : НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ

DaLe F®!K!t0Na!!!™
12-15-2006, 17:05
Това, че момичетата узряват по рано и тръгват с батковци над 18 знаете ли какво означава ??? ЧЕ мнозинството от момчета до 18 включително и аз нямаме шанс колкото и ни се иска да бъдем с момиче колкото нас в този кратичък кофти животец ->малките са тъпи -> а големите пък ходят с много момчета. :? :smt009 :smt011 :smt013

Bra1nS1ck
12-15-2006, 17:10
Епа , прав си Баце :)

Hiro_24
12-15-2006, 17:11
spoko, shte dojde i tvoeto vreme kato minesh 20 :-D

Kako
12-15-2006, 17:12
И аз съм го осъзнал това.Лютата истина

BLaCk_LaDY_
12-15-2006, 17:13
ee lesno ni e :lol: :lol: :lol:

bulgarche
12-15-2006, 17:14
На мен пък никой път не ми е било проблем да съм с някое момиче, само защото била по-голяма. Мисля че ако не пораснеш самия ти...тръдн ще си намериш приятелка попринцип

|usHer_yeah|
12-15-2006, 17:18
spored men nee vajno kolko si golqm vse pak za lubovta granici nqma puk i zavisi mnogo kavi razbiraniq imash i kakvo ti e durjanieto ako se durjish kato po golqm moje i da se oredish s nqkoq kaka . opitai :~

ачката
12-15-2006, 17:23
Това, че момичетата узряват по рано и тръгват с батковци над 18 знаете ли какво означава ??? ЧЕ мнозинството от момчета до 18 включително и аз нямаме шанс колкото и ни се иска да бъдем с момиче колкото нас в този кратичък кофти животец ->малките са тъпи -> а големите пък ходят с много момчета. :? :smt009 :smt011 :smt013 гадното е да си прав, и аз минах от там самоче като стигнаш 20 и вече някак си не ти се ебе всичко наред. ЖИВОТА Е МН ГАДЕН :|

DaLe F®!K!t0Na!!!™
12-15-2006, 17:33
Мамка му колкото и тъпо да звучи май си търся управдание за това че немога да сваля момиче но и май съм прав :cry: :cry: :cry:

ачката
12-15-2006, 17:36
Мамка му колкото и тъпо да звучи май си търся управдание за това че немога да сваля момиче но и май съм прав :cry: :cry: :cry: не се вкарвай във фатални филми мойе да не е сега ама после ще поебеш яко стига да не си смотан уръфляк който кисне по форумите и дава тупи савети като някой хора тука :mrgreen:

koalka
12-15-2006, 17:38
Не е вярно.Просто,ако момчето е свястно със сигурност ще се намери и момиче,което да го оцени. :wink:

Hiro_24
12-15-2006, 18:16
Мамка му колкото и тъпо да звучи май си търся управдание за това че немога да сваля момиче но и май съм прав :cry: :cry: :cry: не се вкарвай във фатални филми мойе да не е сега ама после ще поебеш яко стига да не си смотан уръфляк който кисне по форумите и дава тупи савети като някой хора тука :mrgreen:

тУпите съвети май ти ги даваш :-D :-D

kofti_nick
12-15-2006, 18:20
Това, че момичетата узряват по рано и тръгват с батковци над 18 знаете ли какво означава ??? ЧЕ мнозинството от момчета до 18 включително и аз нямаме шанс колкото и ни се иска да бъдем с момиче колкото нас в този кратичък кофти животец ->малките са тъпи -> а големите пък ходят с много момчета. :? :smt009 :smt011 :smt013

Прав си пич ... Ми ко да ти кажа ... Ше дъним по малките от нас :) Мухахахахахахаха :)

Shadow_Walker
12-15-2006, 18:24
Абе много е прав човека даже...
Защото всички момичета-големи и на наща възраст, че даже и по-малки ходят по така наречените батковвци...

ачката
12-15-2006, 18:30

тУпите съвети май ти ги даваш :-D :-D че да няма да ви давам умни анли трябва да прецакам някого :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

-DeliciouS-
12-15-2006, 19:20
Ами да душичко и това е,защото момичетата узряват по-рано не само физически ама и психически, което само по себе си води до това, че вие момчетата сте по умствено изостанали от нас Ха-Ха!Така че, мисля че ако спрете да се лигавите и се държите като "батковците" и вие ще успеете да избаЦате:Д

ачката
12-15-2006, 19:23
Ами да душичко и това е,защото момичетата узряват по-рано не само физически ама и психически, което само по себе си води до това, че вие момчетата сте по умствено изостанали от нас Ха-Ха!Така че, мисля че ако спрете да се лигавите и се държите като "батковците" и вие ще успеете да избаЦате:Д абе то и батковците се държат ако деца ама се цакате с тях такаче няма смисъл, като станеш на 30 ще разбереш аможе и да не разбереш

panterata
12-15-2006, 20:06
мда прав си.. мн е тъпо това че повечето момичета търсят задалжително над 20 .. а човек не трябва да се избира по годините защото може някой на 17 да има мн повече акъл от някой на 20 ии.. :)

-DeliciouS-
12-15-2006, 20:30
Ами да душичко и това е,защото момичетата узряват по-рано не само физически ама и психически, което само по себе си води до това, че вие момчетата сте по умствено изостанали от нас Ха-Ха!Така че, мисля че ако спрете да се лигавите и се държите като "батковците" и вие ще успеете да избаЦате:Д абе то и батковците се държат ако деца ама се цакате с тях такаче няма смисъл, като станеш на 30 ще разбереш аможе и да не разбереш

Нещо си се объркал мойто момче!Батковците определено не се държат като ВАС!И тука комплекси,че няма кой да ти пусне усещам аз!

12-15-2006, 20:57
Комплексие идват не само от това че ни пренебрегвате и ние седим на сухо.Комплексите идват (лично мнение) от това че се чувстваме по-слаби,никога ли не се осещате,4е когато говорите по този начин за нас и ни зарязвате наранявате достоинството ни?Мъжът се чувства силен когато е оверен в себе си,но когато всеки ден му се поваря колко е недорасъл той се чувства зле.Не сте ли се замисляли,че не сте по-силни като характер от нас че да твърдите че сме недорасли.

ачката
12-15-2006, 21:06

Нещо си се объркал мойто момче!Батковците определено не се държат като ВАС!И тука комплекси,че няма кой да ти пусне усещам аз! аз съм на 20 кои нас? O:)

shizzle
12-15-2006, 21:11
Едва вчера имаше СЪЩАТА тема, за разликата в годините. Не, чакай, беше по-добра. Ако я потърсите и прочетете, ще разберете защо ви казвам това (и се отнася към поддръжниците на батковците)..

Духайте.

ачката
12-15-2006, 21:14
shizzle?!?!?!?!
не мога да те разбера, пак си го написъл на висок стил :shock: :-D

Nonsense
12-15-2006, 21:56
Абе виж кво.. ще си намериш нещо за ебан, не се притеснявай.. а това, че закъснява сигурно не е само твой проблем.Сигурно си наясно, че неможе да ти изкочи пред монитора?!?

12-15-2006, 22:31
Problema e 4e svestnite momi4eta sa malko... zaspalite pa4i mnoo me interesuva s kolko godi6ni hodqt

OMG_WTF
12-15-2006, 22:38
Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее !

ачката
12-15-2006, 22:42
Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее ! да има нещо вярно "шот стм пекан кат дейвид бекам"

SINDEL
12-16-2006, 08:55
:smt005
Казах ви 4е завиждате и ви е яд 4е ви крадат потенциални гаджета под носа... :wink: Но тва май в няква друга тема беше :-k

c0ca1na
12-16-2006, 09:24
да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка :smt009

malka_sladuranka
12-16-2006, 09:53
не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател

c0ca1na
12-16-2006, 10:03
не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател
Не съм го направил винаги във всичко има изключения , но момичетата който аз познавам.......... :( . А иначе изкрено се надявам да не съм прав !

Rocky_girl
12-16-2006, 10:21
Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!

Hiro_24
12-16-2006, 10:24
momchenca, vzemete se malko v raze
hodil sum s 16,17 godishni ... i kato gi slusham kak se oplakvat ot vas .... kolko ste bili ligavi i tn ... mi kak edno momiche koeto te purva prohojda po stupkite na liubovta i sexa shte vi se doveri na vas ... kakvo da ochakva ot vas, samo kompleksi i ligotii
vmesto da gi obvinqvate tqh, vishte sebe si !!!!!

c0ca1na
12-16-2006, 10:28
Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията

malka_sladuranka
12-16-2006, 10:34
Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!

и аз и аз и аз :-D

Hiro_24
12-16-2006, 10:41
Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията

ne si pravq izvodi, kazvam ti kakvo sa mi spodelqli
vzemi se poiterisuvaj, kakvo e pedofiliq #-o :mrgreen:

12-16-2006, 10:52
Комплексие идват не само от това че ни пренебрегвате и ние седим на сухо.Комплексите идват (лично мнение) от това че се чувстваме по-слаби,никога ли не се осещате,4е когато говорите по този начин за нас и ни зарязвате наранявате достоинството ни?Мъжът се чувства силен когато е оверен в себе си,но когато всеки ден му се поваря колко е недорасъл той се чувства зле.Не сте ли се замисляли,че не сте по-силни като характер от нас че да твърдите че сме недорасли.

да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка :smt009

За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!

KisskilleRcHe
12-16-2006, 10:52
Иначе па си много прав майка му стара !!!!!!!!!!! :smt097

Buttk0
12-16-2006, 14:56

За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!
Batkofcite imat po "dylgi" ....... kosmi !