View Full Version : Dali vse oshte ima chuvstva ???
FiRe_LaDy
12-15-2006, 17:38
Dnes stana neshto,koeto nz kato kakvo da opredelq i az.Chateh s edno momche,koeto predi vreme mn me haresvashe,ama togava bqh s bratovched mu i prenebregnah chuvstvata mu.Imahme nqkoi qki momenti,no nishto poveche.I neska si pisah s nego i mu kazah,che go haresvam,a toi me pita za bivshiq i az mu kazah,che toi veche e minalo za men.Na koeto toi mi otgovori,che i az za nego sam minalo.Malko po kysno si pisa s edna priqtelka i tq mu predloji da mu dade moi snimki i toi i kaza,che gi iska.Posle moli men da mu dam syshto.Sled tova go popitah `` kakvo sledva sega `` i toi mi kaza `` Iskash li da izlezem na kafe? `` i sa razbahme da izlezem,kogato sme svobodni i dvamata.Obache nz kak da razbiram tova?Pyrvo mi kaza,che sym minalo za nego,posle iska na kafe da hodim?Dali prosto ne se strahuva,4e moje da ne go otreja otnovo?A predi kato me haresvashe postoqnno idvashe do doma,razpitvashe drugite za men,pisheshe mi.Seki den se nqkoi mi kazvashe kolko me haresval ... dali spored vas moje da se poluchi neshto ?
Твърде е възможно да ти е казал,че ти си минало за него от страх да не го нараниш пак или нещо от сорта.След като ти е предложил да излезете на кафе-излез с него и виж как ще се развият нещата.
kofti_nick
12-15-2006, 18:02
Мдам Мдам Мдам 8-[
-DeliciouS-
12-15-2006, 20:09
Праи се на интересен,простака:) хахахах Еми ти като си го отрязала,след като ти е висял пред вратата и е обеснявал на всички, че те харесва сега к'фо?Искаш пак да ти се моли ли? хаа-ха..
crazy_sexy_cool`f
12-15-2006, 20:20
абе вие на колко години сте
typa si... pi4a ti e stoql pred vratata a ti si se pravila na nedostypna.. ae lapai tam sega...
typa si... pi4a ti e stoql pred vratata a ti si se pravila na nedostypna.. ae lapai tam sega...
грубо е но тва е самата истина.. :mrgreen:
Ми според мен го е казал, защото го е страх да не го отрежех пак!Той буквално ти е ходил зад гъза, а ти не си го ебавала за 5 ст и сега какво???Харесваш го?!Само гледай накрая той да не те преебе, както ти него си преебала!!!
|usHer_yeah|
12-15-2006, 22:01
Праи се на интересен,простака:) хахахах Еми ти като си го отрязала,след като ти е висял пред вратата и е обеснявал на всички, че те харесва сега к'фо?Искаш пак да ти се моли ли? хаа-ха..
Луди хора ей . Еми има си чувства момчето , прави се на интересен ама не неска тва че някой от вас не са изпитвали подобни чуства си е друг въпрос . Първо се научете да обичате което не става лесно после критикувайте другите
Dnes stana neshto,koeto nz kato kakvo da opredelq i az.Chateh s edno momche,koeto predi vreme mn me haresvashe,ama togava bqh s bratovched mu i prenebregnah chuvstvata mu.Imahme nqkoi qki momenti,no nishto poveche.I neska si pisah s nego i mu kazah,che go haresvam,a toi me pita za bivshiq i az mu kazah,che toi veche e minalo za men.Na koeto toi mi otgovori,che i az za nego sam minalo.Malko po kysno si pisa s edna priqtelka i tq mu predloji da mu dade moi snimki i toi i kaza,che gi iska.Posle moli men da mu dam syshto.Sled tova go popitah `` kakvo sledva sega `` i toi mi kaza `` Iskash li da izlezem na kafe? `` i sa razbahme da izlezem,kogato sme svobodni i dvamata.Obache nz kak da razbiram tova?Pyrvo mi kaza,che sym minalo za nego,posle iska na kafe da hodim?Dali prosto ne se strahuva,4e moje da ne go otreja otnovo?A predi kato me haresvashe postoqnno idvashe do doma,razpitvashe drugite za men,pisheshe mi.Seki den se nqkoi mi kazvashe kolko me haresval ... dali spored vas moje da se poluchi neshto ?
Това че си му минало е просто трик за да види ти кво ще направиш или просто импулсивност от това което ти си му причинила.Определено не си му минало щом те е поканил на кафе и ти е искал снимки.И както ти самата каза,сигурно го е казал защото го е било страх да не го отрежеш пак.Като излезете на кафе се дръж печено и му показвай че мн го харесваш ... Ще попадне в мрежите 100%.
:)
teenkopele
12-16-2006, 03:10
Може и да го е било страх от повторно отрязане, кой знае. Това е минало. Разбрали сте се да ходите на кафе, когато и двамата сте свободни. Излезте, вижте се :) . То ще си покаже дали може и дали ще ще стане нещо между вас. Няма какво да губиш, тъй че давай.
Успех. :wink:
TYRNOVOOOO
12-16-2006, 19:13
ei 4e si prosta maa!!!sq si mu padnala na huq iii ako sq toi opredelq tempoto 6te te izbombi i sled tfa.... 6te trqbav da pi6e6 v foruma "kak da si go vyrna" ... !!!pravi kot 6te6.. tvoq rabota si e ...