View Full Version : POMOGNETE! NATROVIH GADJETO!
Pomognete, priateli! Natrovih gadjeto! Sega ne znam kakvo da ia pravia !
Napravih i nekva mixtyra ot domashniarka, bira, iabalkov sok, ispanska muha, treva i diazepam, che da puska po-barzo, che niaah nervi za saltanati ama na sutrinta neshto ne e kato sveta!
Ne govori, ne se dviji, samo disha i leji na gryb. Daite AKYL!!!! Ke she mi pykne o racete i nenam kade da ia ria.
Мухахахахахахахахахахаха :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
kofti_nick
12-15-2006, 18:12
За бърза помощ чувал ли си ? :)
Sasha2k8
12-15-2006, 18:16
abe kvi sa tiq gluposti be? ne6to podobno na onq deto si izmislq6e istorii za lainqniq keks..pfff slez na zemqta mom4e
За бърза помощ чувал ли си ? :)
Chuval sam, ama ke chue i policiata za mene sled tova i ke stane jiji-bijito !
копеле, според мене само спи, или има зверски махмурлук, я провери дали реагира на болка, фрасния един път с пацата през лицето.
ако темата не е еб**ка по добре викни лекар или предизвикай да повърне поне да се махнат вредните неща от стомаха... а колко време е минало от приемането на това??? Боже КАК СЕ Е съгласила да го изпие това... ](*,)
Eto kak stana taia rabota:
Znachi onia den reshih da se pozabavliavam i da ebna neshto i az, no problemat beshe, che niamah pari za kyrva, a da otida niakade i da si zabarsha neshto beshe oshte po-nemislimo, zashtoto imah eva kam 20 leva v joba.
Taka, razkysan mejdu nemotiata i jelanieto, reshih da vpregna ogranichenite si poznania po ximia i reshih da zabyrkam edin kokteil, s koito da otida v niakoia disco, kadeto da nameria niakoia pytka dostatychno typa, za da mi izpie mixtyrata.
I taka, razrovih tova, koeto imah vkyshti po dulapite izostanalo, zashtoto niamah pari da kypyvam tepyrva materiali.
Za shtastie ot skypite systavki vsichko vse oshte beshe nalice i imashe kolkoto za tazi vecher.
V shkafa imah malko ispanska muha ostanala, koeto mi spesti mnogo po-natatyshni razhodi, zashtoto primesena s alkohol deistvieto i e bezotkazno. Vypreki tova, tova, koeto triabvashe da zabarkam triabvashe da podeistva ot pyrvata chashka, pyk i dori da ne podeistva, triabvashe da se pogrija jenata izobshto da ne si spomni po-kysno koi ia e napoil s taia gadost (boje, dobre, che ne pia!)
Obadih se na edin poznat, koito prodavashe razni interesni neshta i go popitah ima li treva. Donese malko, kolkoto da zabarkame otvarata. Poiska i toi da otnese malko ot neia za testove varhu niakolko kvartalni putki i po toia povod si spestih malko razhodi. Da mu misliat bednite narkomani i narkomanki, ma te taka i taka veche sa uvredeni.
Vse edno, lipsvashe samo oshte neshto. Otidoh do magazina i kypih edna Ariana, koiato v kombinacia s drugia alkohol shteshe da podsili deistvieto na trevata, pyk i da poslyji za razreditel.
Sega samo triabvashse da se brakna za neshto po-silno. Za shtastie moia chovek podari za kauzata edna tuba domashniarka. Bila visok gradus.
Smesihme. Razbarkahme. Po negovo predlojenie go slojihme v edna styklena kana na kotlona da se posgree, ta da napasnat po-dobre systavkite. Dobavihme i diazepam, za da sme sigurni, che niama da pomni nishto.
Sled malko go mahnahme i go slojihme v hladilnika dokato poizstine. Stana taman edna butilka! Super! Shte ima i za Koleda, ta i za nova godina.
Napylnihme po edno patronche, slojihme gi v djobovete i se razdelihme po jivo po zdravo.
Az otidoh v edna diskoteka v Liulin, sednah na bara i zapochnah da oglejdam za potencialni konsumatorki.
Po edno vreme se poiavi niakakvo parche, koeto izglejdashe tochno tolkova typo, kolkoto mi i triabvashe. Ne beshe trudno da i sipia malko ot otvarata v pitieto.
Ostanaloto e istoria.
Chukah ia v kenefa, chukah ia v kolata, chukah ia i v gaza i ustata.
Kato ia zavedoh y doma, obache neshto stana problem. Nabara butilkata, kadeto biah sipal osnovnoto kolichestvo otvara i dokato se usetia otpi niakolko junashki glytki! Taka ili inache, ia izchukah oshte niakolko pyti bez da se pritesniavam - nali niama da pomni i bez tova nishto na sutrinta sled takova nadrusvane s takava zverska ximia.
Obache na sutrinta neshto ne e kato sveta, kakto vi kazah. Ne govori, ne iade, ne myrda. Disha i se vijda, che e jiva, ama neshto mai sam namazal pak. Ne znam kakvo da ia pravia. Moiat chovek mi se obadi i kaza, che i pri nego stanalo neshto podobno, no negovata pone mojela da se dviji i sega si ia polzva da mu chisti.
Ta, pomognete! Kajete kakvo da ia pravia!!!! Da ia pusna na ulicata me e strah, che moje da stignat do mene. Da ia zarovia v mazeto i da zabravia ne stava, che podat e beton. Da ia zaveda s kolata izvan grada i da ia izfarlia f nekoia reka pak ne moga - bagajnika e malak, a pyk na sedalkata v toia vid shte privleche vnimanie 101%!
Daite akal, bratia! KAKVO DA SE PRAVI???
ей сега станах от пода още се смея истерино :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Аре стига вече уеее мноо си зле!? Тва хич не беше оригинално.ДОри беше изтъркано.Тъпо е след оня пич с кекса да пишете за некви отвари. Къв безидеен народ..... :roll:
човече, дай ми пропорцийте на сместа, искам да модифицирам отварата и да направя ефекта по смекчен и безоасен за ползване, моля ти се, дай точните пропорций.
Sasha2k8
12-15-2006, 18:32
Eto kak stana taia rabota:
Znachi onia den reshih da se pozabavliavam i da ebna neshto i az, no problemat beshe, che niamah pari za kyrva, a da otida niakade i da si zabarsha neshto beshe oshte po-nemislimo, zashtoto imah eva kam 20 leva v joba.
Taka, razkysan mejdu nemotiata i jelanieto, reshih da vpregna ogranichenite si poznania po ximia i reshih da zabyrkam edin kokteil, s koito da otida v niakoia disco, kadeto da nameria niakoia pytka dostatychno typa, za da mi izpie mixtyrata.
I taka, razrovih tova, koeto imah vkyshti po dulapite izostanalo, zashtoto niamah pari da kypyvam tepyrva materiali.
Za shtastie ot skypite systavki vsichko vse oshte beshe nalice i imashe kolkoto za tazi vecher.
V shkafa imah malko ispanska muha ostanala, koeto mi spesti mnogo po-natatyshni razhodi, zashtoto primesena s alkohol deistvieto i e bezotkazno. Vypreki tova, tova, koeto triabvashe da zabarkam triabvashe da podeistva ot pyrvata chashka, pyk i dori da ne podeistva, triabvashe da se pogrija jenata izobshto da ne si spomni po-kysno koi ia e napoil s taia gadost (boje, dobre, che ne pia!)
Obadih se na edin poznat, koito prodavashe razni interesni neshta i go popitah ima li treva. Donese malko, kolkoto da zabarkame otvarata. Poiska i toi da otnese malko ot neia za testove varhu niakolko kvartalni putki i po toia povod si spestih malko razhodi. Da mu misliat bednite narkomani i narkomanki, ma te taka i taka veche sa uvredeni.
Vse edno, lipsvashe samo oshte neshto. Otidoh do magazina i kypih edna Ariana, koiato v kombinacia s drugia alkohol shteshe da podsili deistvieto na trevata, pyk i da poslyji za razreditel.
Sega samo triabvashse da se brakna za neshto po-silno. Za shtastie moia chovek podari za kauzata edna tuba domashniarka. Bila visok gradus.
Smesihme. Razbarkahme. Po negovo predlojenie go slojihme v edna styklena kana na kotlona da se posgree, ta da napasnat po-dobre systavkite. Dobavihme i diazepam, za da sme sigurni, che niama da pomni nishto.
Sled malko go mahnahme i go slojihme v hladilnika dokato poizstine. Stana taman edna butilka! Super! Shte ima i za Koleda, ta i za nova godina.
Napylnihme po edno patronche, slojihme gi v djobovete i se razdelihme po jivo po zdravo.
Az otidoh v edna diskoteka v Liulin, sednah na bara i zapochnah da oglejdam za potencialni konsumatorki.
Po edno vreme se poiavi niakakvo parche, koeto izglejdashe tochno tolkova typo, kolkoto mi i triabvashe. Ne beshe trudno da i sipia malko ot otvarata v pitieto.
Ostanaloto e istoria.
Chukah ia v kenefa, chukah ia v kolata, chukah ia i v gaza i ustata.
Kato ia zavedoh y doma, obache neshto stana problem. Nabara butilkata, kadeto biah sipal osnovnoto kolichestvo otvara i dokato se usetia otpi niakolko junashki glytki! Taka ili inache, ia izchukah oshte niakolko pyti bez da se pritesniavam - nali niama da pomni i bez tova nishto na sutrinta sled takova nadrusvane s takava zverska ximia.
Obache na sutrinta neshto ne e kato sveta, kakto vi kazah. Ne govori, ne iade, ne myrda. Disha i se vijda, che e jiva, ama neshto mai sam namazal pak. Ne znam kakvo da ia pravia. Moiat chovek mi se obadi i kaza, che i pri nego stanalo neshto podobno, no negovata pone mojela da se dviji i sega si ia polzva da mu chisti.
Ta, pomognete! Kajete kakvo da ia pravia!!!! Da ia pusna na ulicata me e strah, che moje da stignat do mene. Da ia zarovia v mazeto i da zabravia ne stava, che podat e beton. Da ia zaveda s kolata izvan grada i da ia izfarlia f nekoia reka pak ne moga - bagajnika e malak, a pyk na sedalkata v toia vid shte privleche vnimanie 101%!
Daite akal, bratia! KAKVO DA SE PRAVI???
sledva6tiq put se postarai da izmisli6 ne6to drugo....ii da ti kaja-mn dobre razvita fantaziq ima6
Хора вдъхновен от тази тема(много е забавна) направих следната рецепта:
ракия, аспирин, виамин ц, сперма, мъжка пот, ягодов сироп, тютюн. Ако се намажете с това момичетата ще ви харесват повече. :D
Sasha2k8
12-15-2006, 18:48
Хора вдъхновен от тази тема(много е забавна) направих следната рецепта:
ракия, аспирин, виамин ц, сперма, мъжка пот, ягодов сироп, тютюн. Ако се намажете с това момичетата ще ви харесват повече. :D
a lele maikooo :lol:
Ima po- prost nakin. Fashtate, smilate chifte tashaci ot bik, izstiskvate vnimatelno prez cedka i s tova ke se napraskate i ke vi zliubiat site devushki.
Tova ovde beh az ma ne se beh logiral.
malka_sladuranka
12-15-2006, 18:54
как кво да я правиш бе човек...изчукай я пак :smt075
Боже Господи! На къде върви света....?
Ти нОрмален ли си бе ? :?:
Май гледаш много филми ми се струва, ама ако наистина е така (което ме самнява 2000%) простооооо не знам ко шъ го прайш мацето... земи я полей със студена вода! АМА МАЛКО, да не я простудиш пък ся....
олеее просто не знам к`во да мисля... :? :( :)
FikyScHetOo
12-15-2006, 19:22
мисли реалистично - ако я накълцаш е имаш пържоли з азимата :smt005
Ако е хубавка може като секс кукла да я запазиш
можеш да я продадеш на Илиенци
Да и продадеш дрехите/телефона/...
да пратиш снимка поне, защото си нямам на идея защо да ти вярвам хаха :smt005 :smt005 :smt005
мисли реалистично - ако я накълцаш е имаш пържоли з азимата :smt005
Ако е хубавка може като секс кукла да я запазиш
можеш да я продадеш на Илиенци
Да и продадеш дрехите/телефона/...
да пратиш снимка поне, защото си нямам на идея защо да ти вярвам хаха :smt005 :smt005 :smt005 или да органицира търк за некрофили и дам да направи парата :smt005 :smt005
Stefityyy
12-15-2006, 19:44
"Боже Господи! На къде върви света....?
Ти нОрмален ли си бе ?
Май гледаш много филми ми се струва, ама ако наистина е така (което ме самнява 2000%) простооооо не знам ко шъ го прайш мацето... земи я полей със студена вода! АМА МАЛКО, да не я простудиш пък ся....
олеее просто не знам к`во да мисля..."
e ot men..
ama tyi malko kat film beee! xaxaxaxa
FikyScHetOo
12-15-2006, 19:46
"Боже Господи! На къде върви света....?
Ти нОрмален ли си бе ?
олеее просто не знам к`во да мисля..."
e ot men..
ama tyi malko kat film beee! xaxaxaxa
затова трябва да я плисне с вода за д аможе да работи и да я продаде като бяла робиня ХАХАХАХ :smt005
Едно от най-ценните и стойностни качества на алкохола и познато средствооще от древността е магическото му въздействие, най-вече върху жените.
miloto_girl_4e
12-15-2006, 19:48
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: