View Full Version : женската "недостъпност"?
yourself
12-15-2006, 18:48
какво мислите, когато едно момиче се държи с момчето, което харесва, сякаш не се познават, а в същото време момичето страшно много иска да бъде с него? някакво желание тя да бъде "повикана" или просто да не изглежда, чак толкова подозрителна с чувствата си, понеже я е срам или нещо подобно???
Според мен това е супер тъпа постъпка да се правиш на недостъпна,защото на момчето не можеш да знаеш,дали в един момент ще му писне и няма да се откаже от това момиче.
Ами трябва да си в средна позиция...Нито да си недостъпна, защото както казаха преди мен на момчето ще му омръзне, нито пък да се натрапваш с чувствата си... [-X
KisskilleRcHe
12-15-2006, 19:03
Незнам за друго, но нам ми е омръзнало от такива с-класи..... Всички са много важни и са големи газарки.....
miloto_girl_4e
12-15-2006, 19:31
Това е много тъпа постъпка ...
Когато се държиш някакси студено с момчето и .. той откъде да разбере, че имаш интерес към него, да не е гадател?
Няма лошо да покажеш интереса си, стига да не досаждаш и да не се натрапваш..
Но тази тактика с това да се правиш на недостъпен е повече от тъпа..
CekC_Cbc_Tpyn
12-15-2006, 19:55
Хъм....според менееее ако едно момиче са прай на недостъпна,тя ше си остане девственица докат не ми цъфнах уханни маргаритки от кецовете!НО!!!Не казвам ,че не трябва да има една игра^^,която доставя голямо удоволствие,има си тръпка,има си всичко..погледи...хващания за ръце...и дори само една малка усмивка-та тези неща правят големите чудеса!Тъй че,момичета,не се прайте на меки п***и ,ми не оставяйте момчето да ви се изплъзнее!! Щото току виж ви излязло любовта на живота^^ :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-DeliciouS-
12-15-2006, 19:56
"Когато си лесен не си интересен." и момчетата правят същото ...
вероятно е да има някакви нейни си задръжки,може да е прекалено срамежлива или да се съмнява в чувствата на момчето.
така е.. :mrgreen: :mrgreen:
И аз съм съгласна :mrgreen:
И аз съм съгласна :mrgreen:
haha i az sum na tova mnenie. Vie mom4etata kato nqmate nikakuv podhod i si mislite 4e vsqka 2-ra 6tom i se usmihnete 6te vi pusne - mnogo se lujete. Ne vijdam kvo mu e tupoto da si nedostupen...estestveno ako ne prekalqva6
vladi_addict
12-16-2006, 15:23
какво мислите, когато едно момиче се държи с момчето, което харесва, сякаш не се познават, а в същото време момичето страшно много иска да бъде с него? някакво желание тя да бъде "повикана" или просто да не изглежда, чак толкова подозрителна с чувствата си, понеже я е срам или нещо подобно???
Мисля си, че момичето е доста ограничено.
аз мисля, че момичето ще има да чака доста докато момчето предприяме нещо, ако изобщо се сети.. :mrgreen:
MaRtiTyY
12-16-2006, 15:50
Ами трябва да си в средна позиция...Нито да си недостъпна, защото както казаха преди мен на момчето ще му омръзне, нито пък да се натрапваш с чувствата си... [-X
=D> =D> =D> =D>
BeBcHeTo
12-16-2006, 16:35
Тфа е доста тъпо...от каде мом4ето ще разбере 4е имаш 4увства към него
Това е много тъпа постъпка ...
Когато се държиш някакси студено с момчето и .. той откъде да разбере, че имаш интерес към него, да не е гадател?
Няма лошо да покажеш интереса си, стига да не досаждаш и да не се натрапваш..
Но тази тактика с това да се правиш на недостъпен е повече от тъпа..
saglasna sam :smt006