View Full Version : Имам ли шанс ?
smily_data_bg
12-15-2006, 20:41
Edit
skate_warrior
12-15-2006, 20:52
зависи само и единствено от теб ;)
Не трябва да я претискаш защото иначе те намразва......ако не чуства нищо а ти само по нея ходиш .
Дръж се естествено и се опитай да и станеш приятел.......след това идват и чуствата :-)
Не трябва да я претискаш защото иначе те намразва......ако не чуства нищо а ти само по нея ходиш .
Дръж се естествено и се опитай да и станеш приятел.......след това идват и чуствата :-)
напълно съм съгласна!! :mrgreen:
smily_data_bg
12-15-2006, 21:34
Edit
Хех е успех тогава с мацката :mrgreen:
|usHer_yeah|
12-15-2006, 22:13
Точно , ясно и категорично :)
kaktp kazaha parvo vij te se poopoznaite da zapo4ne da se poodpuska kato e s teb i sled tova bavno i slavno zapo4va6 s deistviqta
to kakto ima6e edna pogovorka ako putkite bqha pi4ove kat majete 6te 6e da se ebem po cel den :d
smily_data_bg
12-18-2006, 17:47
Edit
Много ви благодаря и ми пожелайте успех защото момичето си го бива !
Красавица е пълна !
Exxxx..toq vyn6en vid kolko bil vajen we.Osnovnoto ne6to na toq svqt.:)
smily_data_bg
12-18-2006, 18:06
Edit
Да!Изходи се в едно кашонче,опаковай го в целуфан и и го подари за Коледа!Няма как да не се зарадва! 8)
не можеш да я накараш да се влюби в теб, но както сам каза можеш да предизвикаш в нея някакви симпатии. много често съм срещала хора, които на външен вид не само че не предствавляват нищо особено, но дори мога да кажа, че и са ми били безкрайно антипатични, след време посредством общуването с тях и опознаването на характера, са се докосвали наистина много дълбоко до сърцето ми! и в един момент може да се окажеш неимоверно привлечен от душевната красота на човека... и ето ти я симпатията ;)
ThePainIsReaL
12-18-2006, 18:24
не можеш да я накараш да се влюби в теб, но както сам каза можеш да предизвикаш в нея някакви симпатии. много често съм срещала хора, които на външен вид не само че не предствавляват нищо особено, но дори мога да кажа, че и са ми били безкрайно антипатични, след време посредством общуването с тях и опознаването на характера, са се докосвали наистина много дълбоко до сърцето ми! и в един момент може да се окажеш неимоверно привлечен от душевната красота на човека... и ето ти я симпатията ;)
На мен ми се случвало абсолютно същото .. момчето от антипатично ми стана любимо , защото душевността му е ненадмината . Той наистина успя да ме накара да се влюбя в него . Така , че имаш шансове , вярвай в себе си и смело напред. Не се отказвай заради малките провали .
Успех
Така си е.. не трябва да я притискаш, защото ще те намрази!! Така стана с мен, казвам ти го от личен опит..как аз намразих 1 момче, което ме притискаше.. O:)
angel with broken wings
12-19-2006, 14:09
=D>