Влез

View Full Version : Съдба си играе с мен

Тъжничка
12-16-2006, 11:42
Ей, хора , що все така става. Вече ми писна и искам да напиша всичко дето ме мъчи...
Съдбата е нещо, в което винаги съм вярвала. напоследък обаче имам чувството, че си играе с мен.. Преди няколко месеца срещнах едно момче и толкова мн си паснахме ... като половинки на едно цяло. Всичко е просто перфектно в него , като че ли е създаден за мене... Станахме си страшно добри приятели и той ме познава по- добре от мен самата. Пред него мога да съм напълно искрена и да съм себе си. Обаче между приятелството и любовта границата е тънка и аз я прекрачих. Влюбих се до уши :smt007 Той обаче харесваше друго момиче и сме говорили за нея няколко пъти... Нещата не се получиха между тях , но той е от друг град и са от един клас и нз мисля, че нещата може и да се променят... От друга страна той е толкова мил с мен, винаги ме подкрепя и ме обсипва с комрлименти... И аз нз вече какво да правя. Не мога просто така да му кажа как се чувствам, а и мисля, че то си личи... Но нз дали и той мисли същото... Не сме се виждали отдавна, но всеки ден си говорим и чатим и без него не мога. Какво да правя вече не знам! Той е първата ми истинска любов, а всичко е толкова трудно и понякога дори ми изглежда невъзможно... Какво мислите? Да му покажа ли или кажа ,че го харесвам... Или как да разбера дали и с него е така... Ох, ами онова момиче.. Мн съм объркана :|

HopeLesss
12-16-2006, 11:46
Първо се замисли какво повече искаш - да го имаш като приятел или като нещо повече. От личен опит ще ти кажа: "Разтоянието от приятелство до любов е само една крачка - и тя е НАЗАД" :roll: Ако той не изпитва същите чувства като твоите, рискуваш да го изгубиш завинаги

MoHuTo
12-16-2006, 11:52
Първо се замисли какво повече искаш - да го имаш като приятел или като нещо повече. От личен опит ще ти кажа: "Разтоянието от приятелство до любов е само една крачка - и тя е НАЗАД" :roll: Ако той не изпитва същите чувства като твоите, рискуваш да го изгубиш завинаги
И аз съм на това мнение

Тъжничка
12-16-2006, 11:58
Ох да знам това ,но не мога... Просто усещам, че ни е писено да сме заедно... Чувствата ми към него са страшно силни и няма как да ги подтисна обаче нз и как точно да ги покажа, без да съм сигурна какво чувства той... Как да разбера изобщо дали изпитва нещо към мене.... :smt009

kofti_nick
12-16-2006, 12:03

Така е :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

kofti_nick
12-16-2006, 12:04
Ох да знам това ,но не мога... Просто усещам, че ни е писено да сме заедно... Чувствата ми към него са страшно силни и няма как да ги подтисна обаче нз и как точно да ги покажа, без да съм сигурна какво чувства той... Как да разбера изобщо дали изпитва нещо към мене.... :smt009

Ами защо не го попиташ ? :) :mrgreen:

Тъжничка
12-16-2006, 12:14
Защото вече съм го питала 1 и получих двусмислен отговор... Питах го какво мисли за мене и той ми каза: Сякаш не знаеш... И после сменихме темата.... Така не става трябва някак си да му намекна или нз... Да го подтикна да ми каже... Оххх само ви занимавам с мойте глупости :|

evil_lady_in_black
12-16-2006, 12:15
:smt023 :smt023 :smt023

kofti_nick
12-16-2006, 12:24
Защото вече съм го питала 1 и получих двусмислен отговор... Питах го какво мисли за мене и той ми каза: Сякаш не знаеш... И после сменихме темата.... Така не става трябва някак си да му намекна или нз... Да го подтикна да ми каже... Оххх само ви занимавам с мойте глупости :|

Абе не са глупости ... Питай го "Харесваш ли ме?" дирекно .... и искай точен отговор :)

koalka
12-16-2006, 13:52
Благодари се първо,че нищо не е станало с онова момиче!Ами защо не го поканиш да излезете и не му признаеш какво чувстваш,да му покажеш чувствата си?Но имай в предвид,че той може и да не отвърне на тях,въпреки че тия комплименти...

IKisseDAGirL
12-16-2006, 15:04
пълни глупости, как може да се ръководите от някакви си заучени банални фразички, които могат да бъдат истина за един, но и глупост за хиляди други... мога да ти кажа, че е мн по-трудно да предизвикаш у някого по-различни чувства, когато сте само приятели, от колкото обратното - с някой, с който сте ходили, да сте си приятели отново.. е да, трябват усилия, за да сте пак приятели ако нещо не се получи, но не е невъзможно.. :wink: докато чувствата са един път и веднъж изпуснеш ли ги, не можеш да ги върнеш обратно..

представи си, че има поне някакви симпатии, а ти от страх да не си развалите отношенията си мълчиш :? рано или късно, ако не предприемеш нещо, те ще изчезнат и после само ще съжаляваш, че така си се колебала [-(

JiMiTo
12-16-2006, 15:25
целуни го и му кажи какво изпитваш, ако има нещо в него има шанс да го запалиш ако ли не ...съжалявам, но това момче не е истинската ти първа любов [-(