View Full Version : Може ли да се забременее по този начин ?
Таinstvenna ;]
12-16-2006, 12:51
Значи една моя приятелка е правела свирки на едно момче и то и се е изхварлило в устата но съвсем малко тя е изплюла това което е било в устата и и след това си е измила устата с вода след като се е изплюла е преглатнала смао 2 пъти и ме пита дали може да забременее така ?
Я кажете може ли щото аз незнам ?
Въпроса е може ли да се забременее като ти се изхварлят в устата ? :D :mrgreen:
lubopitniq
12-16-2006, 12:53
Ei pisnalo mi e ve4e tolko temi ima za tova na4iii nqma absolutno nikakuv na4in da zabremenee kato i se iztakovat v ustata i glutne spermata edinstveniqt na4in da zabremenee e kato svurshi v neq dokato pravqt seks
theworldleader
12-16-2006, 12:55
До кога малки, развратни, наивни ***** ще правят свирки и секс ?
Като не знаетек какво лапате, защо го правите.. ?
Пика ли ти се ?
WiNNeR_In_WhItE
12-16-2006, 13:00
Може да, ако матката примерно и е в стомаха, може.
Вземете прочетете малко как стават тези неща, пък после ходете да правите свирки.
da moje razbira se i nqma oturviq...nqma kak da i pomognesh i hap4etata nepomagat.Kaji na priqtelkata si , 4e shte stava maika :smt013 :smt013 :smt013
Може да, ако матката примерно и е в стомаха, може.
Вземете прочетете малко как стават тези неща, пък после ходете да правите свирки.
A kak da razbara dal matakta mi e v stoamaha?!?!???? Zshtoto men me e stah da ida na ginekolok nashte ne znayt che prava sex :(( Mola vi pomgnete miii!
LOLOLOL
По темата: не, мойто момиче, не може да се забременее от свирка.
P.S. WiNNeR_In_WhItE, страашен аватар, един от любимите ми цитати от книги ИЗОБЩО!
evil_lady_in_black
12-16-2006, 13:19
АМи мочето което се е ИЗХВЪРЛИЛО :lol: неможе да накара приятелката ти да забременее #-o #-o малоумното ми
ХахахАХх тази тема или е ебавка или тва момиче е на 10 год..тцтцтцт :-&
]Значи една моя приятелка е правела свирки на едно момче и то и се е изхварлило в устата но съвсем малко тя е изплюла това което е било в устата и и след това си е измила устата с вода след като се е изплюла е преглатнала смао 2 пъти и ме пита дали може да забременее така ?
:smt042 Лелеее, никога не съм се забавлявала толкова! Мен пък ме таковаха в ушите. Бременна ли съм!?! ХАхХАхХахаААхаха :smt043
]Значи една моя приятелка е правела свирки на едно момче и то и се е изхварлило в устата но съвсем малко тя е изплюла това което е било в устата и и след това си е измила устата с вода след като се е изплюла е преглатнала смао 2 пъти и ме пита дали може да забременее така ?
А "твойта приятелка" не може ли да дойде и да попита сама?
пффффффффф!направо ми е писнало от такива! :evil:
Estestweno che moje ... kaji i da se samoubie !
Може да се забременее ако след като е свършил си пипа устата и после се пипне отдоло. Но иначе ..... [-X
Все пак трябва да се самоубие , за да бъде най-сигурна !
Lo6oto e 4e vsi4kite teq oligofren4eta deto postvat podobni temi, nqma da shvanat 4e si prai6 buzik 6toto sa si basi sme6nite.
Vercetti
12-16-2006, 15:11
Въпроса е може ли да се забременее като ти се изхварлят в устата ? :D :mrgreen:Първо тайнствена не се пише с двойно "н" и второ - отвори си учебника по биология, за да си отговориш на въпроса!!!!!!!!!!!
sweet_loser
12-16-2006, 15:13
[-X NE
Lo6oto e 4e vsi4kite teq oligofren4eta deto postvat podobni temi, nqma da shvanat 4e si prai6 buzik 6toto sa si basi sme6nite.
Damn Right :smt023
abe shto mi vikate bahti az ot kyde da znam da ne sym 8-mi klas che da si otfarqm uchebnika po biologiq az sym 6-ti klas i priqtelkata mi e 6-ti klas mn znam az za takiva raboti za tfa vi pitam tapi tapi tapi ](*,)
Еми кажи на приятелката си да спре да гълта..... ц-ц-ц 6ти клас и вече гълтали и реват за бременност из форумите.......ейй не е ви лесно и на вас
Vercetti
12-16-2006, 15:41
abe shto mi vikate bahti az ot kyde da znam da ne sym 8-mi klas che da si otfarqm uchebnika po biologiq az sym 6-ti klas i priqtelkata mi e 6-ti klas mn znam az za takiva raboti za tfa vi pitam tapi tapi tapi ](*,)Ми кат не знаете пораснете пък тогава овци тъпи :evil:
Hahahahah 6 klas ... a na onq deto mu e duhala i toi li e 6 klas ? shot moa da i se e izpikal f ustata !
{Poison}
12-16-2006, 16:16
хахахаха,това да не е някой виц,да забременееш през устата,хахахаха
ае аз в вдна друга тема бях обяснил подробно че може, ама някой ме нарече цар на простотията... иначе е възможно според мен ! :-)
Неможе.......обясних при каква ситуация може да се получи нещо
FireSweet
12-16-2006, 20:05
Male 4e si ZLEEEEEEEEE!Ma ti ne si li u4ila biologiq be?Tva se u4i v 8-mi klas!Ili imate o6te nqkoq druga godinka dokato stanete v 8-mi klas?XAxaxa ne znaite de vi se namira matkata sex ste trugnali da mi praite!!
Nito Matkata nito Patkata
olive_oil
12-16-2006, 20:12
Въпроса е може ли да се забременее като ти се изхварлят в устата ? :D :mrgreen:разбирасе че може,и простинор не помага при този вид забременяване!Пистолет в главата и нема да се пwасис копеwе
е тва е тайната на успеха :)
Въпроса е може ли да се забременее като ти се изхварлят в устата ? :D :mrgreen:разбирасе че може,и простинор не помага при този вид забременяване!Пистолет в главата и нема да се пwасис копеwе
spri lepiloto ili smeni dilara ;) :D
Може да се забременее да.И най-често близнаци се раждат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Деба олигофрени...то биа биа малко мозък ма тва вече е извън всякав предел . :evil:
panterata
12-16-2006, 22:32
НЕ!!!!!!!! баси тъпите лапета.. а тръгнали свирки да правят..
Angel_Girl
12-17-2006, 00:58
ХахахАХх тази тема или е ебавка или тва момиче е на 10 год..тцтцтцт :-&
Аз си мисля, че е на 10 лапешки годинки.
Сперматозоидите НЕ могат да живеят в силна киселинна среда, каквато е стомашната среда, където съответно е попаднала семенната течност след преглъщането й.
Откговора ми е НЯМА НИКАКЪВ ШАНС!
LSD^Lady
12-17-2006, 09:14
Лелееееееее много си зле ма мацко... хаххахаха ужасТ !!!