View Full Version : 6te otka4a!?!?!help
azzzzzzzzzz
12-16-2006, 13:44
molqq viii 6te se pobarkammm...nz ve4e vaobrazqvam li si,taka se nastroivam ili nzzz... [-o< zna4ii parvih sex s priqtelq mi posledniq pat bez prezarvativ-pravili sme go mn pati,no vinagi dosta vreme predi da svar6i vadi ''instrumenta''.Sega e data 16,a trqbva da mi doide na 20,po princip mi idva na 26-27 den,a o6te go nqma...imam 4uvstvoto 4e ve4e mi se gadi,povra6tam mi se! mina se okolo 1 mesec ot togava,kogato go pravihme,a v4era bqh na ginekolog?! Ta vaprosa mi e,ako sam bremenna lekara dali moje da go e vidql ili tova moje6e da stane sled 2 mesec ako ne se laja!?! ii dali si vapbrazqm s gadenetoooo,dali prosto e na nastroikaa i psihika :?
Ako prailno obqsnqwash neshtata ... hmm fashtai onq picha i mu kaji che tree da plashta 18 godini izdrujka GL
Като нищо може да ти се гади от притеснение. Защо не ползваш тест за бременност? Евтини са, лесни за употреба, никой няма да разбере.. Направи си и да ти е мирна главата.
ami napravi si test da si razsee6 sumneniqta,no ako si bremena e mnogo rano da ti se gadi o6te,a ginekologa mai ne moje da razbere,4e si bremenna na toq etap.no ne mislq,4e ima problem.kupi si test!
{Poison}
12-16-2006, 15:15
Направи си тест.
azzzzzzzzz
12-16-2006, 15:24
amiii misleh i za tozi varian,no samo pri misalta,4e moje da e polojiteleen i trapki me pobivat,vse edno nqmam tazi smelost da go napravq...no nqma na4in,6te iz4akam o6te 1-2 i 6te si vzema...I az mislq,4e e rano da mi se gadi i predi mi se e slu4valo ot pritesnenie da stavat takiva raboti,no nakraq si mi idva! DANO I SEGA E TAKA!!! [-o< [-o< [-o< [-o<
A ne te pobiwat trypki kato si pomislish che trqbwa da hodish na ginekolog ?
Направи си тест.
100% това е решението, след това ще му мислиш вече в зависимост то резултата
azzzzzzzz
12-16-2006, 15:39
pretrapnala sam ot ginekolog,imala sam tolkova mn zdravni problemi,4e mi e pisnalo ve4e.Osobenno min. godina sam obikolila vsi4ki vazmojni,NZ za kakvo stava na vapros taka 4e ako nqma6 nqkakvo mnenie po temata ne iskam strani4ni otgovori....prosto bqh na profilakti4en pregled....
:cry:
E dobre skii sq ... tebe te e strah ot test za bremennost (ne hape ... samo shtyrkelite ot reklamata na Sure Check mogat da te ohapat) , strah te e ot ginekolog ... e dobre ... i ti nz kwo iskash obache !
pretrapnala sam ot ginekolog,imala sam tolkova mn zdravni problemi,4e mi e pisnalo ve4e.Osobenno min. godina sam obikolila vsi4ki vazmojni,NZ za kakvo stava na vapros taka 4e ako nqma6 nqkakvo mnenie po temata ne iskam strani4ni otgovori....prosto bqh na profilakti4en pregled....
:cry:
mislq,4e kazah,4e sam pretrapnala!!! vij pak...az znam mn dobre kakvo iskam i to e da nqma ni6to ot tova,koeto se opasqvam!Ne go pojelavam na nikoi koito ne go jelae,a i kazah,4e 6te iz4akam o6te 1-2 i 6te si vzema test...blagodarq za otgovorite na vsi4ki..
Emi ti si reshawash ... stiskam ti palci nishto da nqma !
azzzzzzzzz
12-16-2006, 15:59
blagodarq! dano [-o<
BaMBOocHa
12-16-2006, 20:39
Отиваш в аптеката,купуваш си тест за бременност,прибираш се,пишкаш и след 5 мин разбираш резултата! :idea:
Отиваш в аптеката,купуваш си тест за бременност,прибираш се,пишкаш и след 5 мин разбираш резултата! :idea:
по-просто от това няма :-D
и другия път с предпазни средства че иначе ще правите график кой да води детето на детска градина :twisted:
panterata
12-16-2006, 21:16
ами и аз мисля че трябва да си направиш тест.. също мисля и че този случай трябва да ти е за урок и занапред с презерватив. дано всичко да е наред , а специално за гаденето съм сигурна че си въобразяваш , защото и аз съм си въобразявала :) пък и бременните в 1я месец не им се гади мн мн :)
molqq viii 6te se pobarkammm...nz ve4e vaobrazqvam li si,taka se nastroivam ili nzzz... [-o< zna4ii parvih sex s priqtelq mi posledniq pat bez prezarvativ-pravili sme go mn pati,no vinagi dosta vreme predi da svar6i vadi ''instrumenta''.Sega e data 16,a trqbva da mi doide na 20,po princip mi idva na 26-27 den,a o6te go nqma...imam 4uvstvoto 4e ve4e mi se gadi,povra6tam mi se! mina se okolo 1 mesec ot togava,kogato go pravihme,a v4era bqh na ginekolog?! Ta vaprosa mi e,ako sam bremenna lekara dali moje da go e vidql ili tova moje6e da stane sled 2 mesec ako ne se laja!?! ii dali si vapbrazqm s gadenetoooo,dali prosto e na nastroikaa i psihika :?
Гаденето ти идва отпритеснението че си бременна. Хората са измислили тестовете за бременност, но защо ли никой не се сеща да ги използва?
Спокойно, мила :) Била съм в това положение, и знам за какво говориш. Мога да ти кажа, че от притеснение не само може да ти се гади, ама и по-кофти неща може. Няколко дена закъснение не е нищо. Но все пак( знам, че съветът се повтаря)- направи си тест, рано сутрин с първата урина. Като видиш отрицателния резултат, и се успокоиш, ще видиш колко бързо ще ти дойде. Закъснението може да се дължи на мн неща -стрес, смяна на времето, диета, най-ве4е притеснения за бременност( поврявай ми).Според мен, ако беше бременна, гинекологът щеше да види тази бременност.Желая ти късмет - следващият път-с презервватив :)
Най-добре си направи тест.Тези симптоми може и да са знак,че ти идва.
Абе вие не сте у ред. Не ти е закъснял и се шашкаш. Гаденето се появява най-рано към края на 2-рия месец, най-често по средата на третия.