View Full Version : plsss kajete mi
Vaprosa mi e kolko vreme sled sex moje6 da si naprai6 test za bremenost?Kazvali sa mi 4e sled 2 sedmici ama nz dali e taka.Plsss otg mi spe6no e
зимаш и правиш ...... какъв е смисъла на тва 2 седмици ?!? ...... данеби вече ся да си бременна а след 2 седмици бременноста сама да се махне.....просто си купи тест и си го направи и.......подяволите ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !
zaio_baio
12-16-2006, 14:36
trqbva da sa se minali 7 dni ot akta koito te pritesnqva
da zn 4e trqbva da polzvam prezervativi ama prosto taka stana.Prosto purviq put go napraihme s ama sled tva nqmahme i mn ni se iska6e i re6ihme bez...az daje pih Postinor-duo i misla 4e nqma smisul da si prava ama toi iska za da e 100% sigoren 4e nqma ni6to...
I za teb iam reshenie ... i ti se samoubii !
Тоя изтрепа форума :smt006
като си пила постинор кфо искаш от нас направи си тест и толко ..ако искаш да ти гледам на боб?? Ползвайте предпазни меркииии !
{Poison}
12-16-2006, 15:06
Кръвен тест-3-4 дни след секс
I posle idwa samoubiistwoto :) :twisted:
{Poison}
12-16-2006, 15:37
хаха,е не чак толкова брутално-има аборт,пък ако не- детска градина.
i posle 18 godini izdryjka ;)
леле за последен път пиша в такава тема...презервативи, ако Ви е гадно и си имате постоянен приятел противозачатачни толкова просто, но всеки сам си решава...
misi za otgovorite koito mi dadohte...ama ne misla da se samoubivam
qzyk ... twa e pyrwata reklamaciq det mi praat ... !
Спокойно има още потенциални самоубийци...... не се отказвай :)
BaMBOocHa
12-16-2006, 20:33
Те хубаво са ти казвали...да ти кажа аз сега какво си пише на тестчетата :) 2 дни след половия акт теста вече може да отчете дали си бременна или не! Четете и се информирайте бе хора!И както вече казаха-Ползвайте предпазни средства! ...та да не питате после "ама аз кат' го направих без презерватив и взе че ми закъсня,ся кво?"
The^SweeTesT^Thing
12-16-2006, 20:42
1 sedmica sled riskoviq akt
panterata
12-16-2006, 21:13
седмица
Vaprosa mi e kolko vreme sled sex moje6 da si naprai6 test za bremenost?Kazvali sa mi 4e sled 2 sedmici ama nz dali e taka.Plsss otg mi spe6no e
Теста за бременност се прави след 14 дена!