Влез

View Full Version : Самота...

12-16-2006, 15:41
Здравейте, всички,

От около седмица следя форума и знам че ще ме разберете,а дори и да ми помогнете.Чувствам се ужасно самотна-имам страшно много познати,но нито един приятел на който мога да се доверя наистина съкровенните си тайни.Напоследък се убедих колко безчъствени са и момчетата-никой не ме възприема като реален човек,а просто като сексобект.Никой не държи на мен.Не мога да споделя на нашите-те просто няма да ме разберат,пък и не мога да говоря с тях поради много причини.Има едно момиче,което ако не живееше на другия край на България щеше определено да ми е най-добра приятелка.Има и едно момче,което не ме възприема като сексобект,а като самата мен,но и то живее на другия край на България.Невъзможо е да се преместа при тях,въпреки че много ми се иска.Училището за мен не е като за другите-място където се учи и кадето се срещаш с приятелите си,за мен то е място на което само се измъчвам като гледам как другите си имат най-добри приятели и приятелки и им доверяват всичко.На моменти мисля че единствената ми приятелка е възглавницата.

DaHuTyYyY
12-16-2006, 15:49
Спокойно! Всеки в даден момент се чувства много самотен и мисли, че няма приятели, но в един момент ще усетиш как почваш да се сближаваш с някой, почвате да си споделяте и така. В повечето случеи този някой е най-неочаквания човек

The_Caress
12-16-2006, 15:51
Пиши ми на лично, ако искаш. Ще се радвам да се запознаем!

so.alone
12-16-2006, 16:28
разбирам те, момиче. аз съм може би един от най-самотните хора на този свят и винаги съм бил такъв. загубил съм всичко, което някога съм обичал и познавал. защо е тази несправедливост? като всички останали хора, аз искам да открия скромно човешко щастие в сърцето на едно момиче. хората казват, че за всичко ще му дойде времето, ами какво ако допуснем възможността, че никога няма да дойде това време, тогава какво?

BeBcHeTo
12-16-2006, 16:33
Спокойно...всеки има такифа моменти на самота.Според мен рано или касно си4ко ще е наред..Не се от4авай

sunny_girl16
12-16-2006, 16:37
Пиши ми на лично, ако искаш. Ще се радвам да се запознаем!
Пиши лично и на мен ,ако искаш. Била съм в твоето положение- преодолява се. Ако искаш, ще поговорим за това!