View Full Version : HORICA,HELP ME MOLQ VIIIIIIIIIIIIIIIIII
ZDR NA VSI4KI :smt006 Pomognete molq vi!!!Az sam momi4e i napravih golqm gaf :( Gadjeto mi ima6e R.D i az ne otidoh nz 6to ama....Toi mi se razsurdi,napravi si izvod 4e ne mi puka za nego,a ne e taka.Mn go obi4am a dnes go vidqh s nqkva druga da se pregru6a :cry: Postoqnno mi kazva6e kolko me obi4a no mai ne e bilo taka :-k I vse pak az se vliubih v nego i iskam da si go vurna.Kaje te kak molq viiiiiii [-o< Mn 6te sam vi plagodarna ako pomognete s nqkoi suvet
Predlagam ti da sednesh i da pogoworish s nego ...
{Poison}
12-16-2006, 17:02
Ми искал е да му направиш "подарък" за РД-то,ти не си отишла и той си е намерил друга,това оначава,че не държи на теб и въобще ти е казвал,че те обича е да те вкара в леглото :)
Темата не е за тази секция потърси отговор в любов......но кат съм тръгнал поне да си кажа мнението
та....... според мен не трябва да му предлагаш секс защото така ще те помисли за лека и вече безинтересна и ще си остане с другата......измисли начин да си ти жертвата и да се наложи той да ти се извинява ........ с мрънкане няма да си го върнеш нито пък с отдалечаване просто се направи че не си го видяла да се прегръща с друга и нищо не е станало......времето ще си покаже....и другия път отиди на РД-то ;)
а аз преслагам да си теглиш куршума защото си определението на куха путка! :evil:
{Poison}
12-16-2006, 17:07
Заеби го,няма кво друго да направиш,щом се е натискал с друга-на боклука,това е голяма обида. :smt014
а тя за какво не е отишла на рд-то?
Щот не си дава дественоста.......кат са лигавиш ся ша ходи с друга :smt011
DaHuTyYyY
12-16-2006, 17:16
Трябвало е да отидеш на рождения му ден, но вече е минало така, че най-добре е да поговориш с него и да го питаш дали има шанс пак да сте заедно.. Успех
Щот не си дава дественоста.......кат са лигавиш ся ша ходи с друга :smt011 това е самия суров живот :-)
BaMBOocHa
12-16-2006, 20:26
а ти като толкова го обичаш защо не се сети да му уважиш най-важния ден в годината?!?!?!?!?!А?!а?!А?!а?!А?! ](*,) :smt018
Точно затва и каах че тряа да ходи за батерий......дълго време ще е на вибриращи устройства........така е като се пропускат РД-та
panterata
12-16-2006, 21:19
темата е за "любов" не "секс" а по въпроса - ами поговори с него!!! колкото ти имаш вина толкова и той.. защото дори и да не си отишла на рд не означава че трябва да си хваща друга..
abe temata si e bash za seks.
toi i porychal podaryk za r.d. si - sliwata i uwita w danteli. ama tq ne anmerila danteli. i sq kwo da prawi, kwo da prawi, ne otishla...
a toi zagorqqqlll, i nameril druga zagorqla kato nego dantela.
ZDR NA VSI4KI :smt006 Pomognete molq vi!!!Az sam momi4e i napravih golqm gaf :( Gadjeto mi ima6e R.D i az ne otidoh nz 6to ama....Toi mi se razsurdi,napravi si izvod 4e ne mi puka za nego,a ne e taka.Mn go obi4am a dnes go vidqh s nqkva druga da se pregru6a :cry: Postoqnno mi kazva6e kolko me obi4a no mai ne e bilo taka :-k I vse pak az se vliubih v nego i iskam da si go vurna.Kaje te kak molq viiiiiii [-o< Mn 6te sam vi plagodarna ako pomognete s nqkoi suvet
Глупавите грешки трудно се оправят. Бих казал че тря седнеш да поговориш с него.
Заеби го. Не си струва значи.
Според мен трябва да поговориш с него и да му обясниш защо не си отишла на рождения му ден. А пък това, че прегръщал друга съвсем не значи че вече не те обича. Не изпадай в паника 8)
_candy_girl_
12-19-2006, 18:27
ми кат не си готова няа да му пускаш ама поне тряаше да отидеш на рд-то или да си измислиш някаква наистина основателна причина
No|Problem
12-19-2006, 19:40
mi toi egati prostaka #-o
sexy_tigar4e_MM
12-20-2006, 06:43
ZDR NA VSI4KI :smt006 Pomognete molq vi!!!Az sam momi4e i napravih golqm gaf :( Gadjeto mi ima6e R.D i az ne otidoh nz 6to ama.... Toi mi se razsurdi,napravi si izvod 4e ne mi puka za nego,a ne e taka.Mn go obi4am a dnes go vidqh s nqkva druga da se pregru6a :cry: Postoqnno mi kazva6e kolko me obi4a no mai ne e bilo taka :-k I vse pak az se vliubih v nego i iskam da si go vurna.Kaje te kak molq viiiiiii [-o< Mn 6te sam vi plagodarna ako pomognete s nqkoi suvet
am da ti kaja...ZASHTO NE SI MU OTISHLA NA RD-to????????? "az ne otidoh nz 6to ama...." ](*,) ](*,) ](*,) :smt005 :smt017 NO COMENT
sexy_tigar4e_MM
12-20-2006, 06:43
Според мен трябва да поговориш с него и да му обясниш защо не си отишла на рождения му ден. А пък това, че прегръщал друга съвсем не значи че вече не те обича. Не изпадай в паника 8)