View Full Version : Kak da postypq..ne iskam da se izmy4va
Mafiotkata_7200
12-16-2006, 21:08
Zna4i s edno mom4e predi 2 meseca se zapoznahme hodihme 1 sedmica i az go skysah.Ot togava samo me tyrsi,dori po4ti vsqka ve4er stoi na peikata pred moq blok s cel da me vidi.Vinagi kogato mi se obadi si namiram razni opravdaniq,no tazi ve4er me pokani na kino i az prieh.Po edno vreme vze da pravi s prysta po kraka mi syr4ica i pi6e6e obi4am te i taka nqkolko pyti az go sprqh i mu kazah:Ne sym za teb.Kato svyr6i filma sednahme na edna peika v gratskata i toi zaplaka tolkova mi stana gadno :smt010 Toi kaza:"razbra li kakvo ti pisah?" az:"Mi mislq 4e da no naistina li .. tazi duma e mn silna?!Toi:"Mi kato gleda6 sylzite v o4ite mi istinski li sa?" Az kazah da i toi vika sama si otgovori.Adski mi stana gadno do sega mom4e ne mi kazvalo "Obi4am te "i da e plakalo pred men.Toi vidq 4e i na men mi stana gadno i kaza:nedei ne si razvalqi nastroenieto nali ti si dobre,az mu kazah ne ne moga taka i go gu6nah.Toi kaza:"Nqma6 si na predstava kolko mn iskah da te vidq" :smt010 Izprati me do nas i mi kaza 4e iska celuvka za da byde pone tazi ve4er malko 6tastliv az mu kazah:kakyv e smisyla ot takiva celuvki bez liubov i toi kaza molq te 6te mi stane po-dobre.I az vikam:dobre ne mi e problem" i go celunah.Nz kakvo da pravq kakvo da mu govorq az ne iskam da sym s nego,a toi strada tolkova mnogo :cry: :smt010 Molq vi posyvetvaite me [-o<
Ой, мила...
Страда - не страда, няма какво да се чудиш - прекъсваш контакти - без прегръдки, без целувки, без кино. Виждате се още веднъж и му казваш кратко, стегнато, категорично и ясно - не те обичам, не искам да съм с теб, съжалявам. И от там нататък, колкото и да ти е гадно, стоиш далече от него и го оставяш да те преживее и да те забрави.
miloto_girl_4e
12-16-2006, 21:22
Аз пък бих му дала шанс ... бих тръгнала с него отново и силно ще се надявам да се породят чувства в мен, защото ... в днешно време такива момчета - малко и ... не трябва да ги изпускаш :!: [-X Пробваш се с него месец-два и ако не успееш да го обикнеш.. май ще трябва да направиш така както каза Barbie - пълен игнор :!:
Колкото по-бързо го резнеш, толкова по-добре и за двамата! Няма смисъл ти да се измъчваш с него, въпреки силните му чувства. Просто му разкажи за твойте и го остави да преживее проблема, след това просто бъдете приятели! 8)
Milichka qvno ste malki,nemoje za 1 sedmica dokato ste hodili toi da izpitva 4ak tolkova dylboki 4yvstva!Spored men mom4eto ili e vse oshte destven i e izalojil golemi nadejdi che moje s teb da go napravi,ili dosega momichetata ne sa mu obryshtali vnimanie,i zatova sega kato udavnik se opitva da se vkop4i v teb,no shtom ti nqmash 4uvstva kum nego kaji mu go,zashtoto shtom si e poiskal celuvka i si mu otvyrnala ti mu davash naprazni nadejdi za neshto pove4e i taka stava po gadno i za dvamata.
miloto_girl-4e-Ne sum saglasna s teb 4e "takiva mom4eta v dneshno vreme sa malko",moga da ti kaza 4e e to4no obratnoto,no ne momi4eta na 12,13,14,ami ve4e 16,17,18 i t.n.,samo po naivnite osthe neopitni momi4eta na tazi vyzrast se vliobvat v nqkoi batko ot gorniq kurs,koito nqma da i obyrne vnimanie mnogo qsno zashtoto vijda 4e e oste dete,makar i da izlejda na pove4e,i ve4e krai vsi4ki mom4eta sa takiva,a moga da ti kaza 4e ve4e mom4etata se molqt na momi4eta da im oburnat vnimanie i im hodqt podir gaza :smt005
Ами обясни му, че не го обичаш и както казаха по нагоре - игнорирай го!Той ще страда - да, но така по-лесно ще те забрави!По-добре така отколкото да му даваш напразни надежди, а и не си струва да си с някой само защото те обича, след като при теб не е така [-X
dai mu shans se pak i toi e 4ovek.qvno ispitfa mn silni 4ystfa kum teb za da se razreve.po hubavo mu dai posleden shans.
Аз пък бих му дала шанс ... бих тръгнала с него отново и силно ще се надявам да се породят чувства в мен, защото ... в днешно време такива момчета - малко и ... не трябва да ги изпускаш :!: [-X Пробваш се с него месец-два и ако не успееш да го обикнеш.. май ще трябва да направиш така както каза Barbie - пълен игнор :!: Хах,и аз бих я посъветвала да постъпи така.Не трябва да правиш нищо против волята си,но представи си,че като тръгнете се влюбиш.Ти не го познаваш толкова добре и ако го опознаеш...Защото рядко се срещат такива момчета с толкова всеотдайни чувства,които да плачат пред момиче.Помисли се.
tanita_g
12-17-2006, 07:15
Насила хубост не става,докато е рано отрежи го,защото той постоянно ще настоява за целувки,а ти не го харесваш.Щом плаче е със слаба психика не е пораснал, не ти трябва!!!
Mafiotkata_7200
12-17-2006, 07:57
Olele vsi4ki mi davata tolkova razli4ni syveti :roll: Nz kak da postypq predi malko mi se obadi da hodim na kafe, no az mu otkazah.toi ne moje da prieme 4e ne iskam da sym s nego.Kazvam mu taka po-silni 6te stanat 4uvstvata,a toi vika ot tova na kyde pove4e.Lele nz kakvo da pravq 6te se pobyrkam ina4e az sym na 16,a toi na 17 i ne mislq 4e sme malki kakto kazaha nqkoi :? Tolkova mi e koftiii :cry: :cry: :cry:
еми аз в момента ходя с мом4е с което бях тръгнала просто еи теи за 1-2 седмици нямах 4увства към него само една симпатия а сега сме ве4е 11месеца и тои на истона ме накара да го заоби4ам както тои мен нз мила вси4ките казват своите мнения но трябва ти да ре6и6 кое е по-добре за теб
alkobalko
12-17-2006, 08:54
Аз пък бих му дала шанс ... бих тръгнала с него отново и силно ще се надявам да се породят чувства в мен, защото ... в днешно време такива момчета - малко и ... не трябва да ги изпускаш :!: [-X Пробваш се с него месец-два и ако не успееш да го обикнеш.. май ще трябва да направиш така както каза Barbie - пълен игнор :!:
И аз бих те посъветвала да постъпиш така. Много малко са тези момчета, който изпитват толкова дълбоки и искренни чувства. Дай му шанс, може би нещата ще се оправят и ти ще се заитересуваш от него. Ако пък не стане , просто му казваш, че няма смисъл да продължавате и това е.
Zna4i s edno mom4e predi 2 meseca se zapoznahme hodihme 1 sedmica i az go skysah.Ot togava samo me tyrsi,dori po4ti vsqka ve4er stoi na peikata pred moq blok s cel da me vidi.Vinagi kogato mi se obadi si namiram razni opravdaniq,no tazi ve4er me pokani na kino i az prieh.Po edno vreme vze da pravi s prysta po kraka mi syr4ica i pi6e6e obi4am te i taka nqkolko pyti az go sprqh i mu kazah:Ne sym za teb.Kato svyr6i filma sednahme na edna peika v gratskata i toi zaplaka tolkova mi stana gadno :smt010 Toi kaza:"razbra li kakvo ti pisah?" az:"Mi mislq 4e da no naistina li .. tazi duma e mn silna?!Toi:"Mi kato gleda6 sylzite v o4ite mi istinski li sa?" Az kazah da i toi vika sama si otgovori.Adski mi stana gadno do sega mom4e ne mi kazvalo "Obi4am te "i da e plakalo pred men.Toi vidq 4e i na men mi stana gadno i kaza:nedei ne si razvalqi nastroenieto nali ti si dobre,az mu kazah ne ne moga taka i go gu6nah.Toi kaza:"Nqma6 si na predstava kolko mn iskah da te vidq" :smt010 Izprati me do nas i mi kaza 4e iska celuvka za da byde pone tazi ve4er malko 6tastliv az mu kazah:kakyv e smisyla ot takiva celuvki bez liubov i toi kaza molq te 6te mi stane po-dobre.I az vikam:dobre ne mi e problem" i go celunah.Nz kakvo da pravq kakvo da mu govorq az ne iskam da sym s nego,a toi strada tolkova mnogo :cry: :smt010 Molq vi posyvetvaite me [-o<
Mi toj e mazen pedal!Az pred hora ne sum plakal sigurno ve4e 10 godini,a pred momi4e po-dobre da se samoubiq,otkolkoto da pla4a...
Fallen_angel```
12-17-2006, 09:52
Мисля че няма да загубиш нищо ако му дадеш шанс . С мойто момченце тръгнах просто ей така харесвах го но не чак толкова и с времето мн го заобичах и вече 9 месеца сме заедно . Какво пък - може той да излезне голямата ти любов.
Моят съвет е да не го изпускат - много малко са останали момчетата като него . Успех ;-)
HopeLesss
12-17-2006, 09:58
Аз пък бих му дала шанс ... бих тръгнала с него отново и силно ще се надявам да се породят чувства в мен, защото ... в днешно време такива момчета - малко и ... не трябва да ги изпускаш :!: [-X Пробваш се с него месец-два и ако не успееш да го обикнеш.. май ще трябва да направиш така както каза Barbie - пълен игнор :!: Хах,и аз бих я посъветвала да постъпи така.Не трябва да правиш нищо против волята си,но представи си,че като тръгнете се влюбиш.Ти не го познаваш толкова добре и ако го опознаеш...Защото рядко се срещат такива момчета с толкова всеотдайни чувства,които да плачат пред момиче.Помисли се.
А я си представи, че не се влюби с него, а той напротив - още по-силно я обикне. И вече края ще е много по-болезнен за него, защото той ще е разбрал какво е да я има до себе си! Тук не сте прави! Човек няма право да се подиграва с чувствата на другия - да се пробва, пък квото стане [-X
Моя съвет е да му обясниш, че няма да бъдеш никога с него и да го оставиш. Той ще се примири и ще продължи напред!
Th3WildAng3l
12-17-2006, 10:49
Аз пък не бих му дала шанс. Какво е това момче да ми тича след задника и да реве пред мен ... при това само 1 седмица сме ходили и аз съм го зарязала. За мен такъв човек няма достойнство. Лично мое мнение. Не казвам че е най-правилното и че трябва да се съгласите с мен. Просто за мен такова момче ... трудно може да се нарече момче. По принцип момчето би трябвало да е силното в една връзка и да дава защита на момичето .. в този случай май обратното се получава.
XMmmmmmmm vij sega tova e period koito toi tr da prejivee az bqh s16to taka predi nqkolko godini prosto nameri na4in da mu otreje6 p1tq k1m teb ili ...... po spolu4liviq variqt prosto mu kaji 4e go mrazi6 i ne isak6 da go vijda6 z6toto tova makar i da go narani 6te mu dade da se razbere 4e toi ot tebe ni6to nqma da polu4i 6te mu e kofti dosta vreme men li4njo me d1rja 3i meseca no za tova p1k ti tr da si tv1rda i da mu pokae6 re6itelnost dade6 li mu iskrica nadejda ...... vsi4ko e zagubeno toi e kato edno malko ku4ence koeto ak ne go gleda6 6te si nameri drgo zanimanie no pogledne6 li go s vr1h4eto na okoto si 6te hukne sled teb
nikinkaaa
12-17-2006, 11:16
И аз бих му дала шанс
Браво! =D> =D> =D> =D> =D>
FiRe_LaDy
12-17-2006, 12:12
Mi to varian pri koito da ne strada nqma.Prosto prestani da kontaktuvash s nego.Kogato te tyrsi ne si namirai upravdaniq,a prosto mu kaji,che ne iskash da se vijdate.A za celuvki i pregrydki .... prosto ne si go i pozvolqvai.Dori da ti e kazal,che shte e po dobre .. ne e vqrno.Znam kolko mnogo boli ot falshivite celuvki.Vqrno togava i sledvashtite chasove ti e qko,no posle .... za tova prosto go ignorirai ot jivota si.
DaHuTyYyY
12-17-2006, 12:27
Истински те обича не този, който ти казва "Обичам те", а този който те моли "Обичай ме". Дай му шанс
Talisman
12-17-2006, 12:57
Nqkoi be6e kazal , 4e mom4eto za edna sedmica ne mojelo da ima 4uvstva.. spored men pak ima :-D ... Em moq syvet e da mu dade6 6ans... no primerno 1-2 meseca.. ne pak za 1 sedmica i hop da go otreje6.. ne se znae vse pak moje i da go obikne6 ;-)
no ako momcheto tyka beshe pisalo a ne tq ? kakvo shtqhte da kajete ? bori se za neq ? nali ???????? pomisli si mila kakvo shte stane ako go otrejesh i ignorirash i sled vreme go vidish s dryga i e shtastliv,i pravi vsichko za neq,i si kajesh lele kakvo izpysnah ? shte pishesh pak tyka ...az go otrqzah,toi me obichashe,a sega az goi obicham ? i nie shte ti davame syveti da se borish za nego.Shtom si trygnala s nego znachi si go haresala.I e vqrno tova,che takiva momcheta sa malko!!!Kaji mi kakvo gybish za mesec-dva da si s nego?Kaji kakvo gybish ?nqkolko kafeta s priatelki i edin dva kypona ? Nqma da ymresh ako opitash ! Toi te obicha,ti nego ne ,pravi kakvoto smetnesh za dobre,samo si pomisli hybavo da ne stane tq go obicha,toi neq veche ne !!!
no ako momcheto tyka beshe pisalo a ne tq ? kakvo shtqhte da kajete ? bori se za neq ? nali ???????? pomisli si mila kakvo shte stane ako go otrejesh i ignorirash i sled vreme go vidish s dryga i e shtastliv,i pravi vsichko za neq,i si kajesh lele kakvo izpysnah ? shte pishesh pak tyka ...az go otrqzah,toi me obichashe,a sega az goi obicham ? i nie shte ti davame syveti da se borish za nego.Shtom si trygnala s nego znachi si go haresala.I e vqrno tova,che takiva momcheta sa malko!!!Kaji mi kakvo gybish za mesec-dva da si s nego?Kaji kakvo gybish ?nqkolko kafeta s priatelki i edin dva kypona ? Nqma da ymresh ako opitash ! Toi te obicha,ti nego ne ,pravi kakvoto smetnesh za dobre,samo si pomisli hybavo da ne stane tq go obicha,toi neq veche ne !!!
Още един пост достоен за уважение! Браво момичета! =D> =D> =D>
HopeLesss
12-17-2006, 19:46
Тук не става въпрос какво тя ще изпусне, а какво ще стане ако тя тръгне с него, а не успее да се влюби в него. Все пак той я обича и иска да бъде с него, а за нея той е нищо. Не е справедливо да тръгне с него, само колкото да се пробва. Той да не е опитно зайче? Когато експериментира да го захвърли... Може и да се влюби в него, не отричам... Абе сложно е... Ако има симпатии нека се пробва, но иначе е повече от безсмислено...
Mafiotkata_7200
12-18-2006, 14:12
Ve4e syvsem se obyrkah i nz nz kvo 6te pravq.Kazah mu da mi dade malko vreme.Ina4e naistina ste pravi za tova 4e takova mom4e ne se sre6ta mn mn.Az imam kym nego syvseeeeeeem malki simpatii i tova 4e taka mi govori..nqkak kofti mi e.Ima ne6ta naprimer koito me draznqt v negovoto povedenie,no si myl4a,za6toto ne iskam da go zasegna.No i dr me spira-vyn6niq mu vid.Mn priqtelki sa mi kazvali ot kyde go nameri toq,lele mn e zle,nekyv stranen.Az mislq oba4e 4e po-vajeno e negovoto dyrjanie kym men i tova kakyv e vytre6no.Pyk e vajno mom4eto da ima 4uvstva kym men,a ne samo az.Kakto se slu4i s men ... na mom4eto hi4 ne mu puka6e za men a az bqh hlytnala do u6i.I ei taka kato znam 4e nqkoi me obi4a....4esto sym si mislila 4e iskam da si sre6tna nqkoe mom4e koeto mn da si me obi4a i da dyrji na men i az da si imam 4uvstva kym nego i da sme 6taslivi.Sega sre6tnah takova mom4e no...kakvo stava ne go iskam :smt010
Аз съм напълно съгласна с второто мнение и подкрепям от всякъде!!!Дай му шанс,само 1 месец,а ако не стане го игнорираш.Но понеже сега идва Нова Година,ще го помолиш просто да не сте заедно и ще си правиш каквото искаш сама ще си :wink:
Да, признавам си ти си в трудна ситуация,но трябва добре да омислиш како точно чувстваш.да му дадеш шанс. не казжам дса станете гаджета, а да го опознае6 възможно повече, а след това си мисля че ще си по на ясно със ситоацията и ще решиш какво да привиш