PDA

View Full Version : neravnomeren ten

la vidaloca
12-16-2006, 21:26
hi na vsi4ki,iskam da vi pitam dali neravnomerniqt ten moje da se opravi po nqkav na4in,6toto moq e mn stranen.po buzite mi e 4ervenikav ( ma ne e xubav izob6to) a ina4e kato cqlo az sam mnogooooo bleda i e napravo ujas.predi vreme izpolzvax edna maska koqto mi go izravnqva6e ma sa ve4e ne q proizvejdat:( a ne moga da si namerq ne6to podobno.nqkoi znae li ne6to po vaprosa? molq vi HELP!!!!!!!! ako nqkoi ima sa6tiq problem ili moje da mi pomogne-neka pi6e pls pls plsssssssssss

io-toto
12-16-2006, 22:02
izpolzvai skrab za tqlo toi g/d pomaga za izravnqvaneto na tena; hodi na solarium ma 6tom si bleda vnimavai kolko sedi6 , no trqbva i da izpolzva6 posle hidartira6t losion za tqlo i tfa e koeto moga da ti kaja

NaDuFcHe
12-16-2006, 22:11
Da hodi na solarium daje ako si ot sf moga da ti preporucham edin suncity ili neshto takova beshe tochno zad cum...Mnogo e dobur tam ima specialen solarium za izravnqvane na tena ...Pitai s kakvo trqbva da se majesh predi i sled kato se puskash na solariuma te tam shti kajat daje povecheto produkti gi ima i v samoto studio..

evil_lady_in_black
12-17-2006, 06:02
Абе да солариум само да ти изгори кожата #-o В кенпивски Зогравски има кабина за изкуствен тен ! От един път имаш тен 1 месец а на тъпия солариум ако ходиш една седмица чак тогава може да ти се появи малко тен.Леле от нищо не разбирате :smt013

la vidaloca
12-17-2006, 07:20
10x za otgovorite.i az mislex da xodq na solarium,moe v toq zad cum-znam go kade e :D mi dano pomogne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! misi mnogo