View Full Version : Vqrno li e ili ne?
Hora, kazaha mi za nqkva vaksina protiv rak na gurdata, koqto se pravela sled navur6vane na 15 godi6na vuzrast, no bilo zadaljitelno momi4eto da e devstveno. Vqrno li e tova? I ako ne sam devstvena kakvo sledva i moje li na6te da razberat? :cry:
Ммм...звучи прекалено хубаво за да е истина :) Поне според мен няма нищо такова или не е стигнало до мойте уши, а нашите са лекари и 2-та :) Пък и като се замислиш кво общо има девствеността ти с гърдите? Нали девствеността се определя от цялостта на една ципа все пак..гърдите са си независими :) А и девствеността няма нищо общо дори с хуморалната регулация на организма т.че и на хормонална основа не е..Явно некой те е метнал на джанката душа :)
vaksinata e protiv rak na 6iikata na matkata i se pravi predi da si navar6il 28 godini mai tam nqkade i da trqbva da si devstven; nqkade na4alotot na dr godina 6te e i v BG
Абе хора, кажете ми кво общо има тва дали си девствен или не с рака на гърдата :shock: :shock: #-o
Vercetti
12-17-2006, 11:16
Това ми звучи като някаква голяма зарибявка, а ако случайно съществува нещо такова, то със сигурност няма нищо общо с девствеността.
първо мн се съмнявам да има такова нещо и да не се обяви по някоя медия или държевен вестник... най-малкото в нета... а още по малко има някаква връзка между рака и девствеността.. нз откъде си полу4ила тези данни но мисля 4е не са верни.. въпреки 4е би било хубаво да се измисли такова лекарство :)
Heartbreaker
12-17-2006, 12:14
Пиши на кирилица ;]
Heartbreaker
12-17-2006, 12:17
у БАлгария сме ;] А иначе каква е връзката с това дали си девствена?Къде ги чете тия глупости?Вестник 3та възраст?
Нямам думи , с който мога да изразя възхищението си от тази тема......а после си чешат езиците че сме били флъдили..... само прочетете тамата и кажете дали 1во е реално и 2ро .. сериозна ли ви се струва тая тема !??....... в тази държава трябва да се ограничи достъпа на 10 годишни лапери и комплексари до интернет !
не е възможно да има такава ваксина и никой друг да не е чувал досега за нея :-k а и какво общо има с това дали си девствена :-k
Има ли ваксина протиф окапфане на космите около ... дупката на гъза ?
Като ви чета мненията разбирам че сме напрага на нова научна ера ...... за :"космите около дупката на гъза" :D :lol:
Значи трябва да баннем и теб, c0ca1na. Това, че някой не знае нещо не е повод за подигравки. Е, теб с удоволствие бих те насинил, но поради причината, че парадираш с псевдо-самочувствие.
По темата.. ракът на гърдата няма общо с девствеността. А относно ваксината срещу рак на шийката на матката - http://www.tialoto.bg/article.php?cat=33&id=3069 и http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=5&open_article=2651
Нямам думи , с който мога да изразя възхищението си от тази тема......а после си чешат езиците че сме били флъдили..... само прочетете тамата и кажете дали 1во е реално и 2ро .. сериозна ли ви се струва тая тема !??....... в тази държава трябва да се ограничи достъпа на 10 годишни лапери и комплексари до интернет !
Не разбирам каква е връзката между комплексар и тази тема. Комплексарът е този, който е пуснал този тъп коментар! На вас всяка тема ви се струва банална, несериозна и нереална! Тогава какво изобщо търсиш в този форум? Все пак тук пишем, за да намерим отговор на въпросите си, а не за да ни обиждат, че сме "лапери" и да ни критикуват. Аз пуснах тази тема, за да се уверя, че информацията, която съм получила е невярна. Мисля, че това: "vaksinata e protiv rak na 6iikata na matkata i se pravi predi da si navar6il 28 godini mai tam nqkade i da trqbva da si devstven; nqkade na4alotot na dr godina 6te e i v BG" е отговорът на моя въпрос и благодаря на човека, който го е написал! c0ca1na, като нямаш мнение по въпроса недей да отговаряш.
В тази тема си позволих общ знаменател , не се изказах конкретно за теб , но обърни внимание на темите в форума ....... всичките и след това ела да ми кажеш колко от тях са реални и редовни . Пък ако толкова не ти изнасят постовете в този форум -> смени го какво си започнала да ми драматизираш тук , в крайна сметка получи отговор на въпросите си , изказа се естествено непогтотвена за умственото ни равнище ...... вече работа тук нямаш .
А относно начетения , а вече и лош форумен боец shizzle ........ ти ли си тръгнал да ми даваш акъл ве ?! ....помисли малко над мойте постове по твой адрес . Незнам аз колко съм умен , но и ти не ми отстъпваш защото се оставяш да те маниполирам и по този начин те видяхме в действителност какъв си :"с радост бих те насинил " ........ кат няма в главата има в ръцете
bulgarche
12-17-2006, 14:47
Туй за девствеността е пълна глупост 100%
Tъй като вече отговорихме на въпроса, ще си позволя да наредя отново c0ca1na (май това се превърна в солта на деня ми, а? :twisted:)
И в какво се състои "маниполацията" ти, мой начетени съфорумецо? Още преди седмица заявих, че не вярвам в пасивното отношение към идиотите (стига да имам времето за това ^^) и нямам предразсъдъци към саморазправата. Просто се опитвам да покажа на малката ти дървена главичка какво е след всеки твой пост да има някой задник (какъвто, според всички психологични тестове, които съм правил, съм АЗ), който да ти мели сол на главата. Е.. надявам се, успявам. А и да няма ефект, действа ми успокояващо. :twisted:
teardrop
12-17-2006, 15:35
vaksinata e protiv rak na 6iikata na matkata i se pravi predi da si navar6il 28 godini mai tam nqkade i da trqbva da si devstven; nqkade na4alotot na dr godina 6te e i v BG
Eто това е вярно вече, и аз съм го чувала и питах личната си лекарка, която потвърди.
В този си пост донякаде сам се усмиваш.
Аз ли "многоначетеният" си позволявам да трия сол на главите на другите и да определям умственият им потелциял , при положение че идея си нямам що за хора са !?
Ти ли "нямащия предрасъдъци към побой" , гордо беше заявил че ще ме посиниш в някоя от темите ?!
Пък и маниполацията ми се изразява в това че ти на всеки мой пост пушиш по 3 кутий цигари и след това сядаш да ми обясниш как си щял да ме насиняваш ! ......... с лека ръка те изкарвам от равновесие и пишеш глупости ........ видя ли каде е маниполацията.
А ако не си напълно убеден си попрочети постовете по мой адрес....те със сигурност ще те убедеят !
Кавичките бяха да ти обърна внимание на правописната грешка. МанипУлация. Както и Осмивам. ПотенциАл. КутиИ. КЪде. (това е само от последния ти пост) Да не говорим за безкрая печатни грешки, напълно случайното използване на пълен и непълен член и пунктуацията ти.
Както и да е. (Почти) не пуша и съм се сблъсквал с много по-големи проблеми от незадоволено лапенце. Например, сървърът на CS на владиславово.нет (господи, толкова много тъпи хакерчета на едно място НЯМА) ^^ А и освен това, колко пъти да ти казвам, не ме е срам от агресивността ми.
Основната ми цел е да си кажа наученото от живота досега, защото съм си удрял главата в толкова много стени, че вече съм им загубил бройката. По трудния начин научих, че целта в живота не е да се изебеш, да се напиеш или да се напушиш. Не е да се дървиш на слабите, защото винаги има някой по-ербап от теб.
И когато хора пишат в този форум, имащи същите проблеми както аз тогава.. Когато мога да им кажа - не, не прави така, направи го по ей-този начин.. И когато някой се намеси, напсува човека и той се откаже да иска помощ и отиде да си счупи главата (може би дори прекалено силно, за да може после отново да стане на крака..) Тогава искам да причиня същото на идиота, който се е обадил, искам да ударя главата му толкова силно, че да почувства болката на другия.
Да, сигурно преигравам. Но на един от десет да успеем да помогнем поне мъъничко, няма ли да е чудесно? Когато хората знаят, че тук могат да им помогнат, ще търсят още по-силно съветите на "старо и патило". Ако искаш да се забавляваш, нямам нищо против. Искаш ли да изиграем една dota в headoff? Или да цъкнем едно на едно на cs? Аз лично предпочитам малко NFS, де, или quake3, или UT?
Да, това звучи като един вид примирие. Ето положението - ти продължаваш да пускаш тъпи, обиждащи постове и аз продължавам да те нареждам. Почваш да се държиш отговорно, аз пазя гърба ти. Не съм казал да бъдеш сухар (това май само аз го умея, а? ^^) You know..
{Poison}
12-17-2006, 16:50
Ракът да гърдата няма нищо общо с девствеността.