View Full Version : Смучка
Здравейте, приятеля ми ми направи 2 смучки вчера на врата и много се вижда, искам да знам как да ги махна, поне малко да не си личи. Нека който знае да ми каже. Мерси много
Търкай се с пръстена........но пък какво те друса че се виждат ?! ..... да не ти пука от такива работи :-)
може да им слойи6 малко пудра или фондютен
sloji fonduten ili nosi polo.6tom ne ti haresva za6to ne mu kaje6 da ne ti pravi.pone na vidni mesta.
Аве чи кво лошо им има на смучките ве :smt019
Ами не всеки обича да се ветрее нагоре-надолу с разни белези. Аз насред лято трябваше да се разхождам с едни такива огромни сини...не мога да кажа, че беше мечта. Пък може и мама е тати да й правят проблем...
Та, мила - поло, сега е зима - сложи шалче. Ако е възможно с козметични продукти да ги скриеш, действай. До някой друг ден ще избледнеят...
(И ако не ти е приятно венаги можеш да кажеш на приятеля си да я дава по-полека...)
А аз съм момче и няа нося копринени шалчета и да се мажа с фондютен ......така че кат имам такъв проблем взимам пръстена на мама и.....странно но помага :smt019
ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...
ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...
Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:)
И болезнено .... сигурно :-&
Според скромното ми мнение трябва тези "белези по тялото" да се премахват иначе изглежда като показване ... пример :"на вижте ме имам си смучка а вие не" ....... така че това че нямам нищо притив смучките и че ми харесват не означава че трябва да правя опити за хвалба с тях и да ги позлвам като етикет !
Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:) мир и разбирателство по Земята :)
сам каза има мн луди с номера си :) така 4е всеки има право на избор... айде сега заклю4ете темата 4е се из4ерпа :)
{Poison}
12-17-2006, 17:47
Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло.
i go potyrkai s benzin ...
i go potyrkai s benzin ...
и после запали :smt005
абе какво толкова като имаш смучки чудо голямо брей големи моралисти голямо нещо :smt005
{Poison}
12-17-2006, 17:51
абе я-най-добре отрежи целия врат :smt019
абе я-най-добре отрежи целия врат :smt019
хаха това ме разби =D> :oops:
Ми че то като се замислиш защо й е тоя врат :-) ?
.....стига я хранили ве ..... макар че аз си държа на моето -> търкай с пръстена !
Чувала съм, че се маха като търкаш със сребро, а може също да използваш фон дьо тен или пък да облечеш нещо с яка. Мен по принцип смучките си ме кефят и не ми създават проблеми :)
предлагам да си вземеш нещо за акъл
macka123
12-17-2006, 19:51
фон дьо тен-а най-помага в случая
Overwhelming
12-17-2006, 19:53
предлагам да си вземеш нещо за акъл
Това от теб се вижда доста често....дали не си копваш един и същи бъкан с безмислица пост?
Както и да е....
фон дьо тен-а най-помага в случая
^^ ....ето ви отговор,какво повече.... :roll: ...
panterata
12-17-2006, 20:11
Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло. ахаам :)
кой е казал че имам нещо против смучките? нищо такова няма, напротив кефят си ме, обаче някой хора много зяпат и веднага ще кажат нещо което не трябва затова е цялата работа не че ми пука де но...аз и без това си слагам фон-дю тен така че ще сложа и там... за полото не ми се слага. мерси все пак за съвета :D
nai_shtastlivata
12-17-2006, 21:01
Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:)
Напълно съм съгласна за смучките по тялото,не само по врата
Добре дошла, my humps, и честито първо мнение! Радвам се, че си съгласна с мен :lol:
panterata
12-17-2006, 21:56
Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:) ахх shizzle ще ми дадеш ли да те жигосам :) :smt007
ахх shizzle ще ми дадеш ли да те жигосам :) :smt007
Хахах, ако трябва да дам на всяко момиче по едно жигосване.. :::