Влез

View Full Version : Смучка

Escada`
12-17-2006, 10:55
Здравейте, приятеля ми ми направи 2 смучки вчера на врата и много се вижда, искам да знам как да ги махна, поне малко да не си личи. Нека който знае да ми каже. Мерси много

c0ca1na
12-17-2006, 10:58
Търкай се с пръстена........но пък какво те друса че се виждат ?! ..... да не ти пука от такива работи :-)

gerity
12-17-2006, 11:02
може да им слойи6 малко пудра или фондютен

12-17-2006, 11:02
sloji fonduten ili nosi polo.6tom ne ti haresva za6to ne mu kaje6 da ne ti pravi.pone na vidni mesta.

c0ca1na
12-17-2006, 11:04
Аве чи кво лошо им има на смучките ве :smt019

Barbie
12-17-2006, 11:11
Ами не всеки обича да се ветрее нагоре-надолу с разни белези. Аз насред лято трябваше да се разхождам с едни такива огромни сини...не мога да кажа, че беше мечта. Пък може и мама е тати да й правят проблем...
Та, мила - поло, сега е зима - сложи шалче. Ако е възможно с козметични продукти да ги скриеш, действай. До някой друг ден ще избледнеят...
(И ако не ти е приятно венаги можеш да кажеш на приятеля си да я дава по-полека...)

c0ca1na
12-17-2006, 11:13
А аз съм момче и няа нося копринени шалчета и да се мажа с фондютен ......така че кат имам такъв проблем взимам пръстена на мама и.....странно но помага :smt019

Kitana
12-17-2006, 11:32
ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...

shizzle
12-17-2006, 13:21
ми малко пудра фон-дьо тен или нещо такова... няма на4ин да се махнат изведнъж.. носи шал или поло както казаха другите .. зимата е по лесно да се прекриват.... абе хора какво романти4ни има да се направи една сму4ка на ВИДНО място и да ходиш син.... или по то4но все едно ти лепкат етикет :"не ме барай заета съм.,," тъпо е... виж нямам нищо против 1 сму4ка ама там дето цялото "село" няма да я види...

Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:)

Buttk0
12-17-2006, 13:23
И болезнено .... сигурно :-&

c0ca1na
12-17-2006, 13:25
Според скромното ми мнение трябва тези "белези по тялото" да се премахват иначе изглежда като показване ... пример :"на вижте ме имам си смучка а вие не" ....... така че това че нямам нищо притив смучките и че ми харесват не означава че трябва да правя опити за хвалба с тях и да ги позлвам като етикет !

Kitana
12-17-2006, 14:52

Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:) мир и разбирателство по Земята :)
сам каза има мн луди с номера си :) така 4е всеки има право на избор... айде сега заклю4ете темата 4е се из4ерпа :)

{Poison}
12-17-2006, 17:47
Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло.

Buttk0
12-17-2006, 17:48
i go potyrkai s benzin ...

deidiy
12-17-2006, 17:51
i go potyrkai s benzin ...
и после запали :smt005
абе какво толкова като имаш смучки чудо голямо брей големи моралисти голямо нещо :smt005

{Poison}
12-17-2006, 17:51
абе я-най-добре отрежи целия врат :smt019

deidiy
12-17-2006, 17:54
абе я-най-добре отрежи целия врат :smt019
хаха това ме разби =D> :oops:

c0ca1na
12-17-2006, 17:54
Ми че то като се замислиш защо й е тоя врат :-) ?
.....стига я хранили ве ..... макар че аз си държа на моето -> търкай с пръстена !

Ashleyy
12-17-2006, 18:55
Чувала съм, че се маха като търкаш със сребро, а може също да използваш фон дьо тен или пък да облечеш нещо с яка. Мен по принцип смучките си ме кефят и не ми създават проблеми :)

l@zur
12-17-2006, 19:25
предлагам да си вземеш нещо за акъл

macka123
12-17-2006, 19:51
фон дьо тен-а най-помага в случая

Overwhelming
12-17-2006, 19:53
предлагам да си вземеш нещо за акъл
Това от теб се вижда доста често....дали не си копваш един и същи бъкан с безмислица пост?
Както и да е....

фон дьо тен-а най-помага в случая
^^ ....ето ви отговор,какво повече.... :roll: ...

panterata
12-17-2006, 20:11
Сложи си коректор,а върху него пудра,а за по-сигурно носи поло. ахаам :)

Escada`
12-17-2006, 20:57
кой е казал че имам нещо против смучките? нищо такова няма, напротив кефят си ме, обаче някой хора много зяпат и веднага ще кажат нещо което не трябва затова е цялата работа не че ми пука де но...аз и без това си слагам фон-дю тен така че ще сложа и там... за полото не ми се слага. мерси все пак за съвета :D

nai_shtastlivata
12-17-2006, 21:01

Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:)
Напълно съм съгласна за смучките по тялото,не само по врата

shizzle
12-17-2006, 21:06
Добре дошла, my humps, и честито първо мнение! Радвам се, че си съгласна с мен :lol:

panterata
12-17-2006, 21:56

Вече спорихме по темата за смучките. Всеки луд с номера си. На мен лично ми харесва да имам такъв етикет, това е половината от удоволствието! (да не говорим, че това е по-лека форма на braiding-a, една BDSM практика, където жигосваш партньора със собственически знак и е мнооого възбуждащо! :twisted:) ахх shizzle ще ми дадеш ли да те жигосам :) :smt007

shizzle
12-17-2006, 22:23
ахх shizzle ще ми дадеш ли да те жигосам :) :smt007

Хахах, ако трябва да дам на всяко момиче по едно жигосване.. :::