View Full Version : без презерватив ???
cumnatu4ho_f
12-17-2006, 12:02
Zdraveite na vsichki
Imam edin konkreten vypros kym momichetata koito sa po zagoreli na tema "seks"
Kogato pravite seks bez prezervativ i momcheto "svyrshi" izvyn vas (demek na chikiq), ima li opastnost ot zabremenqvane ot malkite kapchici koito se izpuskvat po vreme na akta ot momcheto ??
Syshtata tema kato onaq det i se izpraznili w ostata i sa pita dali moje da zabremenee ! I ti li si 6 klas ?
mi ako svur6i na cekiq nqma kak da se zabremenei
alexxgold
12-17-2006, 12:08
...Ако бях модератор на този форум, щях МНОГО да режа (демек да редактирам и дори трия теми)!!! Всички щяха да ме мразят, и половината аудитория щеше да спре да посещава форума, знам...но все пак да кажа.
Heartbreaker
12-17-2006, 12:13
Такива курвички кат тебе знаеш ли колко има?Прават се на големи духачки ама после първи задават глупавите си въпроси.Земи порастни с некое десетилетие и тогава пиши.
само незнам къв ви е проблема нали все пак трябва да има и по-малко фън а не само някви тъпи сериозни мнения и кат седна да чета да заспя на първото мнение по средата , което е 40 реда ........скучна работа , данеговорим че 80% от темите някой ви ебава , но тва не ви пречи да се правите на много умни и да пускате "сериозни мнения" ........ пък ако ти беше мод с прав , форума ще е подреден и ще си го четеш САМ !
Този не е от най-тъпите въпроси, а си е доста основателен даже :)
Трябва да се внимава при повторен полов акт - дори и момчето да се е измило след първия път, голяма е вероятността да са останали следи от сперма в уретрата и тези малки овлажняващи капчици да ги пренесат в момичето.
Но при първия акт опасността е съвсем минимална (освен ако не е много продължителен, тогава също има шанс в капчиците да има сперматозоиди).
Ползвайте презервативи! Те предпазват не само от бременност.
А и от протриване на дупето !
А и от протриване на дупето !
Много невярно - ако не е добре овлажнено, дупето пак ще се протрие, презервативът с нищо няма да му помогне :)
И все пак при анален секс презервативът е абсолютно задължителен, защото иначе има опасност микроорганизми, които са си нормални за ануса, да се заселят в уретрата. Това няма да пречи на мъжа, но от там ще се прехвърлят във вагината и могат да създадат доста проблеми на жената
Аз ташак си прайм ти ми отговараш с сухи факти :)
С две думи тва което иска да ти каже Лейди е че когато правиш анален секс без презерватив и не си акала ... може да стане нещо мн миризливо :)
...Ако бях модератор на този форум, щях МНОГО да режа (демек да редактирам и дори трия теми)!!! Всички щяха да ме мразят, и половината аудитория щеше да спре да посещава форума, знам...но все пак да кажа.
Абсолютно вярно, тук трябва да има и система за warning, report на abusive мнениея и т.н. А половината аудитория (че и повече, изобщо няма да ми липсва).
Относно четвъртинките от общия олигофрен - тази секция от форума не е за фън и никой не ви задължава да го четете. Колкото и да ми е странен самият факт, че някои от вас МОГАТ да четат (признавам ви го, това е наистина постижение при вашите умствени възможности.. е, но да не прекаляваме, вие все пак още не сте се научили да пишете), все пак си има достатъчно места из безбрежния интернет да се "забавлявате". Не е задължително да го правите тук.
Но не е задължително и да не го правим тук ! ........ айде напалвал "начетени батко" ](*,)
Този не е от най-тъпите въпроси, а си е доста основателен даже :)
Трябва да се внимава при повторен полов акт - дори и момчето да се е измило след първия път, голяма е вероятността да са останали следи от сперма в уретрата и тези малки овлажняващи капчици да ги пренесат в момичето.
Но при първия акт опасността е съвсем минимална (освен ако не е много продължителен, тогава също има шанс в капчиците да има сперматозоиди).
Ползвайте презервативи! Те предпазват не само от бременност.
само незнам къв ви е проблема нали все пак трябва да има и по-малко фън а не само някви тъпи сериозни мнения и кат седна да чета да заспя на първото мнение по средата , което е 40 реда ........скучна работа , данеговорим че 80% от темите някой ви ебава , но тва не ви пречи да се правите на много умни и да пускате "сериозни мнения" ........ пък ако ти беше мод с прав , форума ще е подреден и ще си го четеш САМ !
Oshte 1 umen...
bulgarche
12-17-2006, 14:46
Защо е въпрос конкретно към момичетата, а и защшо към по-загорелите (както ти се изрази)? Мисля че всеки един който поне малко се интересува за всоята сигурност и безопастност би могъл да ти даде "верен" отговор (какъвто аз ще и спестя)
alexxgold
12-17-2006, 15:02
Такива курвички кат тебе знаеш ли колко има?Прават се на големи духачки ама после първи задават глупавите си въпроси.Земи порастни с некое десетилетие и тогава пиши.
:D Всъщност, не се обиждам от изказвания на хора, които името си не могат правилно да напишат....
Сигурен съм, че се чувстваш много готин, като използваш думички като "курвичка" и наричаш хората с тях. Но съм сигурен и че би дал МНОГО, за да не те чуе мама как изричаш такива слова... Живей си в малоумния свят и бъди ограничен. Нямам проблем. С колкото и вулгарни слова да наричаш хората, това не те прави по-голям пич.
Осъзнавам, че този диалог е офф-топик, но щом няма кой да модерира, не виждам защо да не кажа каквото мисля.
Защо да няма кой да модерира....просто в форума е дадена малко повече свобода , което е хубаво . Все пак това е Тийн Форум и незнам защо но мисля че мястото ти не е тук явно не си в границата 13-20 г. :smt018
Heartbreaker
12-17-2006, 15:25
И какво бе моме?Ти нито си ми на годините нито си ми на образованието, нито нищо.И самия факт, че задаваш въпроси от сорта на "може ли от телевизора да се забременее" ми става пределно ясно всичко.
И какво бе моме?Ти нито си ми на годините нито си ми на образованието, нито нищо.И самия факт, че задаваш въпроси от сорта на "може ли от телевизора да се забременее" ми става пределно ясно всичко.
Хубаво, де, ти за какво влизаш в този форум? Така или иначе с възмущение не можеш да промениш нищо. С личен пример и точен съвет, обаче, можеш да превърнеш това момиче в по-нормален човек!
{Poison}
12-17-2006, 16:47
Не,ама въпреки това е имало и такива куриозни случаи,понякога,ако момчето не е свършвало дълго време,количеството сперматозоиди във въпросната течност е по-голямо от обикновено.
Heartbreaker
12-17-2006, 16:57
Shizzle живеем в България, ако нещата се оправяха толкова лесно...
Shizzle живеем в България, ако нещата се оправяха толкова лесно...
О, добре. Ясно. Ами какво правиш още тук? Доизкопаваш дупката, в която си паднал? И после искате да се оправим.
Има,но вероятноста е малка,нооо все пак я има.
panterata
12-17-2006, 20:38
има вероятност мн мн малка но има.. :)