View Full Version : malko pritesnena...
Zdraveite:) predi dva dni pravih sex za pyrvi pyt...vsi4ko mina oks,dosta me bole6e no go iztyrpqh i ne syjalqvam 4e sym go napravila. No malko me pritesnqva tova 4e na drugiq den zabelqzah po belioto si malko kap4ici kryv i neznam na kakvo se dylji tova,dali da se bezpokoq. Pri samiq akt sy6to mi protee kryv i sled tva sprq ,nona drugiq den imah nqkolko kapki. na vas slu4valo li vi se e tova??? pls kajete
Имаше няква такава тема и преди ... няма от кво да се безпокойш нормално е ако е за пръв път ... май :)
няма от какво да се притесняваш
На момичетата първият път им е болезнен и кървав , няма от какво да се плашиш при всички е така и това е съвсем нормално :-) :wink:
Може да ти е разбил и камъните в бъбреците ако си ги имала :)
Може да ти е разбил и камъните в бъбреците ако си ги имала :)
Бътт по твоята логика може и туморите в мозъка да и е разбил ако е имала такива :smt019
на едни им тече на други не шанс :-D нормално е недей да се коркаш :lol:
Talisman
12-17-2006, 13:33
normalno e spox :smt019 ;-)
Време е да дойде авторката , да прочете темата , да ни благодари очтиво :) ...... и темата е приключена .
Темата е приключена !
нормално е да има кървене 1вите няколко пъти спокс при мен беше първите 2 при секи различно не се шашкай :)
avtorkata
12-17-2006, 13:50
Blagodarq vi mnogo za pomoshta:) ve4e se uspokoih :lol:
bulgarche
12-17-2006, 14:40
Да броим ли темата за приключена и да се заключва?
krem4et0
12-17-2006, 14:43
Заключвайте-нормално е да кървиш след първия път. И несамо-не се стряскай,ако с появи кървене по-късно.
{Poison}
12-17-2006, 16:58
Е нали си била девствена,нормално е да има след първия път кръв.
panterata
12-17-2006, 20:43
нормално е :)