View Full Version : za mom4eta
i taka, poneje ve4e ima tema "kakvi mom4eta haresvae "(ili ne6to takova)
sega e red na mom4etata da otgovarqt. :P
e? kakvi momi4eta haresvate?
leleeeeee ti me zakopa!
e sa si predstavi nekoe 90 kila 180 visoko i grozno ama ruso! :lol: mn ste mi tupi4ki weee (ne se zasqgaite pls)
:-({|=
superrrrrr
12-17-2006, 20:13
abe xora vijte koq e adriana lima-potarsete v google i 6e vidite kvo zna4i jena!!!!!!!!!!! tq e model i e perfektna,vijte i pove4e ne govorete
da e kato kely bandy ot ojeneni s deca ;-)
christina_aguilera
12-18-2006, 18:55
abe xora vijte koq e adriana lima-potarsete v google i 6e vidite kvo zna4i jena!!!!!!!!!!! tq e model i e perfektna,vijte i pove4e ne govorete
И к'во й е готиното на Адриана Лима :-s :-k :::
бе руси,муси с големи цици нз си кво.По добре кажете направо АЗ СЪМ ПОВЪРХНОСТЕН.Аз гледам най вече да има готин характер,да носи на базици,и да не и е у главата само пари...както при повечето :evil:
Lorraine
12-19-2006, 16:24
И к'во й е готиното на Адриана Лима :-s :-k ::: А на Кристина Агилера(по тая логика)? ..всеки си има вкус и според този Гост,Адриана е идеал..според тебе е Кристина..по тоя въпрос просто няма кво да се каже повече :smt011
И к'во й е готиното на Адриана Лима :-s :-k :::
Ти първо стани като нея па после задавай тъпи въпроси :lol:
superrrrrrrrr
12-19-2006, 17:15
abe kak moje da si tolko zleeeeeee-da pita6 kvo i e gotinoto na adriana?????????????????? tq e nai izvestniq brazilski model v momenta,visoka ,krasiva,umna,s golemi cici,sas straxotna dalga kosa,s za6emetqva6ti kraka...da izrejdam li o6te????????????? a pa ti kvo si i xaresala na toq plux agilera????????? pravo ti go kazaxa-parvo da stane6 kato adriana i posle da komentira6 6toto sam siguren 4e ti ni6to ne struva6
rali4ka91
12-20-2006, 18:15
Eeee Лима е великааа! :)
leleeeeee ti me zakopa!
e sa si predstavi nekoe 90 kila 180 visoko i grozno ama ruso! :lol: mn ste mi tupi4ki weee (ne se zasqgaite pls)
:-({|=
leleeeeeeeeee i ti men!
do sega ne sum vijdal 90 kila bloninka :lol: :lol: :lol:
a tupi4kiq si ti