View Full Version : Kak da reagiram
sladur1111
12-17-2006, 17:17
zdraveite.predi sedmica priqtelkata mi me popita ako ti pysna 6te me obi4a6 li pove4e?
kajete mi vie kak bihte reagirali
{Poison}
12-17-2006, 17:21
Кажи и ,че я обичаш и без секс,но той ще подсили връзката ви допълнително.
Heartbreaker
12-17-2006, 17:21
Ем ще ти кажа, че в днешно време любов и секс вървят заедно много рядко.Защото ако обичаш някого ти просто го обичаш, защото е такъв какъвто е!
Някой си
12-17-2006, 17:22
Аз не бих правил секс след ТАКОВА предложение...
В смисъл, бих и доказал, че я обичам достатъчно и без "да ми пусне"...
Ако не я обичаш, не си играй с чувствата и...
Momi4eto iska da znae istinata, ako q obi4a6 i go dokaji, a ako ne...po-dobre iz4ezni ot jivota i bez da q kara6 da pravi ne6ta, koito moje bi ne iska (6tom e zadala takyv vypros...)
Тя това иска да чуе. Веднъж разбере ли че я обичаш независимо дали ти пуска или не , секса няма да ви е проблем ........ но запомни 1 - не я лъжи че я обичаш само заради секса ......все пак не всичко на този свят е секс (почти...... :twisted: )
=D> подкрепям
sladur1111
12-17-2006, 17:29
a kakvo iska da kaje s tova
ako q obi4a6 i kaji i 4e ne si samo za ediniq mu sex i 4e sexa nqma da te nakara da q obi4a6 pove4e samo 6te podsili doverieto vi e edin kam drug!
che si pustinqk ...
хаха :smt005
еми може би иска да покаже че не е сигурна и че се колебае и затова ти трябва да и дадеш сигурност и да я увериш в любовта си към нея :)
sladur1111
12-17-2006, 17:48
4e az izob6to ne q obi4am
iskam samo seks ot neq
samo na dumi q obi4am
:-D
e nachi naistina si pustinqk !
4e az izob6to ne q obi4am
iskam samo seks ot neq
samo na dumi q obi4am
:-D
ее еми значи си много тъп :smt011
miloto_girl_4e
12-17-2006, 18:00
Или пък просто те изпробва..
Пита те, за да види какъв ще е отговора ти... според него да си изгради и някакво мнение...
Nonsense
12-17-2006, 18:02
Не и казвай, че я обичаш.Кажи и, че е рано да говорите за толкова сериозни чувства, а по някакъв начин я накарай да приеме секса като необходимост и за двамата.
sladur1111
12-17-2006, 18:05
nqkoi e postnal ot moe ime
az q obi4am mnogo!
nqkoi e postnal ot moe ime
az q obi4am mnogo!
тогава извинявай :oops:
Еми ще ми стане доста тъпо,щом като мисли толкова плитко,че като ти пусне ще те обича повече.
Overwhelming
12-17-2006, 20:02
Разбира се,ако мислиш така....и ако това е истина.А ако не я обичаш не я карай да го прави,само заради кефа....в смисъл не се възползвай,а ако я обичаш виж цитата в този пост ^^ .....
panterata
12-17-2006, 20:09
ами кажи и " аз те обичам и да ми пускаш и да не ми " :) и тя ще се зарадва и ще ти пусне :) нали това искаш
ами кажи и " аз те обичам и да ми пускаш и да не ми " :) и тя ще се зарадва и ще ти пусне :) нали това искаш
Честно да ти кажа се съмнявам вече пича какво найстина иска , защото имаше постове че се интересува само от чукането , имаше и такива , в който казва , че само любовта на половинката му е от значение..........
Незнам вече какво да мисля . Или страда от тежка форма на шизофрения , или още някой му знае паролата #-o
=D> подкрепям
и аз така мисля
Cherlotte
12-17-2006, 21:29
Или страда от тежка форма на шизофрения , или още някой му знае паролата #-o
Той е гост, затова така. Кажи й, че любовта ти към нея не зависи от това дали ще ти пусне или не. А уместно в случая ще е да не й говориш за секс и дори да не правиш нищо, за да види и тя самата, че не си с нея само за това. Когато го поиска и тя, ще ти го покаже.
Na takyv vypros se otgovarq indirektno PRIMER--> S vseki izminal den 6te te obi4am pove4e. Ako pak pita vika6 da i tolkoz
Slu6aj me sega pi4-kazva6 i,4e ne se 4uvstva6 gotov za sex i ne iska6 o6te da se otkiva6 pred neq!Taka se poburkvat i 6te te nalazi pri purva vuzmojnost!Vse pak vnimavaj,za6toto e devstvena(pone 6tom ti zadava takuv vupros budi siguren) i moje da re6i,4e verno trqbva da se 4akate vzaimno!
-DeliciouS-
12-18-2006, 08:59
Хьаухьа еми тя си мисли, че не я обичаш достатъчно, и както останалите пиклички има мнението, че едно момче те заобичва повече като те наебе [-X глупава работа
хаха! :smt005 =D>
pinK_Baby
12-18-2006, 17:06
Според мен , ако наистина я обича най-искрения отговор би бил : "Да, ако ми пуснеш ще те обичам повече" , защото поне за мен е така :D Все пак хората , които се обичат се сближават още повече , когато правят секс...Друг е въпроса , че на нея този отговор може да не й хареса и да не го възприеме правилно...Така че карай още малко пас и й кажи , че я обичаш много и секса само допълнително би подсилил връзката ви , но не я притискаш за нищо(ако наистина искаш да чакаш де)
bulgarche
12-18-2006, 17:36
Според мен , ако наистина я обича най-искрения отговор би бил : "Да, ако ми пуснеш ще те обичам повече" , защото поне за мен е така :D Все пак хората , които се обичат се сближават още повече , когато правят секс...Друг е въпроса , че на нея този отговор може да не й хареса и да не го възприеме правилно...Така че карай още малко пас и й кажи , че я обичаш много и секса само допълнително би подсилил връзката ви , но не я притискаш за нищо(ако наистина искаш да чакаш де)
Нещо много започнах да цитирам този потребител, ама се преживява някакси сигурно :)
Мисля че повече от това нямам какво да добавя :)