PDA

View Full Version : molq da mi pomognete

12-17-2006, 18:32
snoshti vecherta spah s gajeto si s koeto hodq ot blizo sedmica.Poprincip toi e mn po golqm ot men s 9 godini,mn go haresvam ot blizo 1 godina. Bqhme na diskoteka i navrashtane pravihme sex v kolata mu,no toi se izpusna v men,zashtoto beshe pil.Molq da mi pomognete kajete kakwo da piq za da ne zabremeneq mn vi molq pls
Mersi predvaritelno

l@zur
12-17-2006, 18:39
mi to za tova ima kvo da pie6 ama za akal edvali! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

12-17-2006, 18:41
e kato si mn otvoren kakwo da piq,az akal si imam i si mi stiga :cry:

adoration
shtom e svarshil v teb-to po dobre pii Postinor Duo ili Eskapel!Vnimavai s tezi lekarstva-ne sa bonboni!Pazi se!I pravi bezopasen sex!

deidiy
оф аман от необразовани девойки и младежи :smt011
постинор но първо си вземи един тест за бременост и направи следното:отвори го(теста),прочети упътването,изпишкай се отгоре му и после изчакай 5 минути #-o

Ashleyy
12-17-2006, 18:47
Трябва да пиеш Постинор дуо - действа до 72 часа след акта, но най-голямо действие има до 12 часа като сте го правили. С други думи колкото по скоро го пиеш, толкова вероятността да забременееш е по малка. Следващия път го правете с презерватив, за да няма проблеми. Постинора има и нежелани ефекти за това не е препоръчително да се употребява често :idea:

shizzle
12-17-2006, 18:52
постинор но първо си вземи един тест за бременост и направи следното:отвори го(теста),прочети упътването,изпишкай се отгоре му и после изчакай 5 минути #-o

Само да попитам.. Какъв е смисълът от тест за бременност ПРЕДИ хапчета!? Това ми звучи като да си избършеш устата със салфетка ПРЕДИ да я нацапаш.

12-17-2006, 18:53
a hapchetata ESCAPELE ne sa li efikasni,chuvala sm za tqh te nqma li da mi pomognat!?

c0ca1na
12-17-2006, 18:55
Мисля че са споменати горе и тези хапчета но също така трябва да обърне внимание и на други неща , които са споменати по-горе
Хапчетата не са бонбони
Използвайте предпазни средства - Презерватив
Мила......май ти си била по-пияна от гаджето си :(

deidiy
12-17-2006, 19:00

Само да попитам.. Какъв е смисълът от тест за бременност ПРЕДИ хапчета!? Това ми звучи като да си избършеш устата със салфетка ПРЕДИ да я нацапаш.
ми това че ако не е бременна няма смисъл да пие хапчета вярно че вериятността да не е бременна е малка но все пак трябва да види преди да се нагълта с хапчета :?

12-17-2006, 19:04
emi ne tochno piqna,no ne pravq sex za parvi put.S rezervativ nikoga ne mi e bilo hubavo,a v nego bqh sigorna che nqma da svarshi v men,no :cry:

c0ca1na
12-17-2006, 19:07
emi ne tochno piqna,no ne pravq sex za parvi put.S rezervativ nikoga ne mi e bilo hubavo,a v nego bqh sigorna che nqma da svarshi v men,no :cry:
А ще ти е хубаво ли да забраменееш !?
Или можеби ще ти е супер хубаво да лепнеш някоя смъртоностна болест (никому да не дава Господ) !?
Момиче МИСЛИ , аз понякога не съм сигурен в себе си , а път ти си сигурна в пияно момче , с което ходите от седмица....... МИСЛИ !

Bleika
12-17-2006, 19:12

ми това че ако не е бременна няма смисъл да пие хапчета вярно че вериятността да не е бременна е малка но все пак трябва да види преди да се нагълта с хапчета :?
а незнаеш ли че за хапчетата си има определено време кокато се пият,примерно постинор до 70 и няколко часа или колко там, а теста се прави поне 4 дена след гафа??

l@zur
12-17-2006, 19:14
направо ме отчайваш !!!
предлагам другия път да му дадеш да ти се изпразни в устата та белкем някой сперматозоид да оплоди птичия ти мозък ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

поли
12-17-2006, 19:43
абе какво само се заяждате с момичето бее смотаняци тъпии не виждате ли че има проблем не мисля че й е приятно да я обиждате ...я си ебавайте майката ..смотаняци тъпи

shizzle
12-17-2006, 19:44

Тестовете за бременност се правят седмица след акта, а хапчетата трябва да се пият ПРЕДИ зиготата да се "загнезди". Иначе е прекалено късно!

Ако бъркам, някой да ме поправи.

adoration
12-17-2006, 20:08

offf,koi bil neobrazovan!Test se pravi sled okolo sedmica!a ne sled samiq akt!to si li4i koi ne e zapoznat!I shtom naistina e svarshil v neq- po dobre da pie postinor,kakto kazax v predishniq si post po tazi tema;)

panterata
12-17-2006, 20:10
пий Постинор!!!

gazarka
12-17-2006, 20:12
dano ti nqma ni6to.i dano ve4e si pila postinori naistina sledva6tiq pat vnimavai kak si mu raz4itala kato e bil piqn?

c0ca1na
12-17-2006, 20:14
Вече над 50 човека казахте 1 и също , вече няма смисъл само да се повтаряте ! ;)
Темата е приключена :-)

l@zur
12-18-2006, 07:59
a v nego bqh sigorna che nqma da svarshi v men,no .........

правиш секс без презерватив с човек който е кирка пиян и си сигорна че няма да сварши в теб!!!!!!!!! колко трябва да си прост за да вярваш в подобно нещо