View Full Version : molq da mi pomognete
snoshti vecherta spah s gajeto si s koeto hodq ot blizo sedmica.Poprincip toi e mn po golqm ot men s 9 godini,mn go haresvam ot blizo 1 godina. Bqhme na diskoteka i navrashtane pravihme sex v kolata mu,no toi se izpusna v men,zashtoto beshe pil.Molq da mi pomognete kajete kakwo da piq za da ne zabremeneq mn vi molq pls
Mersi predvaritelno
mi to za tova ima kvo da pie6 ama za akal edvali! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
e kato si mn otvoren kakwo da piq,az akal si imam i si mi stiga :cry:
adoration
12-17-2006, 18:41
shtom e svarshil v teb-to po dobre pii Postinor Duo ili Eskapel!Vnimavai s tezi lekarstva-ne sa bonboni!Pazi se!I pravi bezopasen sex!
оф аман от необразовани девойки и младежи :smt011
постинор но първо си вземи един тест за бременост и направи следното:отвори го(теста),прочети упътването,изпишкай се отгоре му и после изчакай 5 минути #-o
Трябва да пиеш Постинор дуо - действа до 72 часа след акта, но най-голямо действие има до 12 часа като сте го правили. С други думи колкото по скоро го пиеш, толкова вероятността да забременееш е по малка. Следващия път го правете с презерватив, за да няма проблеми. Постинора има и нежелани ефекти за това не е препоръчително да се употребява често :idea:
постинор но първо си вземи един тест за бременост и направи следното:отвори го(теста),прочети упътването,изпишкай се отгоре му и после изчакай 5 минути #-o
Само да попитам.. Какъв е смисълът от тест за бременност ПРЕДИ хапчета!? Това ми звучи като да си избършеш устата със салфетка ПРЕДИ да я нацапаш.
a hapchetata ESCAPELE ne sa li efikasni,chuvala sm za tqh te nqma li da mi pomognat!?
Мисля че са споменати горе и тези хапчета но също така трябва да обърне внимание и на други неща , които са споменати по-горе
Хапчетата не са бонбони
Използвайте предпазни средства - Презерватив
Мила......май ти си била по-пияна от гаджето си :(
Само да попитам.. Какъв е смисълът от тест за бременност ПРЕДИ хапчета!? Това ми звучи като да си избършеш устата със салфетка ПРЕДИ да я нацапаш.
ми това че ако не е бременна няма смисъл да пие хапчета вярно че вериятността да не е бременна е малка но все пак трябва да види преди да се нагълта с хапчета :?
emi ne tochno piqna,no ne pravq sex za parvi put.S rezervativ nikoga ne mi e bilo hubavo,a v nego bqh sigorna che nqma da svarshi v men,no :cry:
emi ne tochno piqna,no ne pravq sex za parvi put.S rezervativ nikoga ne mi e bilo hubavo,a v nego bqh sigorna che nqma da svarshi v men,no :cry:
А ще ти е хубаво ли да забраменееш !?
Или можеби ще ти е супер хубаво да лепнеш някоя смъртоностна болест (никому да не дава Господ) !?
Момиче МИСЛИ , аз понякога не съм сигурен в себе си , а път ти си сигурна в пияно момче , с което ходите от седмица....... МИСЛИ !
ми това че ако не е бременна няма смисъл да пие хапчета вярно че вериятността да не е бременна е малка но все пак трябва да види преди да се нагълта с хапчета :?
а незнаеш ли че за хапчетата си има определено време кокато се пият,примерно постинор до 70 и няколко часа или колко там, а теста се прави поне 4 дена след гафа??
направо ме отчайваш !!!
предлагам другия път да му дадеш да ти се изпразни в устата та белкем някой сперматозоид да оплоди птичия ти мозък ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
абе какво само се заяждате с момичето бее смотаняци тъпии не виждате ли че има проблем не мисля че й е приятно да я обиждате ...я си ебавайте майката ..смотаняци тъпи
Тестовете за бременност се правят седмица след акта, а хапчетата трябва да се пият ПРЕДИ зиготата да се "загнезди". Иначе е прекалено късно!
Ако бъркам, някой да ме поправи.
adoration
12-17-2006, 20:08
offf,koi bil neobrazovan!Test se pravi sled okolo sedmica!a ne sled samiq akt!to si li4i koi ne e zapoznat!I shtom naistina e svarshil v neq- po dobre da pie postinor,kakto kazax v predishniq si post po tazi tema;)
panterata
12-17-2006, 20:10
пий Постинор!!!
dano ti nqma ni6to.i dano ve4e si pila postinori naistina sledva6tiq pat vnimavai kak si mu raz4itala kato e bil piqn?
Вече над 50 човека казахте 1 и също , вече няма смисъл само да се повтаряте ! ;)
Темата е приключена :-)
a v nego bqh sigorna che nqma da svarshi v men,no .........
правиш секс без презерватив с човек който е кирка пиян и си сигорна че няма да сварши в теб!!!!!!!!! колко трябва да си прост за да вярваш в подобно нещо