View Full Version : Moderated:Харесвам едно момче,а приятелката ми ми го отмъкна
kak bihte postapili,ako haresvate edno
mom4e,a nai dobrata vi priqtelka vi go otmakne i kakvo bihte napravili???
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
HopeLesss
12-17-2006, 19:49
А тя знае ли, че го харесваш? Ако да, на твое място сериозно бих се замислила доколко ми е приятелка изобщо :-k
teardrop
12-17-2006, 19:52
Ако приятелката ми знае за чувствата ми, ще я отрежа. Не ми е никаква приятелка щом постъпва така!
Взимам АК-47 и парвият срещнат е DEAD :twisted:
miloto_girl_4e
12-17-2006, 20:33
Ако знае, че го харесвам и го направи това сериозно ще се замисля над приятелството ни...
Ако чрез тази си постъпка показва уважението си към мен и колко държи на приятелството ни... :roll:
Ако знае, че го харесвам и го направи това сериозно ще се замисля над приятелството ни...
Ако чрез тази си постъпка показва уважението си към мен и колко държи на приятелството ни... :roll:
Напълно съм съгласна, с miloto_girl-4e
samo az li zabelqzvam 4e temata e ne kadeto trqbva
kati_0513
12-18-2006, 14:03
Да, така е...
Аз мога да кажа само едно:
Кучка...
Хах,типична истинска приятелка.Не се занимавай повече с нея.
Friend_witH_Benefit
12-18-2006, 21:51
Popadnah v 8-mi klas v syshtata situacia, i to mi go natrese nai-dobrata priatelka :) Syrdih i se, no sled vreme razbrah che neshtata ne sa stoiali v deistvitelnost kakto v moite ochi ... toest biah poprekalila s obvineniata :) Vse pak ... ne govorim za obich nali ... tova si e bil chist kurvenski nomer, no tova ne ia pravi losha priatelka ... zavisi i ot podrobnostite na situaciata :) Just let it go ... dai i shans da se dokaje, ako vsyshtnost tazi tvoia priatelka go zaslujava de ... shtoto si ima i kuchki:) No zamisli se, che poniakoga priatelite sa po-vajni ot niakakvi si pichove ... vseki pravi greshka ... ubedi se che e greshka i i prosti :)) Vseki zaslujava vtori shans ... no bydi sigurna che tia syjaliava :) Good luck:) :smt006
ProstoAz
12-19-2006, 11:27
Ти си си го харесвала, а тя ти го е "отмъкнала" (превод - "откраднала") - усещаш ли колко абсурдно звучи? Та той не е твоя собственост?!?
Как някой може да ти "отмъкне" нещо, което НЕ Е ТВОЕ? [-(
angel with broken wings
12-19-2006, 14:02
ок, съгласна =D>
НО, ако и тя го харесва? Явно тя се е преборила за "сърцето" му, докато ти само си мечтала за него #-o
Може и да бъркам :!:
Kaji otkade si i koq e taq priqtelka shte i uredim neshto 8) :::