View Full Version : не се стигна до секс
Значи с приятелката ми ходим от 4 месеца , двамата сме по на 16 и досега никога не сме имали по интимни отношения - просто няма терен и все излизаме на кафе , целувки и толкова.
Но преди седмица бяхме на купон , след купона се заключихме в една стая , почна събличане , обарване , тя почна да ми прави свирки , след това е лизах , бърках и с два пръста - имах чувство че свърши по някое време.После тя ми прави пак свирки и така 2-3 часа , знам че беше готова за секс , но аз незнаех как да и кажа "да зимам ли презерватив" , или ще правим ли секс , или можеше да изляза от стаята да отида до якето и да си сложа един презерватив и да и го мушна. Просто незнаех как да стане , затова тя по едно време се зави и заспа :oops: И двамата сме детсвени и неопитни и по срамежливи. Как трябваше да постъпя при слагането на презерватив и защо тя заспа
В такива ситуаций е по-добре да не ползваш думи а само деиствия , защото иначе става разговор а не секс . Точно поради причината че сте дествени трябва директно да дойдтваш , а не да я разпитваш , защото при положение че си и първият мислиш ли че тя знае какво иска !?
Така че човек се учи от грешките си , но за да има такива трябва да стигнеш с нея поне до някаде. Момчетата си падаме непокисти в тази насока - директно действаме , затова няма какво да се чудиш пробвай и после се върни и сподели как е било :-)
Но не забравяй САМО С ПРЕЗЕРВАТИВ !
Ти ще си този, който ще трябва да се престраши. Гледай следващия път презервативът да ти е под ръка. Моите думи при първия ми път бяха точно "Да взема ли презерватив?" и си бяха достатъчно подходящи, изглежда. Друг добър вариант е "Искаш ли да..", ако предпочиташ по-срамежлива реплика. Няма как да стане без да е леко сконфузно. Но щом и тя е готова, няма какво да се притесняваш. Просто гледай гумата да е на лесно. Ако тръгнеш да се ровиш половин час.. [-X
А е заспала, защото не може да правите цяла нощ интимна игра (добре, де, можете, ама тя изглежда е чакала нещо повече)
Споко това е било едно добро начало, но всичко е в твойте ръце просто другят път или не я питаш нищо, тя знае какво следва ако види презерватив или само " Искаш ли..." go go go
и приятеля ми преди правеше така и аз мн се дразнех - давай по-смело. питаш я "готова ли си" "да взема ли презерватив" или просто го извади и си го сложи, тя ще те спре ако не иска. ама ти си този, който трябва да поеме инициативата, ти трябва да я водиш, ти трябва да си действения, иначе ще й стане кофти и ще помисли, че очакваш нещо тя да направи, ще се притесни..
Хорица пак почнахме да се повтаряме :-)
Темата е приключена ! ......... чуствам че модераторите ще ме бият , но няма смисъл от още постове :smt019 :-)
Cherkeza
12-18-2006, 03:46
Значи с приятелката ми ходим от 4 месеца , двамата сме по на 16 и досега никога не сме имали по интимни отношения - просто няма терен и все излизаме на кафе , целувки и толкова.
Но преди седмица бяхме на купон , след купона се заключихме в една стая , почна събличане , обарване , тя почна да ми прави свирки , след това е лизах , бърках и с два пръста - имах чувство че свърши по някое време.После тя ми прави пак свирки и така 2-3 часа , знам че беше готова за секс , но аз незнаех как да и кажа "да зимам ли презерватив" , или ще правим ли секс , или можеше да изляза от стаята да отида до якето и да си сложа един презерватив и да и го мушна. Просто незнаех как да стане , затова тя по едно време се зави и заспа :oops: И двамата сме детсвени и неопитни и по срамежливи. Как трябваше да постъпя при слагането на презерватив и защо тя заспа
Абе после как я целуваш бе
marina star
12-18-2006, 03:52
Абе после как я целуваш бе
a za6to da ne q celuva???
ne6to lo6o li vijda6 v svirkite i v lizaneto???
Cherkeza
12-18-2006, 03:57
ми незнам някой викат, че е лошо други не и аз незнам кво да си мисля вече бе всички момичета се прават аз не правя свирки аз не правя абе незнам и аз обърках се :oops:
Следващия път просто не оставяй капута да сиди в якето ти а в джоба на панталоните. Относно това защо е заспала, може би защото ти не си предприел нищо с което да завършиш хубавия момент
кво ще я питаш е маина направо деиствай пък тя ако е мно зле ще ти каже не се притесняваи
bulgarche
12-18-2006, 06:41
Е то от прекалено дългата любовна игра...не бива да прекалявате чак толкова. Но и без нея не може. Трябваше да я питаш дали иска секс, ако каже да - отиваш и вземаш презерватив ;)
Айде успех другия път :) Пък щом сте стигнали до там...исе е искало секс, така че не се срамувай да я питаш. 1-во ти е приятелка и 2-ро вече е в леглото
Следващия път действаш и това е!Няма как да ти откаже,все пак сте заедно,а и ти си я възбудил,така че не се притеснявай,вадиш патлака и това е-все пак ключът е в теб!
Заспала е девойката щото явно й е доску4ало като е разбрала 4е само със свирките и лизането ше си останете :lol:
Моми4ето 100% й се е правело секс пък ти с твойта срамежливост гледай кво си направил :roll:
Следващия път (особено на купони) презервативите в джоба, 4е да няма пак такива изцепки [-X
Само малко уточнение. Дългото съхранение на презерватива в портфейла/джоба (с други думи, когато го държиш на топло) разваля гумата, разтваря лубриканта и други такива. Аз имам един Durex в портфейла от сигурно половин година. Смятам да го държа още половин там и после да го видя на какво е заприличал :lol:
pinK_Baby
12-18-2006, 17:10
Според мен подходяща реплика е "Искаш ли да продължим нататък?" или нещо от сорта...И гледай презерватива да е наблизо
Може би е била изморена от 2 часа любовна игра и най-накрая е заспала.
bulgarche
12-18-2006, 17:25
Според мен подходяща реплика е "Искаш ли да продължим нататък?" или нещо от сорта...И гледай презерватива да е наблизо
Ъъъммм...може ли да те запитам мила туй от кой го знаеш? Аз съм спестил да го напиша преди теб, а ти си позволяваш...ще се караме.
Ей ся се видях с BABY_SEXY_GIRL на центъра и май не е зарибена за срещи, ма бива да се посберем пак :)
pinK_Baby
12-18-2006, 19:57
Ъъъммм...може ли да те запитам мила туй от кой го знаеш? Аз съм спестил да го напиша преди теб, а ти си позволяваш...ще се караме.
Ей ся се видях с BABY_SEXY_GIRL на центъра и май не е зарибена за срещи, ма бива да се посберем пак :)
Не съм убедена Алекс , не си спомням вече...Бая време мина , аз имам къса памет 8) ...Няма значение не е там въпроса...Въпроса е , че това е една доста адекватна реплика за ситуацията...Пък и който превари ,той завари :lol: Нещо от сорта беше или сега си го измислих...А за срещи както може би на Рени така и на мен тези неща никак не са ми до главата в момента
Леле ле, мале ле, старозагорци, мале ле, налазиха се.
malka_sladuranka
12-18-2006, 20:20
можеше да я попиташ искаш ли да го направим? готова ли си? нещо такова..