Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМ !!!!

зле ми е
12-17-2006, 22:00
Начи вчера докато правихме секс сас гаджето имах доста гаден проблем начи вървиме си ние и нали тя вика абе мило кво ти е аз викам абе нещо ми е зле нали много гаден проблем тя вика аре на лекар аз викам докат праим секс ли ма и продалжаваме си варвиме нали стигаме до линейката а онаа па мойтаа се втурва да пита кво ми било лекарите викат онуй му е лошо ама ного лош проблем има и тя вика добре какви мерки да се земат онея викат еми не знам ама недеите ми идвав повече доакто правите секс и нали продължаваме си с секса напреде обаче оназ ме дърпа вика мило кво ти е тва онова е са тва правилно ли е според вас ? И се га още ми е зле мислите ли че ше повлияе на връската ми шото аз ного си я обичам само 2 пати сам и изневерявал за този месец така че сега мисля да продължиме свръзката за още дали е правилно че така постъпи тя да я късам ли сега че сам набелязал една друга ?

onzi__
12-17-2006, 22:03
Ми брато коа ти каа мани я тая глей' че само ти се меша у нештата ! нея ко я е*е на тее ко ти е? Я разкажи за таа друата?

12-17-2006, 22:04
е прав си онаа ми ти кранта не вижда ли че сам зает да праиме секс еби му майката начи такова другата така арусичка като камелия си пада леко нали перверзна и само 2 пати сме се чукали доса ама сакато почне връзката сичко ше е ок начи ад я късасм така ли ?

ляля
12-17-2006, 22:05
да ве ко я ... ко ти е нали прайте сех? ния я срам! Онзи е прав дай друата:) кажи са пиче ли е :П

ляля
12-17-2006, 22:05
да ве ко я ... ко ти е нали прайте сех? ния я срам! Онзи е прав дай друата:) кажи са пиче ли е :П

пффффф
12-17-2006, 22:07
Пак некой се ебава, е не ви ли писна ебах ви в тапите лайнари деба децата ..

Няя
12-17-2006, 22:07
аа начи я клатиш стабилно... ми тая бива начи :) Ма хои при астроном да вий ко ти е на шмйзера.. мое да е болест предавана по въздушну капкуф пат?

боже господи
12-17-2006, 22:08
Абе помисли за чуствата на момичето , ебати вие момчетата сте яко гнусни създания .. Горкото момиче не и съчуствам . Знам какво е да изневеряваш и повярвай не е хубаво , самата аз изневерявам и гаджето ми се чуства доста зле ..

зле ми е
12-17-2006, 22:10
бах ви ф хората ебати аз ви питам като човек за нормален саветъ вие ми се праите на интересни сичките балсам ви в саита нали уж е за взаимопомощ кво ми се правите тука сички яко алфове ама като излезете от вас и живота ви мачка нали гадни забозили деца тапи аз сериозно ви питам кво да правя с харема вие ме ебавате еи начи..
каква си кранто детм и пиешеш за чувства бе аз немам ли чувства ше ми говори кво ми било докат праим секс твак ултурну ли е парво на парво ? А БЕ КАЖИ МИ БЕ ? Аман от разбирачи еи питам нещо сички ми отговарят вие тапи ли сте бе ?

Няя
12-17-2006, 22:10
Трай ма патко кой та пита ка се чустфаш?! траа те клатим у задния и тфа е :)

боже господи
12-17-2006, 22:12
Не бе ти си типичен пример за деградацията на тва общество . Ценностите са напално променени вече изневярата се има за нещо хубаво ше ми се фалиш с бройки тука .. Е аз да тръгна освен и аз да ти се хваля че сасм спала с 20 различни за 2 седмици а , кви са тея идеали на днешната младеж заеби изобщо аз мое сам на 13 ама ги разбирам нещата а ти си още неосъзнат някав , отиди си гледай момичето то чуства има , мойто гадже ги разбира нещата то знае кво е да ти изневеряват мога да ти дам ДЖСМ да видиш че въобще не му е приятно ..

c0ca1na
12-17-2006, 22:14
Защо забога има такива малоумни индивиди..........защо баш тук си избивате комплексите за олигофренизъм :( ......

зле ми е
12-17-2006, 22:15
Абе е курво да сам теп итал за мнение а а а ? да сам писал в темата че е адресирана до накаква си там ? АЗ ПИТАМ ФОРУМА БЕ ЕИ ТИ ОТ ФОРУМА ЛИ СИ аре хора отговорете кво да правя че сам ноого затруднен тука само ме объркват некакви 13годишни направо не знам иде ми да избия зъбите на монитора ама тои няма зъби и не знам направо не знам какво да праа гаджето ми праща есемеси кво ми е а аз не мога и кажа късаме или не аре от вас зависи

Професора
12-17-2006, 22:15
МОЛЯЯ! Не се карайте по форумите. Трябва да се съсредоточиме и заедно да потърсиме и неутрализираме естеството на порблема с изневеряванията! Моля изложете своите тези..
Моята е: аз съм "за" днешното поколение търси своята сексуална свобода и начин на изразяване . Изневеряването днес е типично за секи младеж и е напълно нормално и модерно!

зле ми е
12-17-2006, 22:19
цоца1на питал ли сам те тебе аз питам ФОРУМА не тебе разбираш ли ..
аре пичове малко действие може ли да лягате с пилетата аре плеаз важно е какво да права ?
професора е напално прав са ама в момента не сам в настроение да пиша да му отговарям

боже господи
12-17-2006, 22:20
Абе ти си много зле не знам тва момиче как въобще ти е пуснало да праите секс не знам просто от такива съм възмутена дето ходат с по няколко е не мислите ли че имат чувтства хората , които са със вас бе , тъпаци .. Аз знам мойто гадже се чувтства много зле като му изневерявам не го правете , знам какво е..

Няя
12-17-2006, 22:21
Е копеуе ко да ти каа... Толко се измешаааме с оня дет нз каде се намира че ти забрайх проблема я пак кай плз?

c0ca1na
12-17-2006, 22:21
цоца1на питал ли сам те тебе аз питам ФОРУМА не тебе разбираш ли ..
аре пичове малко действие може ли да лягате с пилетата аре плеаз важно е какво да права ?
професора е напално прав са ама в момента не сам в настроение да пиша да му отговарям
твойте :"ц0ца1ни" аз не ги познавам , а утре като форума се събуди ще ти отговори подобаващо на малоумната тема !

зле ми е
12-17-2006, 22:24
абе аре махай се бе казах ти не ми влизай в работата че сам като трактор ше мина през тебе бе майна малчи си там в ъгъла и се успокой а оная горе дет ми пише спри ми налива акъл не съм ви питал бе питам форума аре аз лягам дано утре сте ми отговорили че е много важно
в краен случай другиден мога да и кажа на моята че сам зает сега.

зле ми е
12-17-2006, 22:25
пич мноо ме кефи подписа може ли да ми кажеш откаде и аз да си сваля аре по барзо докат не сам легнал даите некакво решение какво да кажа на гаджето бе аре на ваз расчитам

c0ca1na
12-17-2006, 22:29
Кажи на гаджето ти че ходи с потенциален идиот :-) ....... а относно подписа ....... сам си го направих . Дерзай !

Няя
12-17-2006, 22:30
Копеуе нзнайш кае се намираш сеес? Така че ой пикай па лгай а? молим та :) Иначе братото нз ко да ти каа баце аз ти забрих проблема тука стана кербалата маафака... нз кае сам..

c0ca1na
12-17-2006, 22:32
Писането в форума след употреба на трева или наркотик е крайно нежелателно !

Няя
12-17-2006, 22:36
Ма... Ма глей са! Начи са на трева ли шса обиждаме? Недей така плийз! Са че незнаеш откаде да си земеш 1во качество.. Аве мани са тва не е за форума ма на ЛС моа ти шушна :)

Няя
12-18-2006, 07:59

Ааа такоа.. Имаш правописна грешка... Неграмотник!

Габи рлз! тя знае бг :)))

кво ?
12-18-2006, 08:08
Ей ма и мене еми начи братле кво мога да ти кажа боцкай ги и 2те а ако почнат да се усещат че ги мамиш ги навивай за 3ка ако се съгласят ше си яко на аванта иначе до оная 13 годишната да ти кая че за да пишеш по тъпи форумчета явно и ти не си осъзнала какво искаш щом на 13 год вече са те минали 1234392 мазни дебели чичковци и шом изневеряваш иначе аз докато съм си цар на чикиите путка няма да призная :lol: :lol: :lol: :lol:

кво ?
12-18-2006, 08:15

Е то тоя който е правил тоя сайт предполагам че е предрусал доста солидно ............. Иначе мн се кефя че сички дебили тука не загряват че това си чисто и просто една ебавка ........... Айде дерзайте пушете коз мейк секс нот лоф и пиис братоци :P

Няя
12-18-2006, 08:17
Тру,тру... Слушайте човеко шматковцииии! Той ги знае тея неща се пак завърши с 3 :)

кво ?
12-18-2006, 08:22
МНооо ясно от мен да знайте слушайте бате ви Боб марли дърпайте си от тревицата молете се на Джа Растафари да ви пази,помпаите мацките като няма мацки пляскайте маимунката,ходете на даскало(незнам по какъв повод но все пак ходете) и тъка :mrgreen:

kristina_ok
12-18-2006, 13:49
Ami po-dobre q zareji, za6toto tq ne zaslujava takav maloumen idiot kato tebe!

koalka
12-18-2006, 14:08
Хах,нищо не разбрах.

c0ca1na
12-18-2006, 14:09
неможеш да го разбереш , дори и да се опитваш -> в тази тема няма смисъл !

12-18-2006, 20:55
Абе как да няма смисал виж че те боде в очите смисала бе еи кво като имаш хубав подпис за нещо повече от мене ли се имаш бе еи тихо там ше викна момчетата и ад видиш аз ви питам като човек нешто вие всички тука сам виждал че разбирате помагате а какво се получи едно голямо ништо някаква курва ми чете морал некакав с ник кокаин ми обяснява как не требва да се пише ф форума след опотреба на наркутик и трета вика че не е разбрала другите ма подкрепят ама аз не ги питам тях питам форума изобщо аре по барзо че още иа даржа на телефона моита да и кажа какво ще праиме сас нашата свръзка

12-18-2006, 20:55
Абе как да няма смисал виж че те боде в очите смисала бе еи кво като имаш хубав подпис за нещо повече от мене ли се имаш бе еи тихо там ше викна момчетата и ад видиш аз ви питам като човек нешто вие всички тука сам виждал че разбирате помагате а какво се получи едно голямо ништо някаква курва ми чете морал некакав с ник кокаин ми обяснява как не требва да се пише ф форума след опотреба на наркутик и трета вика че не е разбрала другите ма подкрепят ама аз не ги питам тях питам форума изобщо аре по барзо че още иа даржа на телефона моита да и кажа какво ще праиме сас нашата свръзка

зле ми е
12-18-2006, 21:10
ас сам зле ми е