Влез

View Full Version : Аи хои я разбери...?

някои от сичките
12-17-2006, 22:09
добре начи става вапрос за едно момиче в което маи маи съм влюбен....та просто немога да я разбера ....начи секи ден сме заедно ( в смисъл вечер ходим каивенце шото е от компанията) та се покраи мен сяда праим си лаика варвим фаща ме под рака алата балата .... после праим по1-2 часа лаика в скупе ..... говорими с некви умалителни такива .... а аз като намекна нещо и та почва да се праи на луда..... е кога беще на скоро и писах обичам те тва онова тя ми вика да не си пиян....е хои обесняваи ... на другия ден ме вижда вика кви беха тия глупости дето ми ги писа вчера ммхмм ....... дгруг пример отиваме на бар та почва да ми скача ми се мята алата балата аз като се опитам да предприема нещо се дърпа ......е хои я разбери го ева .... и просто незнам кво да права дали да и кажа аджеба кво чуствам или и аз незнам вече..... но просто на моменти така се даржи се едно не се познаваме .... и напрао полудяваааам.......

Solitary
12-17-2006, 22:20
Съжалям че трябва да ти го кажа но - това че се държи така нищо не означава. Аз имам няколко приятелки с които си приказваме за всякакви неща в скайпа, ходим прегърнати или хванати за ръце понякога ,но сме си само приятели.
Трябва да поговориш с нея и да споделиш какво чувстваш, защото е възможен и варианта и тя да си пада по теб ...

MoHuTo
12-17-2006, 22:23
Оле с тва писане, мн трудно се разбира!Айде поне вземи да пишеш по-нормално, нищо не ти се разбира! И съм сигурна, че повечето като видят как е написано, даже няма да си направят труда да го прочетат!А относно по темата - съгласна съм със Solitary