View Full Version : Гаджето ми май си има любовник
От 2 години сме заедно и от известно време наблюдавам. Смени си прическата, начина на обличане изцяло, стила на поведение до някъде, дори купува различно, по-скъпо и секси бельо. Напоследък и не спи често с мен. Вечер не винаги си е в къщи и ей такива неща.
Да ли си има любовник? :-k
От 2 години сме заедно и от известно време наблюдавам. Смени си прическата, начина на обличане изцяло, стила на поведение до някъде, дори купува различно, по-скъпо и секси бельо. Напоследък и не спи често с мен. Вечер не винаги си е в къщи и ей такива неща.
Да ли си има любовник? :-k
Даже мога да се обзаложа че има
Много възможно ми се струва :-k
Щом сте от 2 години заедно, няма изведнъж да запо4не да се грижи пове4е за себе си, да си променя външния вид и да купува хубаво бельо заради теб - теб ве4е те е впе4атлила когато е трябвало, ве4е сте заедно и съответно не е необходимо да се старае толкова.
При жените е така - щом е сигурна 4е си си неин, няма да полага допълнителни услия, за да те впе4атли. Такива драсти4ни промени ше се дължат на това, 4е някой друг е заинтригуван от нея и съответно може би и тя от него.
Stefityyy
12-18-2006, 11:36
2006% che si ima :P
ne be bazikam se, ama naistina spored men na tam utiva rabotata
daje veche e utishla :(
+1 към "да, има си любовник" групата. Толкова е очевидно, че чак се чудя тази тема не е ли бъзик?
Не е бъзик!
И аз съм на мнение, че си има но исках да се допитам до повече хора тук.
Тогава как да върна нещата в своя полза? Да продължа ли да си "затварям очите"? Не ми е преблем да си има толкова, повече ми е кофти промяната в отношението и възможностите често да сме заедно, а и липсата на редовен секс.
Не е бъзик!
Тогава как да върна нещата в своя полза? Да продължа ли да си "затварям очите"? Не ми е преблем да си има толкова, повече ми е кофти промяната в отношението и възможностите често да сме заедно, а и липсата на редовен секс.
Ами ако не ти пре4и да спи и с други, хвани си и ти някоя за секса и няма да се оплакваш от хрони4ната му липса :wink:
kofti_nick
12-18-2006, 12:17
Абе мани я тая , ти да не си рогат добитак деева :evil:
JoeBanana
12-18-2006, 12:25
Тя е любовница на Игнасио - красивия, беден и мускулест коняр :mrgreen:
Не е задалжително да си има любовник, просто си живее живота , разкрасява се, излиза, вероятно и е омразнало да бъде 2 години все една и съща, по вероятно е ти и тази връзка да и е омръзнала ..
alexxgold
12-18-2006, 12:39
Наистина твърде много улики в полза на това да си има някого другиго. Лично моят характер не би ми разрешил да се примиря с такова положение, и би се случило нещо доста по-раничко.
Но щом ти можеш да го преживееш, голямо браво за целомъдреността. Много честно ще е, ако те удовлетворява тази "италианска" (така съм чувал, че казват...) връзка, да си намериш и ти друга. А пък ако си готов да я делиш с друг, стига да се държи идеално с теб (което ми се струва невъзможно) - в такъв случай просто НЕ МОГА да се поставя на твое място, демек не те разбирам. Мъжкото ми его отдавна би направило...нещо. Разговор, скандал евентуално...и т.н. Поне ни кажи с какво си заслужава ТЯ толкова МНОГО, че да я делиш с някого?!
Наистина твърде много улики в полза на това да си има някого другиго. Лично моят характер не би ми разрешил да се примиря с такова положение, и би се случило нещо доста по-раничко.
Но щом ти можеш да го преживееш, голямо браво за целомъдреността. Много честно ще е, ако те удовлетворява тази "италианска" (така съм чувал, че казват...) връзка, да си намериш и ти друга. А пък ако си готов да я делиш с друг, стига да се държи идеално с теб (което ми се струва невъзможно) - в такъв случай просто НЕ МОГА да се поставя на твое място, демек не те разбирам. Мъжкото ми его отдавна би направило...нещо. Разговор, скандал евентуално...и т.н. Поне ни кажи с какво си заслужава ТЯ толкова МНОГО, че да я делиш с някого?!
Може би проблема се крие и от възрастта... Тя е с година и няколко месеца по-голяма от мен. На 16 тръгнах с нея и ми е първата жена. Бил съм само с още две, без нейно знанание обаче, но не е същото. Към нея имам чувства и не мога да си представя света без нея. За това съм склонен да и простя всичко, само да си е при мен. Вече съм на 18, тя почти на 20... може би има увлечение и към някой по-голям, често ме нарича "дечко" предполагам най-вече вързастовата разлика е причина за всичко, но любовта няма граници.
Nonsense
12-18-2006, 12:59
Аз имам приятел от 3год. и за това време се променям постоянно и си купувам хубаво, скъпо бельо, но никога не съм изневерявала.Той също като теб мисли, че аз си имам някой или поне съм увлечена.Когато не съм си вкъщи се мотам с приятели.. предполагам тя прави същото.Не я обвинявай без наистина да си сигурен.Ако пък чак до такава степен я подозираш иди някъде, където ще е и тя, но без нейно знание.. направо я "сгащи"!
100% си има но гдокато не се увериш лично си остават само догадки затова предлагам да действаш по вапроса!!!!! и ако нещо ти трябва помощ ще го праснем!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Еми напълно е възможно.Но може и просто да променя външния си вид,да си купува бельото за теб.Незнам...
Не е задалжително да си има любовник, просто си живее живота , разкрасява се, излиза, вероятно и е омразнало да бъде 2 години все една и съща, по вероятно е ти и тази връзка да и е омръзнала ..
Първото разумно аргументирано мнение в тази тема. Атика е прав(а). Потърси причината да не спи особено често в себе си. На колко години е гаджето ти ? Щото ако за тези 2 години сте били заедно през по-голямата част от свободното ви време е нормално да започне да иска малко личен социален живот. Всеки си има лична територия, която е опасно да се пристъпва в интерес на връзката. Ако държиш твърде настоятелно да знаеш къде и с кой излиза, ако държиш тя навсякъде да те взема с теб, ако правиш физиономии когато ти каже, че днес не иска да се виждате е съвсем нормално. Ревността в случая ще ти направи само лоша шега. Недей да я питаш има ли си любовник (каквото и да значи това, защото реално погледнато вие двамата сте любовници), а просто я попитай защо контактите ви стават все по-редки. И запомни, че всеки има нужда от лично пространство, ако ще женени да сте.
Аз применро мразя да съм с гаджето си когато излизам на бира с приятели, както и да давам едва ли не писмен отчет кога и къде съм. Такива неща са в състояние да ме накарат да преразгледам сериозно връзката си.
gangbang
12-18-2006, 15:01
Според мен гаджето ти си е наред, но ти не си. Много си ревнив и ако продължаваш в същия дух ше я изгубиш или най-малкото наистина ще си намери любовник и ще ти прави рога. Още повече пък щом е по-голема от теб, мое си те врътка как си иска и нема се усетиш. Тука явно става въпрос за нещо съвсем друго, но не и за наличие на любовник. Вече ти го обясниха по-горе доста добре 8)
{Poison}
12-18-2006, 18:12
Ами има да,100%
sladoled
12-18-2006, 18:17
Май същината на въпроса е друга- а именно дали искаш още да си с нея и тя дали го иска. И по всичко изглежда, че имаш отговора.
хахах пич,на прав път си.Сигурна съм,че ти изневерява.Тва с бельото...хах все едно за мен слушам.Преди всяка изневяра се изръсвах яко за бельо-имах си по едно за всеки и даже си ги кръщавах(баси гаднярката дето съм) :mrgreen: \:D/
gangbang
12-19-2006, 06:29
А бе тя ако иска да го лъже, едва ли е причина смяната на бельото. Верно, че донякъде и това е критерии, ама според мен пича е прекалено ревнив :D
Ами,пич аз мисля,че си има любовник!
:idea: :idea: :idea: Един съват за да си сигурен:някой ден като излиза така "нафръцкана" отиди и ти след нея,така тайничко.С две думи:преследвай я.Ще видиш къде ходи,с кого се среща и ако имаш шанс дори какво прави!
Предполагам,че съм била полеезна. :? :? :?
чао!
DitmataMC
12-22-2006, 02:45
Jenite sa ku4ki i pri vskqka dobra vyzmojnost 6e ti zabiqt noj v gurba,tyi 4e misli mu...zabivai im gi ti,predi te na teb :shock: \:D/
panterata
12-22-2006, 11:53
може и все още да си няма :) а да е в процес на "хващане" на любовник , така че ако я обичаш се опитай да я спреш и да се оправите. но може и да си въобразяваш не може да си сигурен! тя може да си смени стила и повлияна от някоя приятелка например която и казва "хайде да ходим за дрешки, за нз си кфо бельо и т.н" просто поговори с нея.. кажи и какво мислиш и такам :) дано не ти изневерява ти си я познаваш.. можеш ли да и имаш доверие?!
malka_sladuranka
12-22-2006, 13:41
според мен проблема ти е не толкова дали има любовник или не...а дали не си и омръзнал за това време..
Пепи Пекторалиса
12-22-2006, 14:05
Трови я с живак. :smt013
Аз лично харесвам да си купувам ново бельо и да се грижа за себе си, заради самата мене си и заради приятеля ми, с който съм от 2 години.
kaloqn_pe6o
12-22-2006, 21:42
с това бельо стана ебати драмата.е за две години момичето няма ли да си купи ново бельо или ще си ходи само със старото.
Mastodont
12-22-2006, 21:53
:shock: :smt119 :shock:
Може и да има, друг е въпроса какво трябва да направиш ти. Може да проведеш малко разследване...
Най-вероятно да. Но те съветвам вместо да седиш и да се чудиш има ли няма ли да поразследваш малко къде ходи и с кого.
gangbang
12-23-2006, 15:09
Най-вероятно да. Но те съветвам вместо да седиш и да се чудиш има ли няма ли да поразследваш малко къде ходи и с кого.
Бонд, Джеймс Бонд :mrgreen:
Тва с разследването си е чиста загуба на време, тя мацката ако е решила да е с друг, пича по добре да не се хаби, ми да и бие шута и да скача на следващата. Жени колко искаш свободни :D
The`G_i_r_l
12-23-2006, 15:58
Възможно е...по-добре поговори с нея по този въпрос :-k
Disorder
12-23-2006, 16:31
Хаха, аз пък си мислех, че смяната на бельото е заради хигиената, а закопуването на ново такова - просто защото няма цял живот да ходим с едно и също. Що за глупост? И освен всичко казано до тук ще добавя, че липсата на редовен секс може да се дължи и на това, че сте заедно вече две години и ако и двамата нищо не правите за да разнообразите сексуалния си живот, едва ли скоро секса ще зачести.
plati na detektiv i 6te razbere6 istinata
Не е бъзик!
Защо просто не седнете и сериозно да я попиташ?
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 01:58
Ако ти е трудно да намериш живак, купи диазепам от аптеката и направи един-два силни космополитъна да пийне момичето. Преди това 1-2 диазепамчета. Повече нема ти изневерява, вервай ми. :wink: