PDA

View Full Version : egoistka li sam?

egoistka li sam?
12-18-2006, 12:11
spored vas egoisti4no li e se da sam nedovolna ot mom4etata i da tarsq po dobar i po dobar?vie egoisti li sete?i tva dali sae dalji na visokoto mi samo4ustvie naposledak? of ujas.............kvo da pravq,trqabva da se promenq!

12-18-2006, 12:18
ДА :evil:

Atika
12-18-2006, 12:21
Винаги трябва да имаш самочувствие и да си по малко егоист, но не прекалено .. това е нормално да се целиш все по нависоко и нависоко, ако си намирала някой да те заведе на последното стъпало на щастието, сега е естествено по надалу по сталбичката да не ти харесва ..

iiirish
12-18-2006, 12:21
не е егоистично да търсиш по-добър от предишния! все пак всеки иска да е възможно най-щастлив и това би му го осигурил само най-подходящия човек! но определено е егоистично да имаш прекалено високо самочувствие! ако продължаваш с това ще дойде момент, когато много от момчетата ще те избягват именно заради това

koalka
12-18-2006, 13:51
Не си егоистка според мен.Просто искаш нещо по-добро и по-добро за себе си.

kobrichka
12-18-2006, 14:06
не е егоистично да търсиш по-добър от предишния! все пак всеки иска да е възможно най-щастлив и това би му го осигурил само най-подходящия човек! но определено е егоистично да имаш прекалено високо самочувствие! ако продължаваш с това ще дойде момент, когато много от момчетата ще те избягват именно заради това

=D> напълно съм съгласна,няма какво повече да се каже

sLaDicHK{}7{}
12-18-2006, 14:52
не бих казала,че си егоистка-аз бях в същата ситуация,приятелят ми не ми обръщаше внимание и за него бяха най-вайни приятелите и фитнеса.Не се виждахме по цяла седмица и се разделихме миналата сряда...така че няма да се притесняваш-не си единствена :-k

Tender Poison
12-18-2006, 14:52
Ми като цяло си като всяко момиче,всяка търси най-доброто за себе си или поне тва което тя смята за най-добро,но не прекалявай ;-)

mer4eto
12-18-2006, 15:11
mi ne si egoistka tova e napalno normalno vse pak seki si ima svoi vkus za mom4eta.ako ne haresvahs haraktera mu ili ne6to ot toq rod est.4e she tarsish dr

Barbie
12-18-2006, 15:18
Не. Имаш право да търсиш, докато не намериш някого, с когото ще се чувстваш идеално. "По-добър" е прекалено субективно и неясно понятие - по-точно търсиш по-подходящ. Не се задоволявай с някого, с когото не си сигурна, че искаш да бъдеш. Трябва ти човек, с когото да си щастлива и това не е егоизъм.

sherry
12-18-2006, 16:20
Повечето от нас са егоисти. Винаги търсим нещо повече. Все не сме доволни. Понякога е добре това, че търсим, но когато ставаме твърде критични, бъркаме. Защото всеки има положителни И ОТРИЦАТЕЛНИ качества, лесно е да виждаме само лошото. Всеки го вижда. По - трудно е да видим хубавото. И да го оценим. Няма перфектни хора, не търси такъв. Търси някой, който да те обича, привлича и да му имаш доверие, той е напълно достатъчен, за да озари живота ти с щастие.

teardrop
12-18-2006, 16:21
Повечето от нас са егоисти. Винаги търсим нещо повече. Все не сме доволни. Понякога е добре това, че търсим, но когато ставаме твърде критични, бъркаме. Защото всеки има положителни И ОТРИЦАТЕЛНИ качества, лесно е да виждаме само лошото. Всеки го вижда. По - трудно е да видим хубавото. И да го оценим. Няма перфектни хора, не търси такъв. Търси някой, който да те обича, привлича и да му имаш доверие, той е напълно достатъчен, за да озари живота ти с щастие.

Th3WildAng3l
12-18-2006, 17:56
Хах .. същата съм. Прекалено много изисквания, когато някой не отговаря на всички просто прекратявам връзката. Да гадно е, да, не е особено приятно за другия, обаче като усещам, че нещо не върви как да продължавам такава връзка - просто не мога. И не мисля че е егоистично .. или ако е егоистично то е в границите на нормалното.

lost_girl
12-19-2006, 08:19
Винаги трябва да имаш самочувствие и да си по малко егоист, но не прекалено .. това е нормално да се целиш все по нависоко и нависоко, ако си намирала някой да те заведе на последното стъпало на щастието, сега е естествено по надалу по сталбичката да не ти харесва ..

така си е

vvs_go
12-19-2006, 10:08
kvo zna4i po dobyr ti ili go haresva6 ili ne

dEnIsTy
12-19-2006, 10:45

angel with broken wings
12-19-2006, 13:15

съгласна! но си помисли и дали ще ти е хубаво ако човекът до теб-твоят приятел си търси по-добра, а?

SouL^*DiViNe
12-19-2006, 13:20
Syglasna sym s Atika =D>

JaklinA
12-20-2006, 16:45
ако смяташ че си егоистка значи и аз съм такава защтото и аз също съм недоволна от момчетата незнам аз мисля че е нормално да търсиш по добър