View Full Version : egoistka li sam?
egoistka li sam?
12-18-2006, 12:11
spored vas egoisti4no li e se da sam nedovolna ot mom4etata i da tarsq po dobar i po dobar?vie egoisti li sete?i tva dali sae dalji na visokoto mi samo4ustvie naposledak? of ujas.............kvo da pravq,trqabva da se promenq!
Винаги трябва да имаш самочувствие и да си по малко егоист, но не прекалено .. това е нормално да се целиш все по нависоко и нависоко, ако си намирала някой да те заведе на последното стъпало на щастието, сега е естествено по надалу по сталбичката да не ти харесва ..
не е егоистично да търсиш по-добър от предишния! все пак всеки иска да е възможно най-щастлив и това би му го осигурил само най-подходящия човек! но определено е егоистично да имаш прекалено високо самочувствие! ако продължаваш с това ще дойде момент, когато много от момчетата ще те избягват именно заради това
Не си егоистка според мен.Просто искаш нещо по-добро и по-добро за себе си.
kobrichka
12-18-2006, 14:06
не е егоистично да търсиш по-добър от предишния! все пак всеки иска да е възможно най-щастлив и това би му го осигурил само най-подходящия човек! но определено е егоистично да имаш прекалено високо самочувствие! ако продължаваш с това ще дойде момент, когато много от момчетата ще те избягват именно заради това
=D> напълно съм съгласна,няма какво повече да се каже
sLaDicHK{}7{}
12-18-2006, 14:52
не бих казала,че си егоистка-аз бях в същата ситуация,приятелят ми не ми обръщаше внимание и за него бяха най-вайни приятелите и фитнеса.Не се виждахме по цяла седмица и се разделихме миналата сряда...така че няма да се притесняваш-не си единствена :-k
Tender Poison
12-18-2006, 14:52
Ми като цяло си като всяко момиче,всяка търси най-доброто за себе си или поне тва което тя смята за най-добро,но не прекалявай ;-)
mi ne si egoistka tova e napalno normalno vse pak seki si ima svoi vkus za mom4eta.ako ne haresvahs haraktera mu ili ne6to ot toq rod est.4e she tarsish dr
Не. Имаш право да търсиш, докато не намериш някого, с когото ще се чувстваш идеално. "По-добър" е прекалено субективно и неясно понятие - по-точно търсиш по-подходящ. Не се задоволявай с някого, с когото не си сигурна, че искаш да бъдеш. Трябва ти човек, с когото да си щастлива и това не е егоизъм.
Повечето от нас са егоисти. Винаги търсим нещо повече. Все не сме доволни. Понякога е добре това, че търсим, но когато ставаме твърде критични, бъркаме. Защото всеки има положителни И ОТРИЦАТЕЛНИ качества, лесно е да виждаме само лошото. Всеки го вижда. По - трудно е да видим хубавото. И да го оценим. Няма перфектни хора, не търси такъв. Търси някой, който да те обича, привлича и да му имаш доверие, той е напълно достатъчен, за да озари живота ти с щастие.
teardrop
12-18-2006, 16:21
Повечето от нас са егоисти. Винаги търсим нещо повече. Все не сме доволни. Понякога е добре това, че търсим, но когато ставаме твърде критични, бъркаме. Защото всеки има положителни И ОТРИЦАТЕЛНИ качества, лесно е да виждаме само лошото. Всеки го вижда. По - трудно е да видим хубавото. И да го оценим. Няма перфектни хора, не търси такъв. Търси някой, който да те обича, привлича и да му имаш доверие, той е напълно достатъчен, за да озари живота ти с щастие.
Th3WildAng3l
12-18-2006, 17:56
Хах .. същата съм. Прекалено много изисквания, когато някой не отговаря на всички просто прекратявам връзката. Да гадно е, да, не е особено приятно за другия, обаче като усещам, че нещо не върви как да продължавам такава връзка - просто не мога. И не мисля че е егоистично .. или ако е егоистично то е в границите на нормалното.
lost_girl
12-19-2006, 08:19
Винаги трябва да имаш самочувствие и да си по малко егоист, но не прекалено .. това е нормално да се целиш все по нависоко и нависоко, ако си намирала някой да те заведе на последното стъпало на щастието, сега е естествено по надалу по сталбичката да не ти харесва ..
така си е
kvo zna4i po dobyr ti ili go haresva6 ili ne
angel with broken wings
12-19-2006, 13:15
съгласна! но си помисли и дали ще ти е хубаво ако човекът до теб-твоят приятел си търси по-добра, а?
SouL^*DiViNe
12-19-2006, 13:20
Syglasna sym s Atika =D>
ако смяташ че си егоистка значи и аз съм такава защтото и аз също съм недоволна от момчетата незнам аз мисля че е нормално да търсиш по добър