View Full Version : Искам да прелъстя учителката си по Български език
чейнчаджията
12-18-2006, 13:37
Значи, съвсем не се ебавам. Учителката е много готина мацка на 34 години, с перфектна фигура. Много свободно се държи с всички ученици. Дори знам за нея, че си пада по-млади момчета, защото има гадже на 28 :!: Искам да я отнема от него и да я спечеля за себе си. Аз съм в 12 клас и ставам пълнолетен. Няма да има пролем със закона. Въпроса е какъв да ми е подхода?
JoeBanana
12-18-2006, 13:38
почвай да й четеш Яворов :mrgreen:
Da nai-dobriq wariant e da si q wikash na chastni uroci :twisted:
Хахах, напиши й разбиващо есе с фройдистки елементи и да се представиш в него като the big bad boy. Накарай я да те нарича "най-добрия ми ученик". Върти се край нея след края на часа, обсъждайте неща от извън урока - разбери каква литература харесва (руска, западна, източна, нека ти препоръча нещо за четене).. Търси физическо докосване.. И някоя вечер втора смяна я опъни на катедрата МУХАХАХАХАХА!!
Забележка: Не вярвам да имаш какъвто и да е шанс, но.. Човек успява, защото пробва! :twisted:
haha ima6e edin takuv film :) mnogo go vurtqha doskoro po D+ mai ... a po temataa...vij sega 28/35 biva....ama 18/35 :-k :-s e sq ako si tvurdo re6en..ami da naistina-hodi na konsultacii razni,tva onva...ne razbira6,kara6 i da ti obqsnqva...nau4i koga i e rd-to i i kupi ne6ti4ko,zaradvai q ;) puk 6tom e s teen-harakter...leko q podpitvai taka"G-jo ae na kafence,diskoteka"...be podhodi kakto kogato svalq6 nqkoq macka,ama malko po-seriozno...trudno mi se vijda,no nqma ni6to nevuzmojno \:D/ uspeh
alexxgold
12-18-2006, 13:56
(Гласът на песимиста ми го говори) Ако си блестящ, старателен, отличен, неповторим, положително-уникален по литература,... може да си вдигнеш шансовете от 0,01% на 0,05%.
П.П. Явно толкова си увлечен от българския език ( :lol: лол), че си позарязал математиката [-X ...Глей ся: 34-28=6; 34-18=16. Демек има разлика между двете разлики, някак си, разбираш ли?
д-р Посмъртов
12-18-2006, 13:57
Поначало учителките по български език са много нежни души и искат специално внимание.Пробвайте с груба анадолска прегръдка от задната част на тялото,докато е сама в стаята.Ако не помогне и ви вкарат в затвора,не се отчайвайте-в пандиза има много "учителки",които могат да ви решат проблема. =P~
gangbang
12-18-2006, 16:17
Никакъв шанс. Дори да се държи супер свободно с теб. Дори да си го помисли и тя. В крайна сметка мисля, че ще се спре. Но поне може да лъскаш с мисълта за нея дълго време :mrgreen:
Човече нищо лично но ТИ СИ ИЗВРАТЕН :wink:
JoeBanana
12-18-2006, 16:24
що ве аз в 7 клас найш ква точилка имах по английски - кака Елена ох батьоооо
но не се получи по обективни причини :mrgreen:
Tq e bila lezbiika ?! :-s :-s hihi :::
JoeBanana
12-18-2006, 16:25
Tq e bila lezbiika ?! :-s :-s hihi :::
тц, още не ми беше пораснала чурката :mrgreen:
nai_shtastlivata
12-18-2006, 16:31
браво пичага мога да ти кажа само>>> 1.СВАЛЯЙ Я!!! Може да се получи нещо.Покажии че си маж (че можеш да ебеш де) :lol:
mercedes_bentz
12-18-2006, 16:40
Никакъв шанс. Дори да се държи супер свободно с теб. Дори да си го помисли и тя. В крайна сметка мисля, че ще се спре. Но поне може да лъскаш с мисълта за нея дълго време :mrgreen:
хахахахахахааахахахhttp://members.webleit.com/upload/avatar.jpg
Хахаха!! И АЗ ИМАХ ЯКА КАКА ЕЛЕНА ПО АНГЛИЙСКИ В СЕДМИ КЛАС! Мале, какви крака! Мале, какво деколте! =P~ =P~ =P~
JoeBanana
12-18-2006, 18:58
беше и рускиня на всичкото отгоре, една русичка, с едни сини очи, мноо як глас
и както каза колегата отгоре кви крака, кви цици
Аз моята учителка по Български не я пипам (Бъттк0 й е хвърлил око :-) )
А по темата : докажи и че това че си малък незначи че мислиш като другите си връснци......и е твоя :-)
No|Problem
12-18-2006, 19:01
pf mn durta e ima mn po qki macki na tvoqta vuzrast
А по темата : докажи и че това че си малък незначи че мислиш като другите си връснци......и е твоя :-)
Fyrlil i e toi ...
Mechta mi e ... :twisted:
Fyrlil i e toi ...
Mechta mi e ... :twisted:
Е нее ! Аз непознавам нормален човек , който да не иска да тресне Жорето........смисъл да я тресне с нещо тежко по главата :wink:
dokato si namestfa chineto ;) :!: :?:
mercedes_bentz
12-18-2006, 19:44
Хахаха!! И АЗ ИМАХ ЯКА КАКА ЕЛЕНА ПО АНГЛИЙСКИ В СЕДМИ КЛАС! Мале, какви крака! Мале, какво деколте! =P~ =P~ =P~
ммм дам явно точно в 7ми клас са оставили в нашето подсъзнание следи тези учителки по АНГЛИЙСКИ и само каква имах не истина и винаги се барваше с супер къси полички само леко да се надигнеше на дъската да пише и всички падахме от столовете :-({|=
pf mn durta e ima mn po qki macki na tvoqta vuzrast
Всеки луд с номера си........явно има такива предпочитания момчето :shock:
Ех, спомени...
В осми клас ми предподаваше едно арменче - Ефросиния. Ах, какви крака имаше това момиче.
i moita po angliiski v 7mi klas beshe elena ...
a po temata spored men nqmashj mn golqm shans se pak tq e po golqma puk na tva otgore si ima priqtel puk i na tova otgore nqmat tolkova golqma razlika :))) prosto se otkaji a ako tolkova mn iskash davai po...nejno :) interesuvai se p[ove4e ot predmeta i i se podmazwai i takis raboti :)
freaky_FK
12-18-2006, 19:59
ti ne si dobre hahahahahahhahaha napishi na klasnoto lubovno pismo ili si q pokani lichno na bala huhuhuhuhuhuhu
Я па искам да прелъстя една наборка на баба ми!На 71 години е имам ли шанс?
JoeBanana
12-18-2006, 20:15
Я па искам да прелъстя една наборка на баба ми!На 71 години е имам ли шанс?
едно кисело мляко и е твоя :mrgreen:
Не става,иска и хапчета против паркинсон и 3 пакетчета лимонтозо! :(
Купи и два чифта плетени чорапи и няма начин да ти устои ](*,) :smt119 :smt043
malka_sladuranka
12-18-2006, 21:26
рецитираи Шекспир :-s
хахах, и нашата носеше хипер къси полички. любимият ни трик бе: докато тя се разхожда между чиновете, някой от първите си изпуска химикалката на земята и тя се навежда да я вдигне =P~ =P~ =P~
Аз съм опъвал даскалката си по математика когато бях 12 клас.Тя беше на 30 и си имаше мъж и деца,ама успях да я прасна с финес.Тънките номерца с тъпачките на твоята възраст не минават,ама аз напипах подхода към моята с няколко имрпвизирани консултации след часовете.Проверих какво са правели преди 12 години тогавашните 18 годинишни,прегледах католизите с романтичните филми от тогава и си намерихме странична темичка за разговор и вече стана лесно :oops:
Значи, съвсем не се ебавам. Учителката е много готина мацка на 34 години, с перфектна фигура. Много свободно се държи с всички ученици. Дори знам за нея, че си пада по-млади момчета, защото има гадже на 28 :!: Искам да я отнема от него и да я спечеля за себе си. Аз съм в 12 клас и ставам пълнолетен. Няма да има пролем със закона. Въпроса е какъв да ми е подхода?
Подхода е следния- просто излизаш от тоя филм!
gangbang
12-19-2006, 07:31
Еротичните фантазии с учителки бързо се разпалват тук :-D Ако некоя чете форума (а не е изключено) ше започне да се облича като монахиня :lol:
Siseetoo
12-19-2006, 16:07
(Гласът на песимиста ми го говори) Ако си блестящ, старателен, отличен, неповторим, положително-уникален по литература,... може да си вдигнеш шансовете от 0,01% на 0,05%.
П.П. Явно толкова си увлечен от българския език ( :lol: лол), че си позарязал математиката [-X ...Глей ся: 34-28=6; 34-18=16. Демек има разлика между двете разлики, някак си, разбираш ли?
РЕСПЕКТ =D> =D> 8)
луд ли си бе земи я в тоалетната 8-[
Аз сега съм осми клас и каква мацка ми преподава по литература и български.Тя е на 28 години има дете на 6 години.Голямо лице е :)
olive_oil
12-20-2006, 18:51
хах с поема!