View Full Version : Amm..problem li e!?
Ox neznam za6to go pyskam v saita no eto
V4era s priqtelq mi se gy6kaxme i toi se be6e nadurvil....az po4nax da go galq po penisa i toi ze 4e svur6i v rukata me ;(
Kakvo moje da e stanalo..ot pretesnenie li..za pruv put 6tqxme da go pravim ili moje ne6to da my ima HELP ME
Ot sega da znaesh ... taka nemoje da zabremeneesh ...
Sho pa trqbwa da ima problem ... moje prosto da mu e doshlo wremeto za izstrelwane !
Первъзбудил се е !
и преди да питаш........ неможе да забременееш и няма никакъв проблем , но просто от отдавна не се е "освобождавал от напрежението" и му е дошло времето ;) , което няма какво толкова да те стряска ! :-)
Vercetti
12-18-2006, 14:30
ХАХАХА. По темата - сигурно е девствен или не го е правил в скоро време :lol:
Stefityyy
12-18-2006, 14:33
HAHAHHAHA
Ox neznam za6to go pyskam v saita no eto
V4era s priqtelq mi se gy6kaxme i toi se be6e nadurvil....az po4nax da go galq po penisa i toi ze 4e svur6i v rukata me ;(
Kakvo moje da e stanalo..ot pretesnenie li..za pruv put 6tqxme da go pravim ili moje ne6to da my ima HELP ME
Щото е бил мн възбуден. Кажи му да ти бара гъделника да видим ня ли да свършиш и ти, и слд тва авера ти и той да пише тука дали ти има нещо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bulgarche
12-19-2006, 07:40
Ако е имало притеснение, точно това е нямало да го има. Каакъв ти е проблема, че е свърил? Стояла си на сухо ли какво?
Sho pa trqbwa da ima problem ... moje prosto da mu e doshlo wremeto za izstrelwane ! МУХАХАХАХАХАХАХАХ
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005