PDA

View Full Version : Pls! Daite mi sabet!!!Pls!- momi4eta pomagaite....

djinkyto0o^sad
12-18-2006, 15:33
Ami zna44iii problem1t mi e tak1v....Na 12 sam i teja 53 kg a sam visoka 158?!?! :oops: :oops: :oops: :oops: Tova normalno li e? Daite nqmakva dieta da stana pone 47-48 !!!! PLS!!!PLS!!! PLS!!! Do lqtoto iskam da sam vav dobra formaaaa!!!! I po to4no za dupeto i bedrata nqkakvo uprajnenie zaotslabvaaneeeee..... :oops: :cry: :cry: Thank's :( :)

Kaliq
12-18-2006, 15:59
Форумът е пълен с някви лапета на по 12-14 години,които искат да отслабват--каква диета на тия години бе хора,добре ли сте [-X

12-18-2006, 16:03
Форумът е пълен с някви лапета на по 12-14 години,които искат да отслабват--каква диета на тия години бе хора,добре ли сте [-X
i plus tova ima tolkova po-tejki slu4ai prosto nema mqsto za panika

12-18-2006, 16:05
Здравей, според мен 58кг. не е много, защото всеки има различна натура. Аз съм на 13 и съм 42кг., на 12 години бях 39кг /тогава всички викаха, че съм много слаба/. Но просто сега и аз и ти сме в такава възраст, че тялото се развива и е съвсем нормално да растеш. Разбира се имаме още много да растем. Не ти препоръчвам да се подлагаш на тежки диети, организма ти е млад и не е хубаво да го лишаваш от храна. Мисли за здравето си! Най-полезно е да се занимаваш със спорт, така ще развиваш и оформяш по-добро тяло.
До лятото има много време, килограмите се свалят лесно, но трудно се поддържа фигурата. Може да правиш лека гимнастика всеки ден- има много упражнения за стягане на бедрата. Аз се занимавам с йога.
Но ако си решила сериозно да се подлагаш на диети, виж в този сайт: http://rozali.com
Там има много упражнения и диети, но внимавай какво си избираш. Не се натоварвай, прави това, което ти е по силите. Избягвай мазните и нездравословни храни, спортувай...
Така след години ще оформиш перфектното тяло.
Просто на тези години няма как да не усетиш промяна в теглото си.

eling
12-18-2006, 16:11

На тези години тялото се развива. Не се подлагай на диети, не е здравословно. Може да си навлечеш много неприятности ако се лишаваш от храна. Просто подбирай най-здравословната, повече плодове и спортувай.
Калия, "лапенцата" на 12-13 години също са хора. И те си мечтаят да имат тела като на фотомоделите, които гледат по реклами и списания. Но всяко момиче си мисли, че е дебело и само гледа да си навреди на здравето като се лишава от храна. На тази възраст тялото се променя много...
И все пак и аз не ти препоръчвам да се подлагаш на диети!

12-18-2006, 17:05
spokoino na tazi vuzrast ti rastej kato se iztegli6 vsi4ko 6te si doide an mqstoto ;)

SweetYGirL93
12-18-2006, 18:21
Спокойно и аз съм на 13 и съм 40-45 а съм висока 1,50 ама не ми пука и изобщо не спазвам диети и некфи такива ама щом толко даржиш да отслабнеш спортувай недей да пазиш никфи диети
Карането на колело е добре за бедрата :) айде успех

ludo_mace
12-18-2006, 18:44
Никви диети, бе, алоооо, на 12 си #-o Като си толкова на зор- ходи на плуване всяка седмица и няма как да не усетиш промяната :roll:

Djinkyto0o^sad
12-19-2006, 07:29
Blagodarq vi za savetite :) no iskam da vi kaja 4e ot 7 godi6na treniram pluvane i t'va nqma efekt,taka ili ina4e az si treniram!!!! :) 6te vzema da se vslu6am v savetite vi nqma da pravq nikvi dieti ,a 6te sportuvam i 6te si pravq gimnastikaa!!!! :) :) :) Mersiiii na vsi4kiii!!!!! :*

brain_stew
12-19-2006, 12:08
Blagodarq vi za savetite :) no iskam da vi kaja 4e ot 7 godi6na treniram pluvane i t'va nqma efekt,taka ili ina4e az si treniram!!!! :) 6te vzema da se vslu6am v savetite vi nqma da pravq nikvi dieti ,a 6te sportuvam i 6te si pravq gimnastikaa!!!! :) :) :) Mersiiii na vsi4kiii!!!!! :*

Мдам...тва е най-доброто, което можеш да направиш за себе си!Диетите само щи сбъркат организма...Плуването е тренинг повече на дробовете, отколкото на мускулите (не че няма ефект де)!Пробвай с нещо с повече тичане...баскетбол би ти се отразил добре, ще издължи фигурата ти!Хубаво е че се вслуша и дано не използваш дието, просто е глупаво...ако прекъснеш диетата килограмите ще се натрупат наново и ще се махнат по-трудно!

Плюс тва никой не е перфектен! :wink: Айде успех!

{Poison}
12-19-2006, 12:45
Аз съм вманиачена на тема отслабване ,но няма са стане с диета или ще е само временно,трябва ти доста спорт,да не е фитнес,защото от него се трупа маса,например аеробика,бягане,каране на колело,съчетано с добър хранителен режим без хляб,сладко и пържено-това е.На 12 години си и не ти трябва диета,защото тялото ти още не се е оформила и тепърва ще добива форма,момичетата в тази възраст са по "тромави"така да се каже.

kati_0513
12-19-2006, 13:19

Абсолютно...
в новлизанто в пубертета до към 18 години костите на тялото придобиват тази здравина, която след 20 годишнина се постига за около 30 години. Точно тук е грешкатана младите, че се подлагат на диети когато не трябва и правят глупости с цел- нямаляванена килограмите...Аз съм на 16, в началото на учебната година бях 53- 54кг., висока съм 158 см., а сега съм 48 кг., как го постигнах ли?- с ходене пеша от вкъщи до училище и обратно... само с движение може да се постигне нещо хубаво...

Dragon
12-19-2006, 17:58
i plus tova ima tolkova po-tejki slu4ai prosto nema mqsto za panika
podkrepqm

KaRameL_f
12-19-2006, 19:12
Има вече мн такива теми ако иска6 се разрови и виж диетите въпреки според мене не ти е нужна диета.Ти решаваш какво ще правиш.

12-20-2006, 10:54
ako tolkova iska6 da otslabne6 po dobre trenirai ne6to (mnogo pomaga-izpitala sam go). no dietite gi zabravi! ! ! !

Djinkyto0o^sad
12-20-2006, 14:35
Mersi wi za savetite!Ama kolko p1ti trqq vi kazvam 4e treniram ot 7 god pluvane i ot 9 god. teniss???? Eeee....... mc ! :)

simemel
12-20-2006, 20:03
SPORT!!! samo tva 6e te opravi a i e po-priqtno ot nqkakvi si dieti.