View Full Version : Otmy6tenie...za biv6iq - predlojeniq
Гостенка
12-18-2006, 15:59
Priemam vsqkakvi oferti za nomera za otmy6tenie na biv6iq mi priqtel koito me zarqza po vyzmojno nai- gadniq na4in. V momenta se pravi na vajen i ne me zabelqzva, a se vyrti s drugi momi4eta, koeto adski mnogo me iznervq. Moje bi o6te izpitvam ne6to kym nego, no iskam da go zabravq .. i da mu go vyrna tupkano :evil: Priemam vsqkakvi idei. Mersi :twisted:
mercedes_bentz
12-18-2006, 16:03
хах това е много яко ми може да почнеш да излизаш с някой негов приятел и да се държиш така както не си се държала с него 2 почваш да му съсипваш живота!!!!включваш му се в чата и почваш да му говориш как докато си била с него си се целувала с някой друг и също така си го лъгала за всичко свързано с тебе(нядявам се да ти свърши работа)
Каквото и да направиш все ще си жалка ..
.. и все пак най-извратеното отмащение според мен е да спиш с най-добрия му приятел ..
Не се прави на Господ, съдбата си знае работата, той ако наранява умишлено другите, ще му се върне...
Ще го ядосаш най - много, ако му отвърнеш в безразличие. Ама пълно. Все едно никога не си го познавала.
.. и все пак най-извратеното отмащение според мен е да спиш с най-добрия му приятел ..
Ако не му пука за нея, най-вероятно преебаната пак да е тя, защото са я ебали, без чувства, без нищо. После ще я изкара курва, а дори пак да не и обръща внимание, ще имат още една тема за разговор с приятеля си и най-много да я ебават после. Абе, ако наистина тотално на му пука за нея това е отмъщение към самата нея, а не към него. :-({|=
mnogomili4kata-sf
12-18-2006, 16:51
Не се прави на Господ, съдбата си знае работата, той ако наранява умишлено другите, ще му се върне...
Ще го ядосан най - много, ако му отвърнеш в безразличие. Ама пълно. Все едно никога не си го познавала.
Баш така си е
He3HauKa
12-18-2006, 16:53
Щом няма чувства към теб единственото което ще постигнеш е да се направиш на клоун.Много по-добре би било да го подминеш с гордо вдигната глава,така поне ще те уважава
abe mace skroi mu nekoi qk nomer:taka sblijavash se s momi4etata s koito hodi ogovarqsh gi da go zavedat f nekoi leglo da go sablekat i da mu zemat drehite :D posle da go snimat gol i da raznesat iz cqloto daskalo.dosta kovarno otmashtenie :D daje bih kazaha sladko :D:D:D:D aaaaaa i nai ve4e da go zavarjat :D da ne shava :D:D:D:d
.. и все пак най-извратеното отмащение според мен е да спиш с най-добрия му приятел ..Да,но ако имаше чувства,ама така при положение,че не изпитва нищо няма да му пука според мен.
Пусни някакъв слух който ще го накара да потъне в дън земя (че му е малка пишката, че само като те види гола свършва, че се напикава нощно време) измисли някаква гадна история след което и ти се направи на важна ...
teardrop
12-18-2006, 17:18
Ще го ядосан най - много, ако му отвърнеш в безразличие. Ама пълно. Все едно никога не си го познавала.
Абсолютно!
Абсолютно!
saglasna sam ne se pravi na tova koeto ne si.Kato nqma 4uvstva nqma gi
Otmystitelkata
12-19-2006, 09:11
Blagodarq mnogo za vsi4kite syveti! Metodyt s ignoriraneto zasega vyrvi dobre, a i dori use6tam, 4e do nqkakva stepen go drazni,koeto u4udi i men samata :twisted: O6te vednyj mersi, 4e se otzovahte, a priemam i o6te predlojeniq... jajdata za myst ne e iz4eznala :evil:
nameri si nov i se opitai da zabrai6 stariq trqq si mnoo typa za da se zanimaa6 sys stariq
.. и все пак най-извратеното отмащение според мен е да спиш с най-добрия му приятел ..Да,но ако имаше чувства,ама така при положение,че не изпитва нищо няма да му пука според мен.
ludo_mace
12-19-2006, 13:34
Пусни някакъв слух който ще го накара да потъне в дън земя (че му е малка пишката, че само като те види гола свършва, че се напикава нощно време) измисли някаква гадна история след което и ти се направи на важна ...+ пълен игнор :wink: Всичко друго само ще те накара да изглеждаш жалка [-X
Th3WildAng3l
12-19-2006, 14:43
Покажи му че си щастлива и без него .
Ако искаш да направиш някакъв номер: сдуши с някое от момичетата, с които той се размотава и почни да и говориш за връзката ви - ако искаш можеш и да послъжеш малко. Иии малко по малко я отдалечавай от него.
kobrichka
12-19-2006, 15:19
Според мен е супер глупаво да отмащаваш на някого които те е зарязал.Не мисля че ще постигнеш нещо,ако той не те харесва каквото и да правиш на него ще му е все едно дали ще спиш с приятеля му,или с които и да било.Просто ще му дадеш тема за разговор ако преспиш с приятеля му и ще те обявят за к***а.Ще доиде време и той ще си плати за това което ти е направил,рано или късно ще си плати.
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-19-2006, 16:23
Ще го ядосаш най - много, ако му отвърнеш в безразличие. Ама пълно. Все едно никога не си го познавала.
Предложението ми е...намери си занимание.
Някой каза, че каквото и да направиш, ще си жалка.Ами, да, така е.По-добре си вземи хамстер и не се занимавай с глупости.
Real Love :))))
12-19-2006, 18:11
hehh ama tyk imalo mn sadisti be, otkoga stanahme tolkova pravedni 4e daje zagovorihme za Gospod, aide aide...da ne preigravame :)
Horaa q se poosaznaite malko 4e vie izglejdate jalki!!!!
I sega po temata: davai, 6te se po4uvstva6 nai malkoto po dobre, kogato my otmastish, a tva dali 6te izglejdash jalka zavisi ot na4ina po koito 6te otma6tavash :)
Da vidim sega, zn li na kakvo my se kazva mrusen nomer:
1\ kypon, alkohol - \predpogam 4e pie\, napiva se\moje da my pomognesh malko\, i sledvat snimki, ebavki.........daje moje da pusneh nqkoq v neta, i kato "dobro momiche" da my pusnesh link4e da se vidi
2\s negovite veshti interesno za6to mogat da se sly4vat stranni ne6ta \e ako imash dostap do tqh de\
3\ ako ima registraciq v nqkoi site za zapoznanstva, pravish profil, poomotavash go malko \nemislq 4e 6te e trudno, sled kato go poznavash\, predpolagam 4e nqma da se zabavi mn pokanata da izlezete zaedno, 1 "tenikiika" mi zvy4i dobre, no moje pak da otidesh, i da se posmeesh malko, napomnqiki my za glupostite, koito ti e kazval za da te svalq \samo gledai da e yjiveno mqsto\
abe kato se pozamislish ima mn ne6ta, s koito mojesh da otmastish, no ti si znaesh nai dobre, li4no na men tova za kypona mi haresva nai mn, i vse pak ti si poznavash 4oveka i si preceni kak da postypish YSPEH :)))
syjalqvam za ezika, no programkata ne ba4ka!
напълно съгласна съм с теб :mrgreen:
hehh ama tyk imalo mn sadisti be
Извинявай, но имаш ли представа какво е значението на думата "садист"?
Не е човек, който сади цветя...
davai, 6te se po4uvstva6 nai malkoto po dobre, kogato my otmastish
А, така, нека другите да страдат заради отмъстителната натура на някой си.То, ако всички правеха каквото си искат само за да се чувстват добре, щеше да е абсолютен хаос.
Кажи, честно, авторке на темата, има ли причина, различна от това, че те е зарязал, за да искаш да му причиниш болка?
Сложи му труп пред вратата!
MaRtiTyY
12-19-2006, 19:32
[quote="sherry"]Не се прави на Господ, съдбата си знае работата, той ако наранява умишлено другите, ще му се върне...
Ще го ядосаш най - много, ако му отвърнеш в безразличие. Ама пълно. Все едно никога не си го познавала. =D> =D> =D>
Не си прави труда да мислиш,изобщо забрави за него(ще му се върне рано или късно) :wink: :wink: :wink:
Emi mnogo na4ini ima, ediniq e da se opita6 da mu stane6 priqtelka... i toi naistina da ti se doverqva, puk ti da go predade6 po nai gadniq na4in kato izpolzva6 tova koeto ti e spodelql. Drugiq e da trugne6 s nai dobriq mu priqtel. Drugo koeto moje6 da napravi6 e da si nameri6 nqkoe novo gadje koeto da e Mnogo po gotino ot nego i toi da se kompleksira ot tova. Mojebi da smeni6 pri4eska i grim da hodi6 malko po nafukano i po gazarski[sorry ne te poznavam ne znam kak izglejda6, i kak se durji6 prosto davam nqkakv primer, koito do nqkakva stepen bi bil podhodq6t] no da si ostane6 su6tata po du6evnost i toi da po4ne sam da syjelqva 4e e imal takova gadje puk go e zarqzal. Za drugi ne se se6tam... Ako ima sestra da se spriqteli6 s sestra mu i postoqnno da kisne6 v tqh ili nqkakvi takiva.... Ako mu se mqrka6 i po 4esto pred o4ite mnogo 6te go nervi6... no vnimavai toi da ne trugne s nqkoq, 6toto ti kaza 4e se o6te go obi4a6 do nqkakva stepen i da ne te narani o6te pove4e. ;) Uspehi
NO vse pak mislq 4e e po dobre da ostavi6 ne6tata kakvito sa i da go zareji6 za6toto qvno ne te aslujava. taka 4e jivei si jivota i ne se zanimavai s glupostite mu. Prosto si jivei jivota i ne si habi nervite.:)
Абе какви са тея жалките теми във форума "Любов". Какво общо с любовта има няква дето се чуди как да си избие комплексите?
То иначе само по спама си личи че модераторите не си вършат работата.
sexy_dizzy
12-20-2006, 13:02
Ами може би добро отмъщение е да разбере, че уж си му изневерила, докато сте били заедно.Това определено няма да му хареса и дали заради теб или заради себе си, наистина ще мму стане гадно.
Ice Princess
12-20-2006, 13:15
по принцип отмъщението е глупаво нещо, пък и така най-много ще нараниш самата себе си... Истината е в пълното, ледено презрение и пренебрежение! [-X
Talisman
12-20-2006, 13:18
Nai - dobre ne mu obr16tai vnimanie :---)
L31h4z - mislq 4e mn pravilno sam izpolzvala taq dyma, v konteksta na napisanoto, nz kakvo ob6to imat tvaite gluposti za saksiite i cvetqta, no nqma nz prosto no comment
Q SEGA DA 4UQ VSI4KI MISLE6TI GORE DOLU S GLAVATA SI HORA!!!
KAJETE MI AKO NE SI PONE MALKO EGOIST V TOQ JIVOT, KAKVO 6TE SE SLY4I S TEB???
AZ 6TE VI KAJA KAKVO MISLQ AZ: 6TE TE PREEBAVAT OTVSQKADE!!
I ZAKVO SE PRAVITE NA "ANGELI" I DAVATE TAKIVA SAVETI, "NE OTMA6TAVAI....IGNORIRAI GO"??
Q SE SABYDETE, 6TOM Q E ZARAZAL, ZN NE MY PYKA DALI SE SVALQ S DRYG, DALI MY E "SLAGALA ROGA", ILI NE MY OBRY6TA VNIMANIE!!!!
L31h4z - mislq 4e mn pravilno sam izpolzvala taq dyma, v konteksta na napisanoto
Ами, само ти така си мислиш :?
Хубаво, че трябва да си малко егоист, ама това е тъпотия...абе, госте, какво ли се мъча да ти обяснявам - такъв ти е манталитета, няма да си промениш мнението.
Като искаш си коли бившите гаджета и после ги хвърляй в реката, въобще не ми пука.
scion_of_Storm
12-23-2006, 14:37
Бе кво шсе занимаваш с такива простотии. Баси и нещото, продължавай си живота и подминавай този момент, толкова ли е трудно? Пффф
DaHuTyYyY
12-23-2006, 15:15
Сперед мен е много тъпо да мразиш човек, който до скоро си обичала. Няма смисъл да му го връщаш, защото все пак всичко се връща. Спокойно живота ще му отмъсти вместо теб
{Sweety_f}
12-23-2006, 15:16
ами.....тва да станеш с някой негов фр е мн яко....натискай се с някой пред него прави се на безразли4на :))