View Full Version : Lizbiika li sam?Pomognete
haresva mi da sa 4ukam s priqtelq mi no mi haresva i kogato praim troika s nqkoe momi4e i az go lija, mn vazbujda6to e! LIZBIIKA LI SAM?!?!
Мисля че не си!
Да си Лисбийка трябва да изпитваш нещо към дадения обект :smt005
Може би като я ближеш си представяш че тебе те ближат и за това те радва!
estestweno ...
samoubii se !
хаха :lol:
ми ако изпитваш желание към жената значи си
ако изпитваш желание и към жената и мъжа значи си би :D
No|Problem
12-18-2006, 18:07
mn qsno che ne
Sichko zawisi ot nastroikata ti reshi koe poweche ti haresfa (deidily ti gi izbroi)
Кyрволяк :lol:
За ! :lol:
Не си спокойно просто експериментираш !
BorderManager
12-18-2006, 18:26
Си, си.
Ама по-тъжното е, че си и тъпичка, де... :-s
JoeBanana
12-18-2006, 18:27
ела ти покажем как се ебе и няма си лИЗбийка :lol:
Мен са ми разказвали че ако пробваш троика с двама мъже след това въобще няма да искаш да лижеш никой ! :twisted: :lol:
BorderManager
12-18-2006, 18:29
Мен са ми разказвали че ако пробваш троика с двама мъже след това въобще няма да искаш да лижеш никой ! :twisted: :lol:
Не думай!!! :shock:
Я пробвай и ни кажи после. :wink:
{Poison}
Може да си бисексуална.
Cherkeza
Извратена си. Каква тройка, какви пет лева ? :-k
Стига ве брато ........ аз съм момче (поне аз така си мисля) , но какво ли ще е физическото състояние на момичета след троиката ? .....
BorderManager
12-18-2006, 18:33
Стига ве брато ........ аз съм момче (поне аз така си мисля) , но какво ли ще е физическото състояние на момичета след троиката ? .....E, и какво като си момче?!
По думите на всички умници тука, няма да си педераст, а просто БИ. :smt008
Идиоти! [-(
JoeBanana
12-18-2006, 18:33
Търси се момиче за емпирично изследване на състоянието след тройка !
Хайде момичета, за науката ! :mrgreen:
Стига ве брато ........ аз съм момче (поне аз така си мисля) , но какво ли ще е физическото състояние на момичета след троиката ? .....E, и какво като си момче?!
По думите на всички умници тука, няма да си гей, а просто БИ. :smt008
Идиоти! [-(
Неискам да съм БИ ай приключихме темата !
natas_1205
12-18-2006, 20:56
човек не може да е хомо или бисексуален само защото веднъж го е направил с човек от същия пол!хомосексуалните са го прави с хетеро но те пак си остават хомо сещате ли се за какво ви говоря.
Просто хората си експериментират
Overwhelming
12-18-2006, 21:15
Просто хората си експериментират
Ми точно така ^^ ....но все пак ако се появят някакви чувства или някакво привличане (по-силно) към момичетата,значи си лесбийка,а иначе...ако ги има едновременно и към момчетата и към момичетаат....би ^^ ....
haresva mi da sa 4ukam s priqtelq mi no mi haresva i kogato praim troika s nqkoe momi4e i az go lija, mn vazbujda6to e! LIZBIIKA LI SAM?!?!
Ами не си лизбийка, ама приятелката ти ще бъде самотна, затва защо не ми се обадиш да направим двойка парти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BorderManager
12-19-2006, 05:54
човек не може да е хомо или бисексуален само защото веднъж го е направил с човек от същия пол!хомосексуалните са го прави с хетеро но те пак си остават хомо сещате ли се за какво ви говоря.
Просто хората си експериментиратА сещаш ли се каква глупост си написал?! #-o