View Full Version : SEX---->
SLADURAOWNIZATOR
12-18-2006, 20:56
Qko mi se ebe davam pic na pi4ki .. molq ako ima zainteresovani da pra6tat pick na grubby1@abv.bg
Оу оууу прати на - gay-tv@sexytime.com
sexy_f_13,5_sf_f_sladurka
12-18-2006, 21:00
heeeei pi4 mnogo interesen mail ima6 haide da se vidim utre vav lulin 2 f 12;30
И да си носите гелче че не осигураваме.
sexy f prati pick4e i 6te se vidime : ) .. ako si kaji za da go vidq :)
sexyf13ipolovinamnogosexy
12-18-2006, 21:06
vij v aha.bg tarsi tam sa nai qkite macki i az sam tam
eee dai link de molq te {}
vij v aha.bg tarsi tam sa nai qkite macki i az sam tam
Пробелема обаче е че там са и най аките пичове - и мацки не останаха... ;-)
Overwhelming
12-18-2006, 21:08
Хаха аз пък ан пук няма да ти пратя,защото не действаш както трябва хаха.... :lol: :lol: :lol: :smt015 ....
Хаха аз пък ан пук няма да ти пратя,защото не действаш както трябва хаха.... :lol: :lol: :lol: :smt015 ....
Дайте му шанс де - за първи път ше му е, ше се научи. :(
sexy_m_23sf2koli3ku6ti..
12-18-2006, 21:10
Mace dai mi snimka 6te te napravq 6tastliva a za6to ne i pove4e telefon 0885664786
myself.. dai da te vidq ;) 6to za feq si ?
OoooOooOO 6ans 6te ima za vsi4ki we elate pri batko 6te vi klecame na krivo...
bazik pi4ove nesam gei... [-X [-X :smt019
da va q qd :P
Overwhelming
12-18-2006, 21:17
Mace dai mi snimka 6te te napravq 6tastliva a za6to ne i pove4e telefon 0885664786
Хаха,смешно.Кефите ме,ще ви звънна.....само и двамта си дайте телефоните....или по-добре си ги разменете и обсъдете тактиката си за сваляне на момичета и тогава елате пак да си поговорим :roll: #-o ....а и ако имахте поне нормално периферно зрение,щяхте да забележите "нещото" в подписа ми ^^ ....
мадафакин23сексиверимач
12-18-2006, 21:19
Хаха,смешно.Кефите ме,ще ви звънна.....само и двамта си дайте телефоните....или по-добре си ги разменете и обсъдете тактиката си за сваляне на момичета и тогава елате пак да си поговорим :roll: #-o ....а и ако имахте поне нормално периферно зрение,щяхте да забележите "нещото" в подписа ми ^^ ....е не може маце прекалено си учена глей подписа на руски явно го разбираш езика па и връзка имаш с некое момче начи не си забозила неква пред компа по аватара ти съда че си хипер готина такава и в същото време знаеш какво е периферно зрение направо удивителна си тва твойто гадже му завиждам
Хаха,смешно.Кефите ме,ще ви звънна.....само и двамта си дайте телефоните....или по-добре си ги разменете и обсъдете тактиката си за сваляне на момичета и тогава елате пак да си поговорим :roll: #-o ....а и ако имахте поне нормално периферно зрение,щяхте да забележите "нещото" в подписа ми ^^ ....
myself iskam da te obi4am ? moJE li da mi go pozvoli6 ?
myself iskam da te obi4am ? moJE li da mi go pozvoli6 ?не я зарибявай аз всам известен кийборт файтар ще те сбия и само на леш ше ми станеш дебилче ..
Майселф не му отговаряй на тоя
Overwhelming
12-18-2006, 21:27
Хаха,смешно.Кефите ме,ще ви звънна.....само и двамта си дайте телефоните....или по-добре си ги разменете и обсъдете тактиката си за сваляне на момичета и тогава елате пак да си поговорим :roll: #-o ....а и ако имахте поне нормално периферно зрение,щяхте да забележите "нещото" в подписа ми ^^ ....е не може маце прекалено си учена глей подписа на руски явно го разбираш езика па и връзка имаш с некое момче начи не си забозила неква пред компа по аватара ти съда че си хипер готина такава и в същото време знаеш какво е периферно зрение направо удивителна си тва твойто гадже му завиждам
Хаха поне си забавен.Добро начало,но бъркаш човека.А и аз знам много други работи,но това не те засяга :smt110 ....
А и руският език е забавен,я поне дай някакви данни за себе си,може пък да се намери някоя,която да ти се израдва :) ....въпрос на шанс.Но...да копирам нещо от една позната...get a life....
OrientalecaStasy
12-18-2006, 21:32
myself ti si burqta...
Overwhelming
12-18-2006, 21:35
myself ti si burqta...
....в сърцето ти?Леле леле,дайте малко по-сериозно де,може пък и да си харесам някой от вас ^^ :smt007 ....
no rulez
12-18-2006, 21:36
mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo ZLE
23многокъщиповечеколи
12-18-2006, 21:39
знаех си че момичетата в интернет форумите могат да ми кажат гет а лайф ..
и знаех си че приятелките на момичетата в интернет форумите са измислили фразата "гет а лайф"
изобщо аз знам много неща бе !
и все пак хайде отчайан сам ;/
OrientalecaStasy
12-18-2006, 21:39
myself ti si samodiva ot naroden mit : ) krasiva kato slunceto i prelestna kato zorata :)
Overwhelming
12-18-2006, 21:41
Защо все пак не пробвате да го кажете това на някое момиче,което е на по-малко от 2 метра от вас?Предлагам ви един такъв вариянт ^^ .....ако ли не-ще трябва доста да се потрудите за да успеете да свалите момиче в нета ;) .....
23достаповечекъщиотколи
12-18-2006, 21:45
да знаеш целта в живота ми се основава на това да намера моята изгора ЖУЛИ в някой форум
Overwhelming
12-18-2006, 21:50
да знаеш целта в живота ми се основава на това да намера моята изгора ЖУЛИ в някой форум
Значи живота ти е безмислен.....по принцип,но дефакто може ида имаш късмет :P ....все пак колко му е да намериш идеален харектер,прекрасна фигура,страхотна отвсякъде,но кибер-мадама..... :roll: .....шанса наистина да намериш таква не е много голям,затова си постави за цел в живота....да докоснеш женска плът и да разпуснеш хаха (реална женска плът а под разпускането познайте какво имах предвид хаха...)....
А сега сериозно.....
....наистина ли си мислиш така? :P :roll: .....
OrientalecaStasy
12-18-2006, 21:50
ax ti gaden typ hater 23neznamsikuf... za6to izbiva6 kompleksite si za malocennost v tozi smislen sait ?
myself iska6 li da te vidq na jivot i da ti recitiram ot omir do vazov ? Ot qvorov do dostoevski .. za6toto ti naistina si unikalna.. s takaf avatar ne moje da si zle.. siguren sam !
Не , Жули , гет оувър ит , аз нямам къщи , нито коли :) .
OrientalecaStasy
12-18-2006, 21:53
myself... ymee da razsajdava .. napomnq mi na edin priqtel seibulmage koito praae6e sy6toto v edin drug forum.. mnogo gotin pi4 :)
Overwhelming
12-18-2006, 22:00
myself iska6 li da te vidq na jivot i da ti recitiram ot omir do vazov ? Ot qvorov do dostoevski .. za6toto ti naistina si unikalna.. s takaf avatar ne moje da si zle.. siguren sam !
Ако можеш да рецитираш от-до,явно си доста начетен тип.За разлика от моя милост,която е прекалено зле вече на тази тема,заради страничните занимавки,но нямам кой знае какво против да наваксам някой ден... :) ...
А аватара е опит да сложа нещо,дето прилича на мен,но все пак не е точно същото (а и неможе да е :D (то може,ама....аа отплеснах се хаха....)) ....
myself... ymee da razsajdava .. napomnq mi na edin priqtel seibulmage koito praae6e sy6toto v edin drug forum.. mnogo gotin pi4 :)
Лелее сега остава да ме наречеш "готин пич" и направо те признавам хаха....
.....мм...благодаря за хубавите думи де :P ....замалко да забравя да кажа важната думичка ^^ .....
Fuck , OrientalecaStasy натрупа повече виртуални точки от мен в забиването на форумни мацки .
Как да заспа сега ? :/
нот,.
myself ti si burqta...
....в сърцето ти?Леле леле,дайте малко по-сериозно де,може пък и да си харесам някой от вас ^^ :smt007 ....
Sama se nabuta ... ;)
Abe are prestanete s tq tupotii vsi4ki i se vzemete v ruce!PO forumite za zapoznanstva ima milioni zagoreli krokodili,koito ako ima6 malko po-snosen face vednaga 6e gi praska6!Ili si pi6ete na li4no i si razmenete koordinati,snimki i tn,a ne pulnete foruma s tupotii i evtini svalki!
OrientalecaStasy
12-19-2006, 13:59
england batka.. ti qvno toq forum mnogo go obi4a6 a ?