View Full Version : Подарък за гаджето за коледа...(обобщено)
Stinger_
12-19-2006, 06:29
Изчетох бая теми от търсачката по въпроса но страшно много от тях не казват АБСОЛЮТНО НИЩО конкретно...
Навсякъде казват - нещо малко, но ценно...нещо стойностно!
Ами добре де, ама дайте идеи!!
Намерих една добра идея за подарък - в коледно чорапче с бонбони и нещо друго в него, но какво да е това нещо..
И моля не ми казвайте подари и любов, защото това и го давам във всеки един момент, в който сме заедно и ще ми стане много неудобно, ако подаря "любов", а тя ми подари подарък... Разбирате за какво говоря ;)
Infatuated Inside
12-19-2006, 06:44
Ами ако някой ти каже конкретно "направи това, това и това", би било много глупаво от твоя страна наистина да го направиш точно по указанията. (:
В крайна сметка, твоето гадже си е, ти по-добре би преценил, отколкото някакви абсолютно непознати във форум. Та би било по-редно просто да ти дадат някакви насоки, отколкото да ти изреждат "конкретни" подаръци. (:
Конкретните си ги знаеш - дреха, парфюм, бижу, плюшена играчка и тн. Аз примерно много обичам като човекът е вложил някаква изобретателност в подаръка и знам, че това не е просто някакъв си купен предмет от първия магазин. В крайна сметка, всеки така знае - имайки парите е лесно да се купят много неща, та това, че в даден момент човекът е имал средствата не би ме поласкало особено. Адски адски мило сам да направиш нещо. (: Пък и все пак това е Коледа, подаряват се някакви сантиментални подаръци, не коли и апартаменти. Това с чорапчето е мило. (: Може да й напишеш нещо? Сам да й направиш картичка и вътре да напишеш някакви готини пожелания? Колкото това какво да има вътре - може няколко дребни подаръчета и нещо, което тя иска в момента, знам ли. Излез с нея по магазините и внимавай какво харесва. (:
Оух, не знам. Ще пиша по-късно, сега спя.
adoration_
12-19-2006, 06:44
Намерих една добра идея за подарък - в коледно чорапче с бонбони и нещо друго в него, но какво да е това нещо..
Идеята ти е доста добра:) Може вътре да сложиш някакво бижу например:) Ест,ако тя обича такива неща... :)
lost_girl
12-19-2006, 07:57
Ми примерно някое сребърно герданче,гривничка,пръстен че мисля че ще се зарадва!
Stinger_
12-19-2006, 08:30
Вече реших да и подаря едно огледалце, като отгоре изгравирам нейната буква...Поне изгравирането мога да го направя :-D
Естествено в комплекта с чорапчето :)
Ако не бяхте писали, нямаше да ми дойде тази идея... Благодаря :))
Изчетох бая теми от търсачката по въпроса но страшно много от тях не казват АБСОЛЮТНО НИЩО конкретно...
Навсякъде казват - нещо малко, но ценно...нещо стойностно!
Ами добре де, ама дайте идеи!!
И моля не ми казвайте подари и любов, защото това и го давам във всеки един момент, в който сме заедно и ще ми стане много неудобно, ако подаря "любов", а тя ми подари подарък... Разбирате за какво говоря ;)
подари и плюшено прасе:)аз такова купих на гаджето ми:)ама...той поне харесва прасенца;)ахахха:)
това за чорапчето е много хитро :)но недей нещо сребърно
най-отдолу сложи хубава картичка надписана от теб..или текст от песен,ако чорапчето е по-голямо можеш да сложеш малко албумче,в което са вашите снимки и един диск с вашата песен(песни) не знам..това сега го измислих :)май май и аз това ще направя освен прасето:)
babi_girl
12-19-2006, 16:42
a mieto gadje iska da mu dam edna moq snimka ot 3ti klas ama az iskam i ne6to drugo da mu podarq.
HopeLesss
12-19-2006, 16:54
Бившия ми приятел за една Коледа ми беше подарил такова чорапче (може и аз да съм споменала това като идея). Та чорапчето беше супер яко - голямо и червено и отпред има един плюшен снежен човек с кофа пълна със снежни топки. Честно казано не знам от къде го е намерил, защото такова чорапче и до днес не съм виждала никъде. Та вътре имаше поне 2 шепи с бонбони, малко парфюмче, разни любовни послания и малка плюшена играчка... :D
~sweet~[loverka]
12-19-2006, 17:35
Az nqmam napredstava kakvo da podarq na moeto gadje!Az za koleda i nova godina 6te sam v Germaniq i ot tam 6te mu vzema ne6to,makar 4e 6te e s malko zakasnenie,ama ni6to!Oba4e tam e problema 4e se 4udq dali da e ne6to veselo,zaka4livo,lubovno ili ne6to metalsko(kakavto e negoviq stil).Taka ili ina4e ednoto 6te e poster na lubimata mu grupa,ama drugoto nz kvo da e!Pomo6t! :? Ne znam v kakva posoka da se naso4a.Dali da e nqkvo sinjir4e ili ne6to po-zaka4livo,igrivo ili pak ne6to metalsko?!Molq za pomo6t! =D>
Stinger_
12-19-2006, 19:23
(може и аз да съм споменала това като идея)
Струва ми се, че беше точно от теб :) Мерси за насоката =D>
sexy_dizzy
12-20-2006, 12:57
Пъхни в това чорапче някаква сладка плюшка на врата на която има бижу.Определено ще я очарова.