View Full Version : Въпрос ?
Харесвате ли нудизма?
(не в смисъл да се възбуждате от женски тела ами дали ви харесва свободата като си само по кожа :D )
Харесва ми :-D
и все пак не бих карала само по кожа на плажа пред вси4ки... ако сме си няква малка групи4ка - ОК, ама ина4е нц
Харесва ми :-D
и все пак не бих карала само по кожа на плажа пред вси4ки... ако сме си няква малка групи4ка - ОК, ама ина4е нц това е нещо отсорта на мн ми е гот да сера ама не пред всички ако сме си няква групичка ок :smt005 :smt005 :smt005
Еми не бих се съблякла гола пред други хора,не ми харесва,срамежлива съм в това отношение.Ама на който му харесва да си го прави.
Vercetti
12-19-2006, 10:45
Харесвате ли нудизма?
(не в смисъл да се възбуждате от женски тела ами дали ви харесва свободата като си само по кожа :D )НЕ :evil:
{Poison}
12-19-2006, 10:51
ДА :smt004
ДА :smt004 ще се жидим това лято на Белене на плажа аз ще съм с розовото дупе :-D :-D
Нудизъм на нормален плаж - не. Иначе нудитските плажове са интересно преживяване (Южното Черноморие със смесените плажове.. =P~ ), на мен първият и последният плаж през годината са винаги "голи" (може би защото се случват март и октомври, когато няма толкова хора ^^)
Основното ми "против" е, че се чувствам по-добре с бански - няма пясък в дупето, няма жуления от медузи отпред.. :D
Се едно не ти влиза пясък в гъза като си сбански :lol:
Се едно не ти влиза пясък в гъза като си сбански :lol:
Па пробвай да видим ^^
malka_sladuranka
12-19-2006, 15:27
оо...аз лично не бих се пекла съвсем голичка :oops: няма да ми е много комфортно
Аз съм против ...... има си места и моменти за секс и голота ........ тва да се праиш на курва на плажа под оправданието , че искаш да си попечеш дупето е твърде позната и изтъркана история .......... пък и се замислите -> ако бяхре 150 кг. щяхте ли да мислите така ?!? ..... нц !
Overwhelming
12-19-2006, 15:32
Миии срам ме е :P :oops: ....
Аз съм против ...... има си места и моменти за секс и голота ........ тва да се праиш на курва на плажа под оправданието , че искаш да си попечеш дупето е твърде позната и изтъркана история .......... пък и се замислите -> ако бяхре 150 кг. щяхте ли да мислите така ?!? ..... нц !
На нудистките плажове голотата се смята за философия, а не за "перчене". Голота на нормален плаж ПРИ НАЛИЧИЕ на нудистки.. това си е гъзария, да. Въпреки, че в момента нудистите са избутани на най-гадните и опасни плажове (с изключение на неколцина скрити кътчета) и, ако бях дълбоко убеден нудист, щях да си мятам патката и сред облечени.
На нудистките плажове голотата се смята за философия, а не за "перчене". Голота на нормален плаж ПРИ НАЛИЧИЕ на нудистки.. това си е гъзария, да. Въпреки, че в момента нудистите са избутани на най-гадните и опасни плажове (с изключение на неколцина скрити кътчета) и, ако бях дълбоко убеден нудист, щях да си мятам патката и сред облечени.
Какъв е смисъла да си нудист ? ......... да се покажеш пред другите !
Ако си на друго мнение......слушам те !
alexxgold
12-19-2006, 15:52
Кокаинчо, батка, виж сега. Както каза Шизъл, това е ФИ-ЛО-СО-ФИ-Я. Разбираш ли? Има мноооого видове философии. Общото между мен и теб е, че не сме чели нищичко за нудизма. Разликата е, че аз не казвам за нещата, че нямат смисъл, преди да съм ги разучил.
Срамежлив съм и аз...ама ако си поставя за цел, ще го преодолея.
П.П. :-k Пък и наистина пясък в дупето, а пък малкия се лашка...тц. 8-[
Всеки си има точно определено мнение , и точно поради тази причина нито ще седна да чета , нито по-какъвто и да е начин ще се интересувам от нудизма , но както ти каза :"това е философия" , която на мен ми се струва безцелева и поне според мен си е чисто показване !
Хахах, и това доживях! "Нудист" да стане мръсна дума! Ама какво да се учудвам - същото се случи и с "хипи".
Идеята ми е, не е добре да се съди просто от ей-така. Все едно да кажа, че Buttk0 е комплексиран наркоман с малка пишка, само, защото е скейтър. Еми, не всички скейтъри са като Buttk0, пък!
LOL!! Съжалявам, Buttk0, не го мисля сериозно, просто за бъзика ти беше единственият пример за скейтър, който се сетих из форума.
jeditte: то дупето ти може да изгори и на нормален плаж ^_^ Като няма кой да те обръща.. :twisted: Аз пък съм си "добро кюфте" - спя си на плажа без проблеми и дори се въртя, за да придобия еднакъв загар навсякъде. Изглежда, нещата са си генетични :D
{Poison}
12-19-2006, 16:30
С бански много гаден става тена,тъпо е да изгориш на презрамки...
Старата снимка на аватара повече ме кефеше
П.П. Сорка за офф-а ......
BUBU_to4ka_TO
12-19-2006, 16:37
не ми допада нудизмът
А по-умно ли е да си клатиш циците пред хората? Нищо против, де, прави си каквото искаш. Не е като да не се заглежда, :D Ама на мен лично ще ми е неприятно момичето ми да се разголва пред други хора.
Ревнивец!
:lol:
Много голям! Ревнувам от всичко! Но знам, че съм просто прекалено чувствителен и не правя забележки.
В интерес на истината наистина е много яко да си си голичък/голичка из къщи(или поне мен ме кефи),обаче не мисля че бих го направил на плаж ...