View Full Version : Коледен подарък - девственост
Моя приятелка ми сподели, че като дар за коледа предлага на гаджето си девствеността си. Аз малко се шокирах, че това може да е вид подарък, ама не знам. Иска съвет от мен да ли да го направи? Вие какво бихте я посъветвали на мое място?
JoeBanana
12-19-2006, 12:38
иска да мине тънко и да не дава пари за истински подарък :mrgreen:
щом иска да дава. тя е пазителката на портите :mrgreen:
Моя приятелка ми сподели, че като дар за коледа предлага на гаджето си девствеността си. Аз малко се шокирах, че това може да е вид подарък, ама не знам. Иска съвет от мен да ли да го направи? Вие какво бихте я посъветвали на мое място?
Kaji i che pyrwo ti trqbwa da widish podaryka za da i kajesh kompetentno mnenie ...
{Poison}
12-19-2006, 12:39
Глупаво е.
Cherlotte
12-19-2006, 12:41
Да, наистина е глупаво. Ако приятелят й наистина я обича, ще оцени факта, че е девствена, а иначе единствената му полза ще бъде, че е първият за нея и ще си държи девствеността й при останалите си трофеи. И във всеки случай не ми звучи като подарък в този смисъл на думата. :wink:
Vercetti
12-19-2006, 12:55
Kaji i che pyrwo ti trqbwa da widish podaryka za da i kajesh kompetentno mnenie ...Ама разбира се. Може и ти нещо да намажеш :D
alexxgold
12-19-2006, 14:48
Вижте сега. Ако момичето се чувства готово и просто иска някакъв специален момент, в който да "се даде", значи Коледа не е единствената причина да го направи, ами просто поводът! Весела и еротична Коледа! 8)
:shock: А ако го прави, 'щото няма пари за подарък, МОЛЯ ВИ, дайте й пари! Пари се връщат, девствеността - не! :lol: :? Сори. Не се сдържах.:-#
gangbang
12-19-2006, 15:07
Нищо лошо няма. Мисля, че идеята е хубава. Щом се обичат младите :-D
Ами какво, ако найстина го иска, да го направи :) според мен това е доста приятна изненада за коледната вечер :)
Kaji i che pyrwo ti trqbwa da widish podaryka za da i kajesh kompetentno mnenie ...
хахах :lol:
абе щом така си е решила
No|Problem
12-19-2006, 19:34
ami zavisi ot mn neshta obache ima i po-hubavi podaruci :D
Глупаво е.
Защо бахму майката все някой тря ми взема думите. Ням вече кво да пиша деба... :smt011 :smt011 :smt011 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
Глупаво е.
Защо бахму майката все някой тря ми взема думите. Ням вече кво да пиша деба... :smt011 :smt011 :smt011 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
to ot "mnogo" akul
bulgarche
12-20-2006, 06:03
Мисля че е малко глупаво. Е виж...ако сметне че е подарък и за двамата... :)
защо да е глупаво ако момчето е на фаза като седне в тоалетната да ака и се напъне и да се празни от напана значи подарака ще е повече от прекрасен помислече си и за него!!! :lol: :lol:
alexxgold
12-20-2006, 07:36
защо да е глупаво ако момчето е на фаза като седне в тоалетната да ака и се напъне и да се празни от напана значи подарака ще е повече от прекрасен помислече си и за него!!! :lol: :lol:
О, приятелю, съжалявам, че си имал такъв период. Съчувствам ти, наистина. Надявам се, че всичко вече е наред...
О, приятелю, съжалявам, че си имал такъв период. Съчувствам ти, наистина. Надявам се, че всичко вече е наред... благодая брат след като в 6 клас открих чикията вече го нямам, акто и мокри сънища :-)