Влез

View Full Version : искам да питам за първия път на дефствено момиче?

sucks
12-19-2006, 13:06
абе искам да знам дали ако момичето е дефствено пурвия път трябва да е без презерватив ,защото не сум сигурен че трябва да е така??? :wink:

{Poison}
12-19-2006, 13:10
Ако е деВствено,а ти нямаш голям опит,по-добре с презерватив,за да не пуснеш след месец тема "Помощ приятелката ми е бременна"

12-19-2006, 13:12
kakto parviqt pat taka i vsi4ki drugi pati trqbva da badat s prezervativ ako iskash da se predpazish ot zabremenqvane i ot bolesti.Gre6no sa te informirali 4e pri parviq pat nqma da na4in da se zabremenee.Naprotiv ima!Kakto i prez vsi4ki ostanali pati.Ne mojesh da badesh nikoga siguren.A da ne govorim,4e parviqt pat ako ima krav i t.n. e zadaljitelno prezervativ! :)

ачката
12-19-2006, 13:13
ае с кондом е се едно да удошиш някой с ракавици трябва да впиеш плът в плут мн обичам да казвам место а ъ :D :D

12-19-2006, 13:33
знам че може да забременее азпитах не щото мисля че не се забременява а зашото бифшата ми приятелка ме убейдаваше че задулйително трябвало 1 пут да е без кондом а аз не и вярвах :-D на нея ч пут е било без кондом и тя ми обесняваше че с кондом можело химената да се увреди някво такива . Просто исах да питам и др хора :D \:D/

ачката
12-19-2006, 13:44
знам че може да забременее азпитах не щото мисля че не се забременява а зашото бифшата ми приятелка ме убейдаваше че задулйително трябвало 1 пут да е без кондом а аз не и вярвах :-D на нея ч пут е било без кондом и тя ми обесняваше че с кондом можело химената да се увреди някво такива . Просто исах да питам и др хора :D \:D/ о боже #-o #-o #-o #-o #-o #-o

12-19-2006, 13:53
знам че може да забременее азпитах не щото мисля че не се забременява а зашото бифшата ми приятелка ме убейдаваше че задулйително трябвало 1 пут да е без кондом а аз не и вярвах :-D на нея ч пут е било без кондом и тя ми обесняваше че с кондом можело химената да се увреди някво такива . Просто исах да питам и др хора :D \:D/

taq tovqta priqtelka ne e nared :-& Ako prezervativa uvrejdal himena nqmashe horata da sa izmislili prezervativi.A i pri 4 i pat moje i da i himena da i e bil napalno razkasan ve4e i izob6to da go nqma.Misli li taq tvoqta bivsha priqtelka ](*,)

shizzle
12-19-2006, 15:10

#-o На тази твоя приятелка дефлораторът я е излъгал, за да я изчука без презерватив. Стандартна тактика. Затова, вместо да се доверяваш на глупости, четеш книжки.

Нищо няма да й стане СЪС презерватив. А БЕЗ.. може да й стане бебенце.

ачката
12-19-2006, 15:22

#-o На тази твоя приятелка дефлораторът я е излъгал, за да я изчука без презерватив. Стандартна тактика. Затова, вместо да се доверяваш на глупости, четеш книжки.

Нищо няма да й стане СЪС презерватив. А БЕЗ.. може да й стане бебенце. ае каква е тази мания да ги правиш бременни ! хората с инвитро с години не могат да хванат ... ти говориш за някви 14-15 недоразвити, какви са ти я работи искам само да кажа че не всеки път когато се сжърши вътре се забременява.. колкото и странно да звучи :shock:

Crafter
12-19-2006, 15:24

Нищо няма да й стане СЪС презерватив. А БЕЗ.. може да й стане бебенце. ае каква е тази мания да ги правиш бременни ! хората с инвитро с години не могат да хванат ... ти говориш за някви 14-15 недоразвити, какви са ти я работи искам само да кажа че не всеки път когато се сжърши вътре се забременява.. колкото и странно да звучи :shock:

Да де, ама един път ще стане.

ачката
12-19-2006, 15:30

Да де, ама един път ще стане. да не споря ама вие тука го изкарвате че само като го правиш без кондом и край ....

Crafter
12-19-2006, 15:32
Не е край, но необходимо ли е да се поемат такива глупави рискове?
И на мен много ми харесва цитата "гумите са за колите, ние сме хора" обаче безопаснотта преди всичко.

shizzle
12-19-2006, 15:39
Прочети отново поста ми и виж ключовата думичка "може".

Относно "паниките" наляво-надясно -> образованите хора знаят какви са рисковете, какви са техниките и т.н. Ама, когато пред теб е изправен човек без подготовката, превантивното облъчване с "паника" е полезно.

Ако някой ме пита какви ТОЧНО са опасностите, ще обясня.. Иначе е безсмислено.

А и то веднъж се случва.. Трябва да поемаме отговорност за мненията си, нали? Все пак тези гости ни се ДОВЕРЯВАТ, we can't take such things light-heartedly.

ачката
12-19-2006, 15:46
Прочети отново поста ми и виж ключовата думичка "може".

Относно "паниките" наляво-надясно -> образованите хора знаят какви са рисковете, какви са техниките и т.н. Ама, когато пред теб е изправен човек без подготовката, превантивното облъчване с "паника" е полезно.

Ако някой ме пита какви ТОЧНО са опасностите, ще обясня.. Иначе е безсмислено.

А и то веднъж се случва.. Трябва да поемаме отговорност за мненията си, нали? Все пак тези гости ни се ДОВЕРЯВАТ, we can't take such things light-heartedly. в момента си е оакал и не знаеш какво да кажеш и ми приличаш на П. Стоянов който се опитваше да бъде политик-демагог самоч понеже а смотан и това не успя и сега си почива та в този ред на мисли оакан си и абсолютно нищо не ми каза освен това "може би" което го разбрах O:)

shizzle
12-19-2006, 16:12
Откакто съм във форума се чувствам като будист. Все споря с дървета. :twisted:

jeditte
12-19-2006, 17:41
...

deidiy
12-19-2006, 18:05
#-o естествено че с презерватив първо че е по-сигурно за предпазване от нежелана бременост и заразяване с некоя болест
и второ няма да я боли толкова(ако я боли де)защото презерватива си е мазен :D

12-20-2006, 02:29
абе искам да знам дали ако момичето е дефствено пурвия път трябва да е без презерватив ,защото не сум сигурен че трябва да е така??? :wink:

На подписа ми има един адрес, защо не го натиснеш за да ти стане ясно мамка му!