View Full Version : Грешките на любимите хора
Th3WildAng3l
12-19-2006, 16:06
Когато човек е влюбен, прави компромиси, но все пак всичко си има граници. Къде са вашите? Какво бихте простили и какво не можете просто така да подминете? Коя е най-голямата грешка на любим човек (ако има такава), която сте прощавали?
Всичко бих и съм прощавала. Просто знам, че дори и да не ми се ще да простя, ако обичам човека, ще го направя. Наранявали са ме много, играли са си с мен, разигравали са ме - простила съм. Глупаво е, наивно е, може да е грешка...но така съм го чувствала - така съм постъпила. (Не съжалявам.)
Всичко, ако момичето съжалява за направеното.
И ако не се повтори :)
HopeLesss
12-19-2006, 16:42
Всичко мога да простя, но не и изневярата. Колкото и да обичам един човек, дори да му простя, нещата никога няма да са както преди и аз никога повече няма да мога да му вярвам, така че няма смисъл...
lost_girl
12-19-2006, 17:14
Ми аз мога да простя всично,но ако 1 път простя 2-ри път прошка няма(макар,че в момента правя тончо обратното)!Но рано или късно идва и границата и вече не можем да простим!Според най-голямата грешка на един човек е лъжата!
CVETELLINA
12-19-2006, 17:50
Ако наистина обичам даден човек,бих му простила всичко..Но лъжата не мога!Това е единственото нещо,което не мога да простя на никого.Примерно дори и изневярата бих простила,ако човека си признае.А иначе за компромиси-абсолютно всичко бих направила (и съм правила)...Имаше едно момче в живота ми,което наистина много обичах-за него мога да кажа,че съм надминала себе си,правила съм неща,които за друг човек не бих направила.Но всеки човек греши,то за тва е измислена и прошката хах,за да сме добри и да си прощаваме.. 8-[ Пък и съм на мнение,че всеки заслужава 2-ри шанс O:) :P
Всеки човек прави малко или много грешки.Слава Богу,не съм прощавала големи грешки,а и дано не ми се налага.Колкото и тъпо да звучи в ушите на някой,всичко бих му простила,защото го обичам.
е аз не мога вси4ко да простя...изневярата лъжата за не6то голямо нямам предвид мъни4ките лъжи4ки...и лицемерието...отка4ам направо.. ](*,) ](*,)
Моето ниво на толератност граничи с нулата. Малко са нещата, на които мога да обърна гръб. А какви хубави скандали завихрям, като ме споходят нервите... 8)
IlLuSi0nS`
12-19-2006, 18:48
всичко мога да простя зависи как ми е поискана прошката..
He3HauKa
12-19-2006, 20:19
Напоследък правя много компромиси със себе си,заради приятеля ми,преглъщам много неща само за да има мир.Но всичко това са дребни глупости ,заради които не си заслужава да се караме.Прощавала съм му много пъти ( един път когато по много гаден начин се изгаври с мен и се върна при едно др момиче).Но в край на сметка любовта е сляпа ,но в момента в който прогледнем осъзнаваме колко глупости сме правили в името на тази любов
Talisman
12-19-2006, 20:28
Mi mnogo neshta moga da prostq... stiga 4oveka do men da zaslujava proshkata mi :-) ;-)
malkata_
12-19-2006, 20:36
еми аз бих простила много неща...каквото и да е...но(колкото банално и тъпо да звучи)..не бих простила изневярата...аз самата когато съм с някого не изневерявам и давам всичко от себе си за този човек...а до сега съм прощавала какво ли не...за тази една год. откакто съм с моето момче...и преди това доста неща... :) :roll:
Много неща съм прощавала и бих простила!Все пак никой не е идеален всеки допуска грешки!А и когато човек е влюбен, не мисли реално прощава мн неща на човека до себе си, ако иска да го задържи при себе си!
miloto_girl_4e
12-19-2006, 21:31
Ако съм наистина влюбена съм склонна да простя всичко.. , но ако то е умерено и не се повтаря системно :!:
Най-голямата грешка на любим човек, която съм прощавала е изневяра(по-скоро ме въртеше с още неква мацка)
А най-голямото нещо, което са ми прощавали е .. изневяра :roll:
Когато обичаш или по скоро когато знаеш че дадения човек те обича,прощавам всичко но по 1 път,прощавам грешка но не и грях(повторно направена грешка) ...
И все пак нарочно когато партньора ми направи грешка давам му шанс че да го видя след това как се държи и следователно да види промяната в мен и да полудее още повече :)
priti_kiti
12-19-2006, 22:38
Когато човек е влюбен, прави компромиси, но все пак всичко си има граници. Къде са вашите? Какво бихте простили и какво не можете просто така да подминете? Коя е най-голямата грешка на любим човек (ако има такава), която сте прощавали? ъъ ми.. и аз си мислех,че мога да прощавам всичко от любов. Еми,не стана баш така... Какво не бих простила? - изневяра,удар,лъжа.. Какво бих простила? - амии бих простила изневярата,ако ми бъде казано веднага и от него.. а не аз в последствие да разбирам от някой друг.
Грешки май не съм прощавала.
Do sega ne e pravil gre6ki,dai Boje i za napred da ne pravi :mrgreen:
Ta...zna4i az li4no ne bih prostila iznevqrata.Tova ne bih go ponesla.Drugo si4ko bih mu prostila :roll:
И аз бих простил всичко, но само изневярата не мога. Ако обичам много силно въпросното момиче и тя ми изневери докато сме заедно дори и ако и простя, вече няма да и имам същото доверие, както преди. В момента съм в такова положение. Трябва много да се постарае за да ми спечели доверието, ама много много не се опитва да го направи :|
eee az prostih dosta ne6ta i sega sujalqvam do nqkyde :-( e na men sa mi pro6tavali taka 4e sme kvit... no ve4e ne bih prostila da mi otnemat naplno svobodata...tva edna mom4e da ne ti pozvolqva da izliza6 s priqteli i da ti se syrdi ako izleznae6 s tqh..naprao ne go pojelavam na nikoi :(((
ami za jalost ima mnogo greshki koito sym proshtavala na bivshiq mi.zna4i nie mnogo se obi4ahme.no negovite priqteli bqha protiv nashata vryzka zashtoto sym bila mn malka za nego s 3-godini.toi beshe mnoo glamaf da im povqrva.nekolko dni sled tova nqkfa ku4ka go pokanila na kafe i toi si beshe pisal na skype citiram: D..... d rysa kaka na kafe i dvamata goli f kafety pod projektorite ;( kato go vidqh az ne izdarjah i mu kazah.abe nie hodim li i toi kaza shte si pomislq.sled nekolko 4asa go popitah pak i toi mi kaza 4e ne shtql da hodi s men.no i az neshtqh kato vidqh onova s rysata kaka .tova mnogo me narani sushto taka 4e toi se pregryshtashe s neovite priqtelki te go sabli4aha f diskotekite, i 4e zaradi negovite tapi priqteli skusahme
za men lubofta nqma granici :)
Правила съм безумно много компромиси за любимия си човек,но вече се разделихме и си мисля,че нищо от това,което съм направила не си е струвало.Колкото повече обичаш и вярваш на един човек-толкова по-наранен си накрая..Прощавала съм много,вярвах само на него във целия свят,смятах,че другите ме лъжат и плетат интриги,а се оказа точно обратното..И затова сега ме боли.И затова сега не мога да го приема..Целия ми свят се е градил на лъжи..Толкова време..Вече не искам да го видя,той е мъртъв за мен,след всичко,което ми причини.. :smt018
IKisseDAGirL
12-20-2006, 13:15
по принцип ми е много трудно да прощавам каквото и да е... знам, че хората понякога грешат и все пак ми е трудно да приемам чуждите грешки :? към приятели и близки мога да бъда по-толерантна, въпреки че пак едва успявам, а за гаджета да не говорим.. при тях бивам просто безкомпромисна, може би защото до сега не се е намерил някой, който да означава за мен повече от останалите и за това и при най-малката издънка не съм склонна да давам втори шанс :roll:
Vaniushkata
12-20-2006, 13:16
Bih prostila vsi4ko osven lyjata.Tova e ne6toto,koeto nai-mnogo mrazq.Dori za nai-malkata lyja pak ne pro6tavam.Stra6no mnogo mrazq da me lyjat i za men tezi hora koito go pravqt stavat nezna4itelni,otvratitelni.
prostih iznevqra... i nakraq k*r.. pove4e ni6to ne pro6tavam....
не бих простила лъжата, изневярата, престъпването на дадено обещание... именно много лъжи бяха една от причините да се разделя със доскорошния си приятел! точно защото мразя лицемерните хора, които ме гледат и лъжат в очите!