View Full Version : при секса
искам да попитам,дали при секс ...ако първо шпориш във вагината а след тва в ануса,може после пак да се прехвърлиш на вагината или има опасност от инфекция
искам да попитам,дали при секс ...ако първо шпориш във вагината а след тва в ануса,може после пак да се прехвърлиш на вагината или има опасност от инфекция
а аз искам пък да попитам теб -> Бавен ли си ?!
а аз искам пък да попитам теб -> Бавен ли си ?!аз пък да попитам теб отговори ли по темата ? или просто еи така си правиш яко постове нали пък си се регистрирал преди 2 дена и имаш 132423423 отговора [-X
shadow4e
12-19-2006, 17:13
Явно си пуснал темата 2 пъти, така че не знам кое ще оставят модераторите , затова си пействам мнението и тук
От вагината в ануса нямаш проблеми никакви, обаче обратното не е препоръчително, защото бактериите, които се намират в ануса не трябва да попадат във влагалището и момичето може да развие цистит. Впрочем това е и един от най-разпространените начини за развитие на цистита. Циститът представлява болест, при която най-вече момичета пишкат много, ама много често и постоянно ти се пишка, но е ужасно болезнено, нетърпимо....
Решение е просто да смениш презерватива. Това е най-препорачително.
Явно си пуснал темата 2 пъти, така че не знам кое ще оставят модераторите , затова си пействам мнението и тук
От вагината в ануса нямаш проблеми никакви, обаче обратното не е препоръчително, защото бактериите, които се намират в ануса не трябва да попадат във влагалището и момичето може да развие цистит. Впрочем това е и един от най-разпространените начини за развитие на цистита. Циститът представлява болест, при която най-вече момичета пишкат много, ама много често и постоянно ти се пишка, но е ужасно болезнено, нетърпимо....
подкрепям :)
е можеш да смениш презерватива де
PrepodobniqFace
12-19-2006, 18:37
Дишаай , дишай .. Благоевград , благоевграад..
Никой не може да те спре ..
ТРУДНО Е ЕЕ ..
Дишаай , дишай .. Благоевград , благоевграад..
Никой не може да те спре ..
ТРУДНО Е ЕЕ ..
абе човек какво общо имаше с темата ходи си проявявай спамерските мераци некаде другаде [-X
JoeBanana
12-19-2006, 18:46
хм, това е много интересен въпрос, че и с повишена трудност :mrgreen: много мислене ше падне :mrgreen:
{Poison}
12-19-2006, 19:22
ще има запек хахахаха :twisted:
No|Problem
12-19-2006, 19:35
po-dobre ne