Влез

View Full Version : VE4E NE SAM GEI !

OrientalecaStasy
12-19-2006, 17:55
Xora preborix se i ve4e ne sam gei ... blagodarenie na coca1ne i na buttko az smenih sexualnata si prinadlejnost blagodarq im za tova :)[/quote]

Buttk0
12-19-2006, 17:56
Ne si oreginalen nito zabawen ...

OrientalecaStasy
12-19-2006, 17:57
fack a kfo da napraa za da stana ?

Buttk0
Da spresh da se ligawish...

c0ca1na
fack a kfo da napraa za da stana ?
Като заначало спри да се лигавиш !

OrientalecaStasy
12-19-2006, 17:58
bratleta izvinqvaite nqma pove4e.. ; /

deidiy
12-19-2006, 17:58
отрежи си оная работа и така няма да имаш желание :twisted: :smt005

Buttk0
12-19-2006, 17:59
trqi si che i teb she te zahape

12-19-2006, 17:59

a tebe kak 6te te praskam ?

c0ca1na
12-19-2006, 18:00
Аре ве минаха около 5 минути а още няма оферти за самоубийство.....аре ве хора излагате се :-)

trqi si che i teb she te zahape

az ne hapq.. we ;/ za6to me mislite za nqkfo jivotno ; /

Поп
Само така , светлината в края на тунела е близо ! Не спирай преди края на тунела и не давай подкупи на полицаите . Очисти се докрай от тази зла участ и стани 668ми номер в телетомболата на Нестле . Само така , светлината в края на тунела е близо . Не спирай преди да извървиш целия път . Главата горе , приятелю , знам че ще успееш .
Вярвам в твойте способности . Само така , светлината в края на тунела е близо . Не спирай преди да стигнеш до тази светлина . Пречисти всички лоши сили , породено от собственото ти аз , за да достигнеш Нирвана . Само така , светлината в края на тунела е близо .

deidiy

как с отрязана работа малко трудно :wink: :twisted:

c0ca1na
12-19-2006, 18:01

Не е ти лесно и на теб.........

12-19-2006, 18:01
Само така , светлината в края на тунела е близо ! Не спирай преди края на тунела и не давай подкупи на полицаите . Очисти се докрай от тази зла участ и стани 668ми номер в телетомболата на Нестле . Само така , светлината в края на тунела е близо . Не спирай преди да извървиш целия път . Главата горе , приятелю , знам че ще успееш .
Вярвам в твойте способности . Само така , светлината в края на тунела е близо . Не спирай преди да стигнеш до тази светлина . Пречисти всички лоши сили , породено от собственото ти аз , за да достигнеш Нирвана . Само така , светлината в края на тунела е близо .

prebarkah nosiata ama nqma6e serumi i kfo praim sq ?

Поп
12-19-2006, 18:02
Лауллл , интелектуалци надушвам . Искам да стана ваше подобие , когато остарея .

12-19-2006, 18:02

bate po tvoq slovored sadq 4e ne si ot simitli i dubrovnik na4i si ot xarmanli ?

Barry
12-19-2006, 18:03
Xora preborix se i ve4e ne sam gei ... blagodarenie na coca1ne i na buttko az smenih sexualnata si prinadlejnost blagodarq im za tova :)[/quote]

аааа значи си послушал съвета ми и сега си зоофил? и си се влюбил в на саседа коня?Гордея се с теб

c0ca1na
12-19-2006, 18:04

bate po tvoq slovored sadq 4e ne si ot simitli i dubrovnik na4i si ot xarmanli ?
село Мирково ...... госте :lol: ...... ц-ц все пка невсички можем да сме примерни софиянци :lol: :lol: :lol: ...... разбира ви главата от словоред

OrientalecaStasy
12-19-2006, 18:05

село Мирково ...... госте :lol: ...... ц-ц все пка невсички можем да сме примерни софиянци :lol: :lol: :lol: ...... разбира ви главата от словоред

axaxaxa ama se pak poznah 4e ne si ot sofia nali ? ;) axaxaxaxa geek

c0ca1na
12-19-2006, 18:06
Щом казваш.......

OrientalecaStasy
12-19-2006, 18:06
e batka ne si li xaidutin q si priznai ?

deidiy
12-19-2006, 18:07

axaxaxa ama se pak poznah 4e ne si ot sofia nali ? ;) axaxaxaxa geek
ммм не от турбекистан е :lol: какво значение ина от каде е :-k

Поп

prebarkah nosiata ama nqma6e serumi i kfo praim sq ?
като силен войн идвам от мрака
изправям се знам че гибел ме чака
стиснал съм меча и гледам небето
със щит да се браня там на полето
сърцето ми тупти на бързи обороти
искат да ме смажат господарските пехоти
чуват се ноти от мелодията на здрача
спомена е в мен и плача ли плача
но стискам зъби и целувам амулета
дълбоко в себе си живея с болката проклета
минавам през дървета , пустини и води
нещо ми прошепва до края се бори
семейството помни , не слушай мнозината
бъди смел братко , умри за родината ,
годината ще се помни и точното събитие
твоята любов и кървежното пролитие
ще се носят и говорят дълго словата
и народа ще пее , ще обича децата
враговете ще бъдеш сянка в огледалото
спирам да мечтая и слагам наметалото ..

c0ca1na
Що ти и по хайдути ли си падаш......еми в такъв случай не съм хайдутин и не се кефя на умствено изостанали лигльовци -> нямаш късмет днес

OrientalecaStasy
12-19-2006, 18:09
Що ти и по хайдути ли си падаш......еми в такъв случай не съм хайдутин и не се кефя на умствено изостанали лигльовци -> нямаш късмет днес

ti si sigyrno mnogo intiligentno mom4e... v tytrakan si edinstveniq ima6t 5 i za tva 6te predstavq6 seloto v sofia.. gl :)

c0ca1na
12-19-2006, 18:11

ti si sigyrno mnogo intiligentno mom4e... v tytrakan si edinstveniq ima6t 5 i za tva 6te predstavq6 seloto v sofia.. gl :)
Определено ги разбираш тея неща...... начетени ми братко (puke)
Защо ли ? И как пък само за някакви села говориш като сам каза да не избиваме комплекси в предишната ти тема......колко интересно са се подредили съвпаденията :twisted:

OrientalecaStasy
12-19-2006, 18:12

Защо ли ? И как пък само за някакви села говориш като сам каза да не избиваме комплекси в предишната ти тема......колко интересно са се подредили съвпаденията :twisted:

taka e batko .. vinagi sam iskal da stana seltak kato tebe.. ; / ama ne moga du6a ne mi dava.. i za tva sam kompleksiran !

c0ca1na
12-19-2006, 18:14

taka e batko .. vinagi sam iskal da stana seltak kato tebe.. ; / ama ne moga du6a ne mi dava.. i za tva sam kompleksiran !
хахах както си и помислих......почна да губиш дар-слово и да ругаеш а ? Евалата личи ти отвсякаде че си "начетен" ......... пък ако се и загледам как си написал темата........ Господи ! Какъв ум - какво нещо :shock:

Попа
12-19-2006, 18:14
обувам ботушите и факлите загасям
яхвам си коня и към смъртта се понасям
пиша писмата на роднините ги пращам
изказвам молитвата и копието хващам
крия си сълзите , тръгвам за държавата
душата ми е силна жива е стоманата
печа се на жаравата но мен не ме е страх
от вятъра не виждам в очите ми е прах
с мисълта ми за грях тялото ми потръпва
враговете ме дебнат гората замлъква
настъпва нощта но пръстена ми свети
в главата ми се въртят погребалните куплети
спирам за малко поемам дъх за миг
и пак напред тръгвам със боиния вик
пипам жилетката и усещам бронята
навсякъде е тихо тук царува агонията
виждам колоната идваща към мен
слънцето не свети мрачен ще е този ден
дъжда вали но аз разпръсквам капаните
... слагам навсякъде из поляните
прегърнах коня и пръстите протрих
кръста във земята на дълбоко го забих
и ето плених един от зловещите демони
пребърках носията но нямаше серуми ...

нинджаномердве
12-19-2006, 18:16
цоца1на
хай , виждам че отново си зает да съветваш ближните
това е много хубаво но не забравяй , ти си нещо повече от бот , ти си аддон

OrientalecaStasy
12-19-2006, 18:16

хахах както си и помислих......почна да губиш дар-слово и да ругаеш а ? Евалата личи ти отвсякаде че си "начетен" ......... пък ако се и загледам как си написал темата........ Господи ! Какъв ум - какво нещо :shock:

az ne te rugaq ..az ti kazvam 4e otgovarq6 na kategoriq selqnin sry ; / ako sam te obidil !

c0ca1na
12-19-2006, 18:19

az ne te rugaq ..az ti kazvam 4e otgovarq6 na kategoriq selqnin sry ; / ako sam te obidil !
Както кажеш все пак ти си пълното олицетворение на "начетено гражданче" ах защо не съм като теб.......

c0ca1na
12-19-2006, 18:19
цоца1на
хай , виждам че отново си зает да съветваш ближните
това е много хубаво но не забравяй , ти си нещо повече от бот , ти си аддон
А теб те предопредих за тревата и , че след употребата й не се пише в Форум !

deidiy
12-19-2006, 18:20
трета световна се разиграва :lol:

c0ca1na
12-19-2006, 18:21
Не току-що свърши (еех пак закъсня за сейра) ай аз ставам и като се върна сигурно ламерщината вече в Русе ще ме е пратила пхахахаха

OrientalecaStasy
12-19-2006, 18:22
Не току-що свърши (еех пак закъсня за сейра) ай аз ставам и като се върна сигурно ламерщината вече в Русе ще ме е пратила пхахахаха

xaxaxaxa za6to naistina ne si kato mene... ; ?

deidiy
12-19-2006, 18:23
ееее да го еба винаги закъснявам :lol: ае чао за сега :D

Попа
12-19-2006, 18:25
замахнах със меча и му отрезах главата
силно изкрещях дойде време за разплата
с неговата кръв си намазах лицето
сега накъде ме питаше сърцето
защото навсякъде гъмжеше от легиони
но поемам натам накъдето съдбата ме води
болката ме рони но аз ...сянка в далечината
но някак неусетно ме прободе стрелата
паднах на земята забиха се втора и трета
сега ще полетя из красивите небета
затворих си очите представих си децата
усмихната майка им подаваше ръката
царуваше мира светлината блестеше
а тялото ми от рани кървеше ли кървеше
бог ме зовеше при него да се кача
завинаги да напусна родната си земя
чуствах тъга тялото ми се разлагаше
но споменът дори и за миг не ме оставяше
с последни сили до коня се доближих
взех амулета и сълзите си изтрих
всичко качих и вързах на гърба му
на меча написах помнете смъртта му
вземете трупа му той падна за народа
откъснете цветя пазете му гроба
представих си рода и силно се усмихнах
пулса намаляваше душевно притихнах
пак се опитах на крака да се изправя
скъпите ми братя за миг да ги забравя
не можех да изоставя моята родина
но вече се предадох живота ми отмина
тежко ми премина всичко пред очите
погледнах нагоре нямаше ги звездите
облачно беше дъжда се стичаше
господ отново жертва си завличаше
всичко се стичаше отекоха цветята
отмиха копнежа да зърна зората
плачеха дърветата във пустата гора
по студеното ми тяло никнеше трева
летеше песента чуваше се вой
а за мрачната душа нямаше покой ...

PrepodobniqFace
12-19-2006, 18:31
Рапер баце ...

12-20-2006, 02:25

Е тфа е работа. 99 години да са те шибали в задника и на 100-та да тръгваш да си сменяш пола. Утре преди да умреш, си помисли, закво имаш толкова бавен релтан тееба и в педала!

12-20-2006, 10:32
Xora preborix se i ve4e ne sam gei ... blagodarenie na coca1ne i na buttko az smenih sexualnata si prinadlejnost blagodarq im za tova :)

Е тфа е работа. 99 години да са те шибали в задника и на 100-та да тръгваш да си сменяш пола. Утре преди да умреш, си помисли, закво имаш толкова бавен релтан тееба и в педала![/quote]Искал си да напишеш Дъ-Ретард нали ?
;/
Кофти клавиатура , но все пак мога да ти препоръчам нещо по добро.

XXX_f
12-21-2006, 10:46
eeee jalkoo shto ne si gei mnogo ti Ytivash :cry:
iskam da si gei!!!
xahxahxhahxhahx