View Full Version : Moje da e tupo ,no sum dlujen da pitam:)
Nqkolko uvodni dumi za moq sluchai(problem). Az sum na 17g a priqtelkata mi e na 15.Ot sravnitelno dosta vreme sme zaedno no taka i ne sme pravili sex.Vapreki tova mnogokratno sme go obsajdali i dvamata znaem ,che go iskame ,no vinagi neshto se sluchva i si ostavat samo planovete.Tuk obache ima edna dalech ne malovajna podrobnost.I dvamata sme devstveni i shte ni e parvi pat.Edna golqma chast ot vrastnicite mi veche vodqt polov jivot i tova dopalnitelno me kara da izpitvam pritesnenie ,zashtoto imam strannoto useshtane ,che po nqkakuv nachin se otdalechavam i izostavam(ili kakto e tam tochnoto duma) ot tqh i tova me smushtava ,a na momenti dori iznervq.Pritesneniqta mi sa svarzani s tova, che moga da svarsha prekaleno rano ili da ne polucha dostatachno silna erekciq ili pak tq da ne stigne do orgazam(zashtoto sme si govorili i znam ,che i tq izpitva pritesnenie ot tova dali shte se poluchi dobre 1viq put).Ta tova ,koeto iskam da pitam e- Ima li neshto ,kato preporachitelna poza za sefteto,kolko vreme normalno prodaljava poloviq akt pri 1viq pat i priblizitelno kolko vreme trqbva na edno devstveno momiche da dostigne do orgazum.Moje bi na nqkoi ot vas vaprosite mi shte se storqt super tupi ,no az bqh dlujen pred sebe si da popitam.
kotence_f
12-19-2006, 18:23
mi spored men pri parviq pat 6te e malko trudno momi4eto da dostigne do orgazam a mom4eto ako se pritesni koi znae pa za nego ... mi prosto ne se pritesnqvaite edin ot drug nai ve4e imaite si doverie i taka ... :) i badi mn nejen .. parviq pat za momi4eto e malko bolezneno ... uspeh :)
еми при първият път трябва да си секс гуро че момичето да получи оргазъм а това че се притесняваш няма от какво а и ако толкова много го искате го направете :-D
sladoled
12-19-2006, 18:38
Едва ли някой може да ти даде точна рецепта или някакви правила за следване. За твое/ваше успокоение когато "нещото" започне да се случва нито ще имаш желание, нито време да мислиш. Просто нещата ще се случат някяк си без да можеш да ги контролираш, защото сексуалната активност си е заложен от природата инстинкт.
Всичко ще бъде наред, но едва ли под контрол и това му е хубавото на секса :wink: .Не можеш обаче още в началото да разчиташ, че приятелката ти ще стигне до оргазъм.Но със сигурност ще се чувства много приятно от допира на тялото ти, от това, че го прави с теб и от куп други неща. И не забравяй да си много нежен.
{Poison}
12-19-2006, 18:47
Няма защо да се притесняваш,всеки е минал по този път,а ти трябва да бъдеш спокоен защото както казваш и двамата сте девствени,тогава няма да се притесняваш,защото все пак и двамта имате едакъв опит.А относно първия път,това си е първи път и няма как да е перфектно.
Не чета постове по-дълги от 5 реда !
Не чета постове по-дълги от 5 реда !
а трябва :wink:
IlLuSi0nS`
12-19-2006, 19:02
момичето не може да изпита оргазъм при първия си път.. за момчето първия път е кратък.. така че не очаквайте да е перфектно, щото няма как да се получи.. просто като почнете да го правите редовно ще става по-добре и по-яко.. се пак се иска опит..
alexxgold
12-19-2006, 19:25
Преди своя пръв път, както съм казвал неведнъж, аз адски много се притеснявах. Очаквах да свърша за половин секунда. Затова старателно "освободих напрежението" в банята...ръчно.
И какво стана - май доста добре се справих като за пръв път с подготовката на момичето (е, вярно, някой беше свършил черната работа преди мен, точно веднъж и на нея тогава й беше за втори път), обаче имах проблем със своята подготовка - демек малкия не ставаше. Редица фактори влияят на това, включително и "домашната работа", която бях направил предварително, за което обаче не съжалявам (то пък и да съжалявам, голям праз). Но ще изтъкна един важен момент: важно е в началото да забравиш, че имаш нещо между краката си въобще, защото ако си концентрираш мислите върху него и си малко по-притеснителен, както аз бях, доста по-трудно ще стане. Е, деца, смейте ми се: на първия си път аз така и не свърших. Правихме си и френска любов, и вагинална "любов", и понеже аз нямам опит с позите, ми се измориха ръцете след почти 20 минути. На моменти си преотстъпвахме "горната" позиция и единият лежеше, но се изморихме (ето в моменти като този на човек му се иска да ходи на фитнес редовно). И понеже нямахме неограничено време, аз си тръгнах кажи-речи сух. Беше ми много смешно. А разбрах, че техните са се прибрали 2-3 минути, след като съм заминал, което между другото беше въпрос на живот и смърт, но това е тема на друг разговор
Nqkolko uvodni dumi za moq sluchai(problem). Az sum na 17g a priqtelkata mi e na 15.Ot sravnitelno dosta vreme sme zaedno no taka i ne sme pravili sex.Vapreki tova mnogokratno sme go obsajdali i dvamata znaem ,che go iskame ,no vinagi neshto se sluchva i si ostavat samo planovete.Tuk obache ima edna dalech ne malovajna podrobnost.I dvamata sme devstveni i shte ni e parvi pat.Edna golqma chast ot vrastnicite mi veche vodqt polov jivot i tova dopalnitelno me kara da izpitvam pritesnenie ,zashtoto imam strannoto useshtane ,che po nqkakuv nachin se otdalechavam i izostavam(ili kakto e tam tochnoto duma) ot tqh i tova me smushtava ,a na momenti dori iznervq.Pritesneniqta mi sa svarzani s tova, che moga da svarsha prekaleno rano ili da ne polucha dostatachno silna erekciq ili pak tq da ne stigne do orgazam(zashtoto sme si govorili i znam ,che i tq izpitva pritesnenie ot tova dali shte se poluchi dobre 1viq put).Ta tova ,koeto iskam da pitam e- Ima li neshto ,kato preporachitelna poza za sefteto,kolko vreme normalno prodaljava poloviq akt pri 1viq pat i priblizitelno kolko vreme trqbva na edno devstveno momiche da dostigne do orgazum.Moje bi na nqkoi ot vas vaprosite mi shte se storqt super tupi ,no az bqh dlujen pred sebe si da popitam.
1 оргазъм от първия път ня получи дори да е коледа
2 мисионерската е строго препоръчителна за сефте
3 ако все пак искаш да я докараш до оргазъм, може да проаш да й масажираш клитора докато я праскаш! Обаче вероятността е сравнително малка
4 Обяснението за тва че ня да получи оргазъм - ами ари свърши докато ти набиват пирони в задника, ще свършиш ли?
Късмет!
1 оргазъм от първия път ня получи дори да е коледа
2 мисионерската е строго препоръчителна за сефте
3 ако все пак искаш да я докараш до оргазъм, може да проаш да й масажираш клитора докато я праскаш! Обаче вероятността е сравнително малка
4 Обяснението за тва че ня да получи оргазъм - ами ари свърши докато ти набиват пирони в задника, ще свършиш ли?
Късмет!
Съгласен! (между другото, заеби връстниците, така или иначе почти всичко, което говорят си е врели-некипели)
Няма начин първия ви път представянето да е на върха. Ако очаквате фойеверки и други глупости от американските филми.. Е, не става, брат! Това, което можеш да направиш, е - осигури добра обстановка. Не да се ръгнете набързо, за да не ви хванат родителите (както разказа alexxgold.. и май разпознавам част от съветите, които ти е дал :twisted: ). Романтична, спокойна обстановка, много време, ТВЪРДО ЛЕГЛО!! (на меко става много по-трудно и болезнено) Дълга любовна игра.. Момичето ти не я интересува толкова да свърши, колкото да сподели този момент с ТЕБ.
И най-важният съвет - не забравяй, че светът се върти около Нея, покажи й го и всичко ще е идеално!
krem4et0
12-20-2006, 12:50
Първо не се притеснявай,че си изостанал-аз го направих на 20 и изобщо не ми е пукало. Напротив-бях 100% уверена,че така е трябвало и не съжелявам,че се случи тогава и с този човек. И пнеже и ние сме били в тази ситуация,ама на по-зряла възраст,където нещата стават сериозни ще ти дам 1 съвет-поговорете си преди това. Кажи й своите страхове, изслушай нейните. Кажи й,че може да не е на ниво, че може да свършиш преди дори да си почнал или,че може и да не ти стане от притеснение. Кажи й,че ще си нежен и внимателен и, че при поява на каквато и да е болка или притеснение от нейна страна ще спреш. Ако тя н знае й обясни,че оргазмът се получава доста трудно,а и женат трябва д се научи до известн степен да достига до него. за това да не се отчайва,че няма да свърши. По-важното е да не пищи от болка,защото си боли. Още си спомням колко странно беше да го усещам в себе си и колко беше болезнено. И не на последно място-ако е момиче н място няма за какво да се тревожиш-ние разбираме,че ни винаги сте във форма,а 1 мила дума след провал-дано да няма такъв де, е много важна. И помнете-първия път е нещо важно,но сексът не е кой знае какво. След това ви престоят безчет мигове заедно и всеки път ще е по-хубаво от предния.