View Full Version : Momi4eta kajete?
Momi4eta kajete?
12-20-2006, 12:18
Iskam da pitam momi4etata na 13 14 15 16 17 18 19......... za vsi4ki vazrasti
molq kajete godinite si pri otgovora :) blagodarq za koeto
ta vaprosa mi e
Momi4eta po kakvi mom4eta si padate:
* takiva kakvito samo si ra6evat problemite .Primer nqkaf go blyska i boi do kat go na4upi ili obratnoto
*takiva kakvito ostavat da gi ma4kat.Primer nqkaf go blyska toi si mal4i ne pravi konflikti
*Takiva kakvito vikat frends toes tka nare4enite " vryzkari "
*Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
nz az se 4udq ot koi da sym Dobrite sre6to lo6ite
estestveno BadBoyZ RuLeZ
Ako iska6 boi ela i si go polu4i ili spored vas tova e za malki deca i gluposti?
nz az si mislq 4e endo momi4e mn bi se tragnalo primerno ako nqkoe mom4e i dosajda i da mu lepne edin :)
smisal takyv kajete vie?
CekC_Cbc_Tpyn
12-20-2006, 12:21
Пфууу...има такава тема!!! #-o ](*,) :-s :smt012 :smt011
Talisman
12-20-2006, 12:27
Mi mene li4no me kefqt mom4etata , koito znaqt kak da postapqt nai - pravilno v edna situaciq.. Kogato mu posegnat i toi da posegne.. Kogato go ubidqt i toi da ubidi.. No ne i da se stiga da prebivane , 4upene na kosti i takiva ujasii... [-X Ne bi mi haresalo tova , ako po4ne da se pravi na interesen i da vika svoite frend4eta da mu pomagat... :-k Btw na 16 godini s1m ;-)
angel with broken wings
12-20-2006, 12:45
Mi mene li4no me kefqt mom4etata , koito znaqt kak da postapqt nai - pravilno v edna situaciq.. Kogato mu posegnat i toi da posegne.. Kogato go ubidqt i toi da ubidi.. No ne i da se stiga da prebivane , 4upene na kosti i takiva ujasii... [-X Ne bi mi haresalo tova , ako po4ne da se pravi na interesen i da vika svoite frend4eta da mu pomagat... :-k Btw na 16 godini s1m ;-)
именно! подкрепям мнението ти :-D аз съм на 14 :-D :-D :-D
kat ima takava tema dai link ma kolko si prosta da ne kaja ne6to drugo 4e nali sym dobro mom4e
po temata; 1vo ne moje6 da se promeni6 i da iska6
az sym ot posledniq ti p ili po skoro ot tip ne si syzdavam izli6ni problemi
lost_girl
12-20-2006, 13:55
и аз мисля така и аз съм на 14
HopeLesss
12-20-2006, 14:31
Не обичам момчета, които оставят да ги тъпчат, но не обичам и тези, които налитат на бой за щяло и нещяло. Наистина много зависи от ситуацията - понякога е по-добре да си замълчиш, а друг път е нужна и физическа сила. :roll: На 18 съм
10x za otgovorite ot vsi4ko razbrah
GanGz BanGzZz nali tei :mrgreen: :)
daite o6te mneniq 4e e interesno :)
Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant
определнено :)ne obi4am agresiqta y horata no kogato se nalaga :( na 11 sym :) :D
Зависи от ситуацията. Не обичам момчета, които се "правят на мъже". За мен е важно да видя, че мъжът може да разсъждава в коя ситуация си струва да каже нещо, де предприеме някакво по-решително действие и в коя е по-добре да се опита да внесе спокойствие и да остане хладнокръвен. Искам да видя, че мъжът размишлява и постъпва трезво, а не избива комплекси, било то чрез бой или чрез пълно смирение.
На 19 съм.
Не обичам момчета, които оставят да ги тъпчат, но не обичам и тези, които налитат на бой за щяло и нещяло. Наистина много зависи от ситуацията - понякога е по-добре да си замълчиш, а друг път е нужна и физическа сила. :roll: На 18 съм
съгласна! и аз съм на 18
Първият вариант според мен е най-приемлив.
MaRtiTyY
12-21-2006, 19:20
И аз също подкрепям мнението(и аз съм на 14) :wink: :wink: :wink:
BUBU_to4ka_TO
12-21-2006, 19:23
Iskam da pitam momi4etata na 13 14 15 16 17 18 19......... za vsi4ki vazrasti
molq kajete godinite si pri otgovora :) blagodarq za koeto
ta vaprosa mi e
Momi4eta po kakvi mom4eta si padate:
* takiva kakvito samo si ra6evat problemite .Primer nqkaf go blyska i boi do kat go na4upi ili obratnoto
*takiva kakvito ostavat da gi ma4kat.Primer nqkaf go blyska toi si mal4i ne pravi konflikti
*Takiva kakvito vikat frends toes tka nare4enite " vryzkari "
*Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
nz az se 4udq ot koi da sym Dobrite sre6to lo6ite
estestveno BadBoyZ RuLeZ
Ako iska6 boi ela i si go polu4i ili spored vas tova e za malki deca i gluposti?
nz az si mislq 4e endo momi4e mn bi se tragnalo primerno ako nqkoe mom4e i dosajda i da mu lepne edin :)
smisal takyv kajete vie?
az bih predpo4ela -> *Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
i sym na 18
malkata_
12-21-2006, 19:55
аз пък харесвам момчетата които знаят как да оправят нещата без да се стига до пребиване(въпреки че понякога се налага и до бой да се стигне)...тези които знаят как да отговорят на обидата...без да се правят на каквито не са..."връзкарчета" колкото щеш ама без така наречените им приятели са просто една кръгла нула...нищо немогат да направят...накратко казано(въздух под налягане-такива не ги "обичам" ама никак даже)... :mrgreen: :twisted: 8-[ :smt012
malkata_
12-21-2006, 19:56
аааа че забравих да напиша... :mrgreen: аз съм на 16 :twisted: :-D :smt021 :smt033
Мии ,тези който си решават проблемите по нормален начин,а не някакви ,които само се бият..пффф :evil:
Аз съм "ЗА" така нареченето "блъскане".Много ясно!Какъв е смисъла някой да те блъска а ти да стоиш и да не правиш нищо...това не значи нищо друго освен че те е страх да се изправиш срещу него...аз не говоря при най-малкия повод или заяждане да налиташ на бой 8) ...:)BaD bOyS RuLzZzZ
teardrop
12-25-2006, 16:34
Точно!
Glezanka
12-25-2006, 17:52
Imam predlojenie ... shto ne wzemesh si blusnesh glawata 2-3 pbti u stenata ta da ti doide akula ... ](*,) ](*,) ](*,)
Ами...Според мен всеки трябва да се оправя според случая!Ако ще се биеш за щяло и нещяло,за да те забележи някоя мацка,просто се откажи :wink: Според ситуацията сам трябва да преценяваш дали на нещо трябва да отвръщаш с бой или просто да не му обръщаш внимание!Все пак(поне за мен де) е супер отвратително непрекъснато да стават сбивания за дребни неща!Що се отнася до примера с блъскането - зависи кой и защо те блъска и дали е нарочно - ако е нарочно може и ти да го блъснеш и ако не спре вече да отвърнеш с предупреждение,а ако трябва и със сила.НО в никакъв случай не викай френдове-момичетата не обичат връзкари и бъзльовци!
Аз съм на 14.
4esno kazano hi4 ne mi haresvat mom4eta, koito re6avat problemite si s boi! Nito pak i takiva, koito se ostavqt da gi tap4at. Nai - uda4en pone za men e 4 variant.. Az sam na 15 i sam na mnenie 4e boevete sa glupost i ako naistina mom4eto iska da se pravi na majkar ima i drug na4in.. :wink: A dokolkoto do vrazkarite - tqh nai gi mrazq . Ne stiga, 4e 6a mi se pravi na gazar da se bii, ama si e vzel priqtel4etata za po-sigurno, 6toto go e baz.. [-X
напълно съм съгласна с теб на 14 съм :mrgreen:
BeBencEto
12-26-2006, 08:38
средния вариант,в който..когато те блъснат,блъскаш и ти...ама то много си зависи от ситуацията...на 14 съм
sexY_mackA90
12-26-2006, 10:45
Даа и аз харесвам такива...На 16 съм
Mnogo interesno, ami ako nqkoi 120 kila blusne priqtelq vi i onq kato e golqm poboinik kvo she napravi a? Mnogo ste interesni vsi4kite... Rqdko sym vijdal momcheta deto da si otstoqvat mnenieto bez da im puka koi gi bluska :).
Takiva, koito ne se pravqt na be6to razli4no, ot tova, koeto sa, za da gi haresvat momi4etata! Taka 4e temata ti e tupa!
Takiva, koito ne se pravqt na be6to razli4no, ot tova, koeto sa, za da gi haresvat momi4etata! Taka 4e temata ti e tupa!
na 15 sum
nikinkaaa
12-26-2006, 13:35
Обичам такива , които се защитават , но не да налитат на бой за най-малкото трябва да си има причина :wink:
FireAndIce
12-26-2006, 22:18
>>*Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
на 13 съм
He3HauKa
12-27-2006, 07:30
Уф ти на 13 години ли си бе :smt005 И като познаваш няколко батковци на по 18 години и вече си вразкар хахахах .Я се успокой малко ! И защо трябва да скачаш на бой,дори и някой да те е блъснал той ще ти се извини,а и ние сме хора можем да се разберем с думи.. не сме говеда все пак :smt019 Пък ти вземи се успокой малко ,че ще си издеш боя някаде с тия връзкарски глупости :mrgreen: