View Full Version : priqtelstvoto ili moje bi parvata istinsa lubof
tajni4ka i obarkana
12-20-2006, 19:20
zdr mili4ki.mn mi e zle imam ogromna nujda ot pomo6t!!!imam dve nai dobri fr no ednata zamoina za dr darjava a s dr se sblijihme stra6no mn no......tq tragna s edin moi fr ot klasa mi-bqha zaedno 2 meseca dokato toi skasa s neq za6toto bil vluben v men!!!dosega imah edno gadje predi nqkolko meseca no bqhme zaedno 7 dena i vraskata ni be6e pove4e kato fars a ne kato vraska.ne e imalo nikakfi 4uvstva.a sega tova mom4e kazva 4e me obi4a naistina no fr mi e adski razstroena pla4e postoqnno za6toto tq go obi4a a toi iska men.strah q e da ne q predam i men me e strah da ne go napravq i da zabravq si4ko mejdu nas.tova mom4e bilo tipi4no rasgoneno jenkar4e-o6te ne e skasal s gadjeto si no e tragnal s druga.no 4uvstvam 4e kam mene ima serizni 4uvsttva no dr vikat 4e ne sam prava i 4e ne sam ispitvaa istinska lubov no ne sam i ispitvala i golqmata bolka sled skasvaneto.tq razbira 4e iskam da sam s nego no kazva 4e nqma da prejivee da vijda nai dobrata si priqtelka s mom4eto koeto tq obi4a a to q e naranilo tolkova mnogo.pomognete me mili4ki koe e po vajno znam 4e e priqtelstvoto no iskam mn da ispitam istinska trapka s mom4e koeto haresvam mn.HELP ME PLEASEEEE! ne spiram da pla4e moqta fr sa6to-neznae kakfo 6te izbera as sa6to ne znam se o6te.imam nujda ot pomo6t :smt010
ЛуДо_вЛюБеН
12-20-2006, 19:29
Абе ти наред ли си въобще бе ?
Голяма част от съзнанието ми определят тази тема като лъжа! АБСОЛЮТНА !
И съвсем малка част от съзнанието ми иска да ти каже че и ти незнаеш какво искаш!
Кога ти беше добър приятел и изведнъж, защото той те харесвал, хайде и ти задължително... Ако не го харесваш го отрежи и запази приятелката си! Ако го харесваш може да седнеш от два стола на гол ГЪЗ ! И ако се окаже вярно твърдението че е женкарче, то като му омръзнеш или докато го запознаеш с друга ще те остави и нито ще имаш него, нито приятелката си !
По-добре бегай от такива женкари! [-(
HopeLesss
12-20-2006, 20:10
На твое място дори не бих се замислила! Момчета колкото искаш, но истинските приятели се намират трудно!!!
Споделям мнението на куул гърл, шот наистина приятелството е едно на милион, пък и както го описваш наистина ми звучи като разгонено пубертетче...може да си избереш някой, който да не бъде ревнуван от приятелката ти и да не я наранява...БТВ - ибаси и тъпия пич...!
Според мен не си стурва да си с това момче!Ако той е женкар,може да ти ги говори тия неща,за да стане нещо между вас,а не защото наистина те обича,нали?Естествено,възм жно е и другото.А пък и ако искате да сте заедно твоята приятелка трябва да се примири,защото той никога няма да бъде неин,а на някоя друга,така или иначе.
{SwEeT_anGeL_F}
12-21-2006, 19:30
ами замисли се ако ти беше на мястото на приятелката си и обичаш момче което обича приятелката ти..ти как би се чувствала?сасипана като нея..ами не е приятно.. не мисля че ще спечелиш много от това ако тръгнеш с женкарче.. по-добре запази приятелката си,защотото приятелите стават все по-малко и по -малко а познатите много..