View Full Version : ВЪПРОС КЪМ МОМИЧЕТАТА
macka123
12-21-2006, 15:32
Какво мислите за момичетата,които след като правят секс се хвалят сред приятелките си че са спали с момче.имам предвид момичета на по 13-14-15 години.имах една така наречена приятелка хаха не мога да я понасям.та тя постоянно се хвали пред момичетата от класа си на колко д духала и с колко се е ебала.
какво мислите за такива момичета????
Cherkeza
12-21-2006, 15:36
Какво мислите за момичетата,които след като правят секс се хвалят сред приятелките си че са спали с момче.имам предвид момичета на по 13-14-15 години.имах една така наречена приятелка хаха не мога да я понасям.та тя постоянно се хвали пред момичетата от класа си на колко д духала и с колко се е ебала.
С една дума Курве :lol:
praznoglava kurva... i az imam edna takava poznata deto se hvalli nalqvo nadqsno kolko 4oveka e ebala, na kolko e praila svirki, kolko mom4eta sa si gubili devstvenosta (ako mojem taka da go nare4em) s neq( t'va poslednoto e mnogo unizitelno za mom4eto. S edna duma vode6e si statistika na zavoevaniqta i nai- lo6oto - vseki den ni q pripomnq6e!!!
Naistina e dosta drazne6to i nai- ve4e sme6no!!!
hahavteen
12-21-2006, 15:45
Emi iavno niamat s kvo drygo da se pohvaliat...Sme6ni sa mi :roll:
bulgarche
12-21-2006, 15:49
След време май ще ги прикрива тез бройки
SinisterDoll
12-21-2006, 16:22
Познавам момичета на мойта възраст(14,и по малки дори),които са правили секс и го правят почти всеки ден и го раздухват наляво надясно и всеки знае за тях!За мен те са ку*ви! :smt019
Имам приятелки,които са правили секс,но си знаем само ние,смисъл тя като моя приятелка ми го е казала..и не казват на всеки срещнат и мисля,че така е по-добре.. :roll: Съгласна съм също и с мненията по-горе =D>
SpAcE_LaDy
12-21-2006, 16:35
Takiva momi4enca sa nedorasli po mozuk, za da mogat d mislqt z drugo.. mislqt si, 4e tva e golqmo postijenie.. ako se 4uvstvat izvestni i jelani s broikata.. too prostitutkite trqbva da sa svetovno-izvestni zvezdi..
tiq momi4enca nqmat z kvo dr d mislqt i si se hvalqt. ignoriraite gi i 6te sprat da se hvalqt, to nqkoi trqa d gi oprai tqh hubavo.. ama ne s e*ane, ami s edin perdah qk i 6e se pravqt.. malko kato porasnat i 6e se sramqt, 4e sa takiva i mom4etata gi vzimat samo za sex, a ne za lubov.. to 6e im izleze prez nosa ako primerno sled vreme se kefqt na nqkoe mom4e i go iskat za GADJE, a ne za.. a mom4eto gi priema samo kato sexualen obekt.. togava 6e im e tejko i 6e se osuznaqt.. ostaete gi, tupi sa
malka_sladuranka
12-21-2006, 17:22
попринцип не е лошо да се споделя...ама така да се раздухва и да се хвалят.... [-X
Че са к***и!Които само се хвалят с това,че са к***и,хаха.
Познавам една две такива - като изключим факта че се ебат редовно и то доста са си съвсем нормални момичета, нищо в поведението им не мога да опиша като лошо. На всичкото отгоре са по умни от повечето тука учителки по суфлеш зети заедно.
новоизлюпени курветини! :!:
Overwhelming
12-21-2006, 20:25
Познавам момичета на мойта възраст(14,и по малки дори),които са правили секс и го правят почти всеки ден и го раздухват наляво надясно и всеки знае за тях!За мен те са ку*ви! :smt019
Имам приятелки,които са правили секс,но си знаем само ние,смисъл тя като моя приятелка ми го е казала..и не казват на всеки срещнат и мисля,че така е по-добре.. :roll: Съгласна съм също и с мненията по-горе =D>
То...да си призная честно и аз съм в същото положение (може би с единствената разлика,че съм правила секс (и също съм на 14)) но не го правя нито толкова често,нито се гордея с това кога го направих за първи път,защото бях подведена заради глупостта си....както и да е,това е друга тема,исках да кажа,че може и да съм го правила,да съм на 14,но не се хваля,дори не обичам да обсъждам това със хората около мен.Просто не ми е много удобно,а и това наистина звучи толкова к*рвенско....тъй че....просто:
.....
freaky_FK
12-21-2006, 20:27
devstvena ;)
Cherkeza
12-22-2006, 00:26
То...да си призная честно и аз съм в същото положение (може би с единствената разлика,че съм правила секс (и също съм на 14)) но не го правя нито толкова често,нито се гордея с това кога го направих за първи път,защото бях подведена заради глупостта си....както и да е,това е друга тема,исках да кажа,че може и да съм го правила,да съм на 14,но не се хваля,дори не обичам да обсъждам това със хората около мен.Просто не ми е много удобно,а и това наистина звучи толкова к*рвенско....тъй че....просто:
.....
ти не си курве оня дето те е подвел треа да му се строши главичката
-DeliciouS-
12-22-2006, 00:30
Не мисля, че трябва да е нарекат курви. Те се хвалят пред приятелките си (момичета), е чакай нали сте приятелки, много ясно, че ще ви разказва, аз на моите приятелки всичко им разказвам.и това курва ли ме прави? а ако не разкажеш, не си курва :mrgreen:
D1v`Petel
12-22-2006, 01:48
Кратко и ясно обяснение за такива моми - Bitches :D
hahavteen
12-22-2006, 06:18
Не мисля, че трябва да е нарекат курви. Те се хвалят пред приятелките си (момичета), е чакай нали сте приятелки, много ясно, че ще ви разказва, аз на моите приятелки всичко им разказвам.и това курва ли ме прави? а ако не разкажеш, не си курва :mrgreen:
E da ama tyka ne govorime za blizki priatelki a za momi4eta s koito prosto ste v edna kompania primerno ili ste suy4eni4ki...Ima edno momi4e ot moia kvartal s koeto se vijdam 2 puti v godinata kato si idvam v bg i purvoto koeto po4va da mi razpravia e s kolko e prespala i nai-lo6oto e 4e si misli 4e men jivo me interesyva... :roll:
panterata
12-22-2006, 11:03
амии или са от "девствените курвички" както обичам да ги наричам , които само приказват за да се правят на "интересни" илии си мислят чее сексът е голяма "гъзарияяя" и трябва да се хвалят наляво и надясно.. мисля че това са тъпи и ограничени лапетии! сексът е нещо лично и не бива да става обществено достояние. нормално е някой път нещо да се сподели и т.н , но не и да тръгнеш да разправяш и да се хвалиш на всеки срещнат!
да сподели с някоя много близка приятелка добре но да се хвали на всички [-X
alfcheto
12-22-2006, 17:35
13-14-15 godini?? vie ebavate li se be? ima li izob6to nekoi po golqm ot tova v toq sait? :shock:
JoeBanana
12-22-2006, 17:39
та тя постоянно се хвали пред момичетата от класа си на колко д духала и с колко се е ебала.
ми да дойде да духа и на мен :mrgreen: пък после може и да й позволя да ме наебе :mrgreen:
е ми аз казвам да легаризираме коката и проститузията да премахнем всички ограничения от хазарта и да видим какво ще стане за 2-3 години ей тей O:)