View Full Version : збърках и осъзнах грешката си,но сега какво да правя?
нелинка_
12-21-2006, 15:44
ами значи ситуацията е следната....има едно момче от предишния ми клас,което момче преди мн ме харесваше(такива слухове поне се носеха)а и аз самата осещах че има нещо.след като разбрах това,реших да се отдръпна от него(бяхме си добри приятели).започнах за го обиждам зад гърба му,и просто не можех да осъзная факта че точно той може да ме хареса,а и аз го харесвах само като приятел нищо повече.....от тогава са минали близо 2 години и сега става обратното...аз започнах да го харесвам и не знам какво ми става,и какво да правя.ние все още сме си приятели,но проблема е там че си има гадже и като ги видя заедно побеснявам.избягвам да го виждам,но е трудно защото сме съседи..осъзнах грешката която направих,но вече е прекалено късно :( какво да правя???
Еми,какво можеш да направиш?Да се опиташ да се примириш,защото реално погледнато той си има гадже и вече сигурно не те харесва.
Dori i da te e haresval predi, 6te e typo ot tvoq strana da predpriemi6 nqkakvi deistviq da si go vyrne6 za6toto vse pak toi si ima priqtelka. Drugiq variant e da iz4aka6 dostata4no vreme, ako toi skusa s priqtelkata si da mu kaje6 kakvo 4ustva6 i da si izqsnite ne6tata. No da ti kaja tova da govori6 za nqkoi zad gurba mu e prekaleno gadno.[ne te sydq, prosto ti davam savet da ne go pravi6 pove4e]. Ako iska6 moje6 i da mu kaje6 kogato go vidi6... no edva li 6te ima nqkakva polza ot tova. nai mnogo da se skarate ili s nego ili s averkata mu ... i da stane lo6o za teb. Spored men nai dobre iz4akai i mu kaji. Off sorry 4e pisah tolkova dylgo i po4eti edno i sy6to ne6to.Useh vse pak
_candy_girl_
12-27-2006, 17:08
ами мога само да ти кажа всичко се връщаааа
Можеш да го.... :mrgreen:
ThePainIsReaL
12-27-2006, 18:15
Девойче , харесай си друг . Това не е хапка за твоята уста. Пък и е грехота да се разделят хората .. :mrgreen:
porednata mega prosta pYtka izturve6 pitomnoto goni6 divoto xaxa smqh smqh smqh ko im davate na takiva suveti
GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 20:13
ами мога само да ти кажа всичко се връщаааа
=D>
Изяж си лайната,сигурно ще помогне!
Видя ли, че на тоя ШИБАН свят абсолютно ВСИЧКО се връща. Заслужаваш в момента да ти говори тъпотии зад гърба. Разбира се ако момчето има достойнство няма да го прави, направо в очите ще ти го каже. Заслужаваш си го.
Ами какво да ти кажа...според мен се откажи от това момче, не вярвам да имаш някакъв шанс, дори и минимален [-X А и щом си има fr няма смисъл :|
Lorraine
12-28-2006, 04:58
ами мога само да ти кажа всичко се връщааааТОВА НЕ Е ВЯРНО :!:
=D>
Lorraine
12-28-2006, 10:28
=D>ahxhahx вие къртите просто! :smt005
=D>ahxhahx вие къртите просто! :smt005
say hallllllllooooooooooouuuuuuuuuuu :smt006
нелинка_
12-29-2006, 09:37
абе хора вие съвсем не сте фред :D ако слушам вашите съвети по добре да си решавам сама проблема,тцтцтц ужас.а за това че сичко се връща съм съгласна,ама няма да седна да умирам я :D