Влез

View Full Version : Moderated: Много бързо губя ерекция...

:(
12-21-2006, 18:13
Значи аз съм на 17, приятелката ми е на 18.
Събличаме се ние, целуваме се, всичко както си му е реда, проблема се състои в това, че много бързо губя ерекция, после пак става, продължаваме и отново губя ерекция.Освен това не мога да свърша.
Моля само за сериозно мнения, а не на глупости от рода на "може да си обратен" и тем подобни ...
Работата е там, че мацката наистина ме кефи много и страшно много я обичам, наистина незнам къде може да е проблема.
Някой сигурно ще каже, че не ми е дошла спермата, свършвал съм докато мастурбирам(всеки път свършвам при мастурбация)
Уж съм се отпуснал докато го правим, пък не става .. два пъти пробвахме :(
Чудя се да пийна малко алкохол преди това, да се доотпусна или виагра ли да си взема :(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

shizzle
12-22-2006, 07:05
Ако наистина искаш сериозни мнения, се разрови из темите. Имаше подобни въпроси и преди. Но.. накратко.. панацея няма. Всичко си е в теб, трябва сам да го преодолееш.

panterata
12-22-2006, 11:00
амии най-важното е да не мислиш за това..ако си казваш "малее дано пак да не ми падне.. да не се изложа.." затова ще се излагаш! просто трябва да не се притесняваш , да се отпуснеш максимално и ще се сшравиш :) помисли си какво най- много ще те предразположи , кое най-много ще те възбуди.. и ако трябва го обсъдете с приятелката ти! а това че е красива и т.н не означава че проблема не може да е в нея.. особено ако няма опит в тезни неща , може и тя да не те предразполага.. ама с времето всичко ще се оправи и ще си паснете идеално :) с опита! няма смисъл от виагри и т.н.. още си малък за такива неща :)

12-22-2006, 11:03
Хахаха ебати преебавката :lol:

bulgarche
12-22-2006, 11:11
Абе алкохола е глуост, пък виаграта след 40 години ;)
От първия път...не винаги става...пробвайте, няма как.