Влез

View Full Version : "Какъв е моя индивидуален праг на понасяне на доброто&q

sweetness
12-21-2006, 19:28
Много ви моля помогнете ми с есе на тази тема ](*,)
Също така ако някой може да ми помогне и за "Доброто и злото като философски категории"

Благодаря ви предварително

sweetness
01-01-2007, 11:57
Моля ви помогнете ми :( :( :( :(

Ескада
01-01-2007, 17:59
Така,няма да ти давам теми и т.н,а само ще те насоча накъде да разсъждаваш:

За първото става въпрос за това доколко можеш да понесеш чужда помощ,подаяние или просто прекаленото спокойствие и сладникави сценки...Тук можеш да се обосновеш с това дали си реалист или оптимист,при какви ситуации забравяш гордостта си,дали това е правилно и т.н...много може да се разсъждава.Като заключение включи наблюденията ти върху чуждия праг на понасяне на доброто,в какви ситуации хората го отхвърлят и в какви се стремят към него,за това какво е доброто като вътрешно индивидуално усещане...но не го прави като заключение много дълго,защото все пак това не е главната ти тема...
За второто-много обширна тема,можеш да разсъждаваш в много посоки,ето ти една:
Как се е зародило в хората категоричното разделение на зло и добро,как влияе това,има ли всъщност изцяло зло и добро,кой е момента в който злото и доброто се сливат,кога кое преобладава,какво всъщност представлява злото(това е усъвършенстването и информацията,но трябва да се обосновеш може ли без тях)нужно ли е злото,наказуемо ли е доброто,култа през годините към доброто,който всъщност е метод за замазване на очите за да може злото да не се забелязва толкова.... :wink: Учителите се радват на старателно разработен новаторски поглед :wink: Успех!Нещо ще се получи само ако ти се занимава...А,също избягвай клишетата,но се опитай да се получи така,че да засегне и слушателя :wink:

Дано съм помогнала,но от всичко,което ти казвам тръгват много разклонения и може много да се пише за това,така че много внимателно преглеждай готовата си работа за противоречия и не оставяй никое свое твърдение необосновано... :wink:

sweetness
01-01-2007, 18:54
Благодаря ти че си ми дала някакви упътвания само че аз нищо не мога да измисля,не мога да пиша есета и теми :( :( :(
Затова искам някой да ми помогне особено за първата тема за моя индивидуален избор :( :( :( :( :( :(

Наистина благодаря ви предварително

sweetness
01-04-2007, 08:59
Хора помогнете ми моля ви :( :( :(