Влез

View Full Version : Какво да правя

x lady
12-21-2006, 19:45
Eto q i moqta istoriq haresvam edno momche ot klasa si, ot na4aloto na godinata neshtata bqha prosto strahotni toi mi obryshtashe vnimanie i vsichko beshe super, no ot skoro se zapozna s nepodhodqshta kompaniika i sprq da mi obryshta vnimanie, vqrno e che i az se praveh na interesna za koeto adski mnogo syjalqvam no toi prosto super mnogo mi haresva i mi se iska otnovo da byde kakto predi ta ako nqkoi ot vas moje da mi pomogne ili pone da prochete temata mi iskah da spodelq

P.S sorry za maimunicata no klaviaturata mi neshto otkazva.

koalka
12-21-2006, 19:56
Според мен не зависи от компанията.Те предполагам не му заповядват на чувствата му?Просто е спрял да те харесва.

nasty_f
12-21-2006, 19:59
Ако компанята му е неприятна,може да е помслил,че и ти ще си като тях и да се е отказал.

12-21-2006, 20:01
ти какво искаш от него? само да ти обръща внимание? какъв е смисъла от едното внимание ако само това искаш? иначе ако искаш всичко да е както преди провокирай го ... накарай го да те забележи...

malkata_
12-21-2006, 20:02
наистина зависи от компанията...чесно да ти кажа...момчето с което съм сега беше..да го кажем в лоша компания...ноо заради мене се отказа от тия...... :smt021 и наистина те немогат да му казват коя да харесва и коя не...е ако е от тези който оставят другите да им определят живота..тогава няма как...но просто може да е спрял да те харесва или пък си има няква друга(често-нескопосана)причина да те отбягва...ако се съмняваш в нещо...иди при него и поговорете...нищо не губиш...все пак не е само той на планетата :smt012 :smt064

F4ence
12-22-2006, 08:27
Neznam za6to, no vinagi predlagam razgovor v takiva situacii. [spored men tova e nai dobriq variant da razbere6 4oveka sre6tu teb]. A ako kompaniqta ne e 4ak tolkova lo6a... moje i da vlezi6 v neq[makar 4e ne ti go predlagam mnogo mnogo]. NO nai dobre mu kaji kakvo 4ustva6 i negoviq otgovor 6te e ili 4e i toi 4ustva tova ... ili 4e prosto si mu kato nai dobra priqtelka. Za6toto vnimanieto ponqkoga ne e poradi fakta 4e nqkoi te haresva, a prosto za6toto te ima za priqtel.Uspeh vse pak. Ne bqh mnogo to4na s izkazvaneto si za koeto sajelqvam

vvs_go
12-22-2006, 14:41
prekaleno dylgo si se praila na interesna ako pita6 men