View Full Version : нещо като егоизъм ли
no_fun_at_all
12-21-2006, 20:38
здравейте!
незнам какво ми става напоследък...аз съм си ревнива по принцип много,но гаджето ми вече не се вижда с момичета,както преди.сега си е с момчетата от комапнията му и аз не би трябвало да сепритеснявам ,че би ми изневерил или нещо.тогава какъв ми е проблема,защото преди малко разбрах ,че той с някакви от класа му за цяла нощт на купон/уж без момичета/..та някакси на мен ми стана гадно.нещо като завист или яд или ревност ,а може да съм прекалено голяма егоистка ,че не искам той да излиза с други освен с мене :roll: ужасна съм :x Някой от вас изпитвал ли е подобно нещо?
malkata_
12-21-2006, 20:46
ооо мила...и аз съм в същото положение...моя като ми каже отивам на нощна дискотека и всичко в мене се обръща...ама няма как...притеснението винаги ще го има...поне за сега...това че е с приятели незначи че ще ти изневери...ако си ти обичка няма да стане нищо...споко не си егоистка(поне не много голяма егоистка)....ревнуваш..както и аз...имай му доверие...ако пък толкова се притесняваш поговори с него за да се успокоиш.... :smt012 :-# :smt022 :smt086
-DeliciouS-
12-22-2006, 00:47
Всеки го изпитва, но ако няма причина да ревнуваш, а ти все още ревнуваш значи връзката ви е обречена.Няма такава връзка без доверие.И ако постоянно го притискаш гаджето ти просто ще те зареже [-X
здравейте!
незнам какво ми става напоследък...аз съм си ревнива по принцип много,но гаджето ми вече не се вижда с момичета,както преди.сега си е с момчетата от комапнията му и аз не би трябвало да сепритеснявам ,че би ми изневерил или нещо.тогава какъв ми е проблема,защото преди малко разбрах ,че той с някакви от класа му за цяла нощт на купон/уж без момичета/..та някакси на мен ми стана гадно.нещо като завист или яд или ревност ,а може да съм прекалено голяма егоистка ,че не искам той да излиза с други освен с мене :roll: ужасна съм :x Някой от вас изпитвал ли е подобно нещо?
Taka e ujasna si i ne, ne sum.
Ouu nedei go revnuva bi, Ima edni dumi koito na men mnogo mi haresvat "Ako obi4a6 nqkoi, pusni go da si vyrvi. Ako toi te obi4a 6te se vyrne pri teb, ako ne zna4e nikoga ne e bil tvoi". Ako produljava6 da go revnuva6 nqma da stigne6 do nikade, Nai mnogo da mu pisne i da se 4ustva zadu6en i da te zareje. Kazvam tova poglednato ot negovata to4ka, za6toto i moito gadje mnogo me revnuva, a nqma osnovanie. 6tom e sprqlo da se vijda s momi4eta[dokolkoto az razbrah] i e namalilo kontaktite si stqh, ostavi mu pone vyzmojnosta da izliza s priqteli. Dori i tam da ima momi4eta[na kuponite] ne moje6 da go spre6 da pravi kakvoto si iska. MOje6 samo da sedi6 i da mu vqrva6... ako iska6 da ste zaedno. ;)
IKisseDAGirL
12-22-2006, 10:39
направо се чудя как тоя още е с теб при такова отношение :shock: да очакваш да не се вижда и общува с други момичета #-o някои момчета наистина акъл нямат никакъв.. на мен някой ако вземе да ми забранява, и то относно това с кого "имам право" да излизам и да се виждам, само ще му покажа вратата и до там :!: тия момчета имам чувството, че искате като кученца на каишки да си ги водите.. :| не говоря за всички момичета, но за голяма част от тях
това твойто е ревност и страх да не го загуби6..абсолйутно всеки влубен изпитва тези 4увства..нормално е..е ако е само с мом4ета няма стра6но..но явно ти му няма6 и достатъ4но доверие..за6тото се усъмнява6..недей толкова го държа изкъсо ..той ако те оби4а няма да ти изневери :lol:
Голяма егоистка си!Все пак и той има нужда от купони и такива неща!
Na men mi se slu4va tva postoqnno...no ako mu ima6 doverie bi trqbvalo da ne se pritesnqva6 tolko...i po temata Ne ne si egoistka prosto go obi4a6 prekaleno mnou i te e strah da ne go izgubi6!